Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 249.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Στις εφαρμογές που έχεις πρόβλημα να πας στις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Όνομα Εφαρμογής => Καθαρισμός (Διαγραφή) Δεδομένων. Η ROM είναι μια χαρά, και δεν έχω κανένα πρόβλημα στην συσκευή μου. ” Δεν μπορω να μπω καθόλου στις ρυθμίσεις με πεταει τι να κανω?
-
Το προβλημα με τις ρυθμίσεις παρέμεινε στο mi note (virgo) και τωρα δεν μπορω να ανοιξω καθόλου τις ρυθμίσεις και τωρα ουτε το messenger ανοίγει...το προβλημα ομως με τα μηνύματα και τις επαφες διορθώθηκε...
-
Παράθεση από Tikopoulos Kostas: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδια μου βγαζει συνεχεια Δυστυχως η εφαρμογη ρυθμισεις εχει σταματησει μολις το το ξεκλειδωνω τι κανω? ειναι σπαστικο....mi note (virgo)Κ ” Και σε μένα το ίδιο σε Mi Note....συν οτι δεν μπορω να μπώ στα μηνυματα με τιποτα και δεν εμφανιζονται η φωτο απο τις επαφες μου στο αρχικο μενου των επαφων. ” Παιδια πολλα προβληματα στο mi note και γω δεν μπορω να μπω στα μηνύματα ουτε φαίνονται και σε μενα στις επαφες οι φωτογραφίες παρακαμ…
-
Εγω εχω καποια προβληματα μου βγαζει συνεχεια οτι σταματησε να λειτουργεί οι ρυθμίσεις και οταν εχω κλεισει εντελως την ενταση και παίζει ενα τραγουδι απο πίσω και παω να ανοιξω την ενταση κανει ενα θόρυβο που μπορει να καψει το ηχειο.... Εχω το mi note (virgo) αυτα μεχρι στιγμής Παιδια μου βγαζει συνεχεια Δυστυχως η εφαρμογη ρυθμισεις εχει σταματησει μολις το το ξεκλειδωνω τι κανω? ειναι σπαστικο....mi note (virgo)
-
Σήμερα βγήκε καινούργια stable v7.2 για το mi note ποτε θα την εχουμε? MIUI ROM for Xiaomi Mi Note - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από maddoctor: “Τις κουνάς προς τα κάτω καιθα ξεκλειδώσουν ” Ολα κομπλέ.ευχαριστω πολυ
-
Εμένα ακόμα μερικές εφαρμογές είναι κλειδωμένες υπαρχει τίποτα που μπορω να κάνω...? Εχω το mi note (virgo)
-
σημερα εμενα δεν μου χτυπησε το ξυπνητήρι...και ηταν ενεργοποιημένο κανονικά...
-
παιδια εχει βγει μια καινούργια stable για το mi note (virgo) V7.1.5.0...
-
Εμενα οταν τραβαω βιντεο και μετα παω να το δω σφυριζει πολυ εχω το mi note (virgo)
-
Και σε αυτη την rom κλειδώνει μερικες εφαρμογές...κατα τα αλλα μια χαρα ολα
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους!!!
-
Παιδια παταω εκκαθάριση στη ram και είναι κλειδωμένες μερικές εφαρμογές γιατί?
-
Παιδια πέρασα στο mi note (virgo) πρώτες εντυπώσεις είναι φοβερές παρά πολύ καλή rom με το dolby atmos ο ήχος έγινε πιο δυνατός και γενικά όλα κυλάνε παρά πολύ καλά μπράβο στα παιδιά!!
-
Παιδια το dolby atmos που βρίσκετε στο mi note δεν υπαρχει πουθενα...
-
Τελικα το έβαλα σε μορφή 24ωρου και ειναι μια χαρα τωρα ευχαριστώ!
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!
-
Παράθεση από maddoctor: “Εάν βάλεις άλλο ρολόι από το accuweather, φαίνονται όλα!? Μπες σε recovery και κάνε reset cache/dalvnik μήπως κάτι έχει κολλήσει. ” Παλι το ιδιο κανει αλλαξα θεμα και σε μερικα μου δειχνει την ημερομηνια και σε μερικα οχι αλλα αν το εχει αγγλικά φαίνονται σε ολα...