Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 527.

• Μπράβο Μιχάλη! Και σε ειχα και σε μεγάλη εκτίμηση!

• Παράθεση από caeser: “Σιγά μη σου ξέφευγε εσένα τέτοια αλλαγή! Εδώ ένα αυγό παραπάνω πήρα και το σχολιάσες ...και από τότε (εδώ και μια βδομάδα) δεν έχω σταυρώσει ούτε τσόφλι! Το νου σου φουκαριάρα μου, μη μου σκιστεί κανά πουκάμισο με το "μάτι" σου... θα σε ΣΚΙΣΩ! Χαχαχα! ” Κ εσυ βρουττε; Μετα τον @mixaliscy και τον @Giannisagal, βρέθηκε και τρίτος κοκωνόπληκτος; Τέτοια λέτε και θα μου βγει το ονομα!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Εν αναμονή λοιπον της επίσημης παρουσίασης του!

• 1) αναμεσα στο "βασισμένες" και "stable" λείπει λεξούλα ("σε";) 2)στο νήμα για το ξεκλείδωμα του bootloader... Α)"στο επάνω στη δεξιά γωνία"= στην επάνω δεξιά γωνια Β) "συνδέστε" (και οχι συνδεθείτε)

• Παράθεση από mixaliscy: “Όλα αξίζουν τα λεφτά τους και όλα υποστηρίζονται. Το θέμα είναι πόσα δίνεις και πόσο ιντζων το θες. Θα σου πούμε τις επιλογές σου και διαλέγεις εσύ μετά... Σύμφωνος? ” επίσης, θέσε τα κριτήρια σου... Τι ειναι σημαντικότερο για σένα; Εμενα πχ με ενδιαφέρει η αυτονομία, την θεωρώ πρωτεύουσας σημασίας... Αλλον τον απασχολεί κυρίως η κάμερα κ.ο.κ.

• Ωραια η ιδέα σας boys! Να ξαμολυθουμε στις παραλίες και να κοζάρουμε αντρικά μαγιό, ψάχνοντας να βρούμε τον mitu για να αναγνωρίσουμε τους "δικούς μας"! (Βρήκε ο γύφτος τη γεννιά του και αγαλλίασε η καρδιά του!) ... Κ άντε μετα να δω ποιος θα λύνει τις παρεξηγήσεις με αυτούς που θα νομίζουν ότι άλλα κοιτάμε!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Test 1-2 1-2

koko - - Test Corner

Μήνυμα

@ikomninos, αν ως "newbie" συντασσεις οδηγούς, θα ήθελα να δω τι θα κανεις όταν θα γίνεις gold member!... Νομιζω πως πρέπει να σκεφτείς να γίνεις "V.I.P."!... Σε έναν χρήστη σαν κ εσενα θα ηταν εξαιρετικά χρήσιμα τα vip προνόμια... @MIUI_ART λιώσε ο,τι μέταλλο κυκλοφορεί στο σπιτι σου και φτιάξε μετάλλια! Προβλέπω να μην φτάνουν τα αποθέματα σου

• Test 1-2 1-2

koko - - Test Corner

Μήνυμα

Εχει πολλες επιλογές! Άστο! Θα κανω εξάσκηση στα υπολοιπα... Τέλειο το ποστ σου ομως! Μου βρηκες ασχολία για τα επόμενα 14784246789 χρόνια

• Test 1-2 1-2

koko - - Test Corner

Μήνυμα

„<a href="https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/User/5632-ikomninos/" class="externalURL" rel="nofollow noopener noreferrer" target="_blank">@ikomninos</a> άμα το πετύχω θα σε κανω εικονισμα“

• Test 1-2 1-2

koko - - Test Corner

Μήνυμα

Παράθεση από ikomninos: “Παράθεση από koko: “@ikomninos πηγα να κανω αυτά που έκανες στο ποστ με τον πηγαίο κώδικα αλλα δεν μπορώ ” Source Code (1 line)” yes sir!

• Test 1-2 1-2

koko - - Test Corner

Μήνυμα

„φγγφυφψψ“ Τι κανω λαθος; Δηλ εσενα πως έγραφε δίπλα στο sbox, red κλπ;

• Test 1-2 1-2

koko - - Test Corner

Μήνυμα

@ikomninos πηγα να κανω αυτά που έκανες στο ποστ με τον πηγαίο κώδικα αλλα δεν μπορώ

• Test 1-2 1-2

koko - - Test Corner

Μήνυμα

Φανταστικέ admin (σλουρπ!)... Σ ευχαριστούμε για την αλλαγή στο στησιμο του φορουμ για εμάς τους στραβούς πλην τίμιους κινητοσέρφερς!... Τωρα μπορούμε και εμείς να δούμε banners, υπογραφες κλπ... Μια παράκληση ομως... Γινεται να μπει κάπου η καμπανουλα για τις ειδοποιήσεις, καθώς και τα πμ ή τσατ; Να μην χρειάζεται δηλ να τσεκάρουμε εμείς αν εχουμε ειδοποιήσεις, να φαίνονται όπως πρώτα σε οποία σελιδα κ αν ειμαστε;;; Ε φανταστικέ chief-τη;;; 100.gif

• Test 1-2 1-2

koko - - Test Corner

Μήνυμα

Κ τα 2 φυσικά!... Άντε... Λίγα ακομα (μηνύματα) σου έμειναν

• Test 1-2 1-2

koko - - Test Corner

Μήνυμα

100.gif Για να ζηλεύεις @ikomninos χαχαχα