Πεδω φενεται με της γραμμές κάτω πόσο smooth είναι με τον sphinx 1.8 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59069/ Παράθεση από thodorisls: “ ” Ποια ρομ φοράς?
Παράθεση από Octaviastikos: “Με τον τελευταίο kernel του @milouk και της σπέσιαλ ρυθμίσεις του...η συσκευή πετάει.... ” Με ποια ρομ και τι ρυθμίσεις έχεις βάλει? Πες μας το κάνουμε αεροπλανο
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Tasos12koufales: “μου κολλάει η κάμερα δε μεν πετάει απλά freezarei ” Μόνο σε android pie δουλεύει. ” Παράθεση από alvin1983: “Android 8? Αν είσαι 9 και έχεΙς magisk τότε βαλε αυτό nw9ete19olvob6d μέσα από το magisk ” Android 9.0 china developer 8.11.2 δεν εχω ακομα twrp περιμενω να ξεκλειδώσει...
Παιδια μόλις την περασα στο mi8 αλλά μου κολλάει η κάμερα δε μεν πετάει απλά freezarei μόνο στο video παίζει κανονικά γιατί το κανει σε σας παίζει κανονικά?
Παράθεση από johnnyman: “Mi8 gcam με βαθια ανασα στο χερι 44803407155_fcba36bc14_c.jpgIMG_20181104_192626 by John, on Flickr ” Με ποια έκδοση πέτυχες τέτοιο αποτέλεσμα?
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Γειά σας παιδιά έχω το mi8 και όταν τραβήξω το βράδυ φωτογραφία βγαίνουν κόκκινα τα μάτια για ποιο λόγο γίνεται αυτό με κάποιο τρόπο μπορεί να διορθωθεί? ” οταν βαζεις φλας εννοεις? ” Ναι ” βαλε ρυθμιση red eye reduction ” Εχει τέτοια ρύθμιση που?
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Γειά σας παιδιά έχω το mi8 και όταν τραβήξω το βράδυ φωτογραφία βγαίνουν κόκκινα τα μάτια για ποιο λόγο γίνεται αυτό με κάποιο τρόπο μπορεί να διορθωθεί? ” οταν βαζεις φλας εννοεις? ” Ναι
Γειά σας παιδιά έχω το mi8 και όταν τραβήξω το βράδυ φωτογραφία βγαίνουν κόκκινα τα μάτια για ποιο λόγο γίνεται αυτό με κάποιο τρόπο μπορεί να διορθωθεί?
Παιδιά καλησπέρα στην Google Camera στην μπροστινή πως μπορώ να ρυθμίσω να μην γυρνάει την φωτογραφία? Έχω το mi8 την τελευταία έκδοση της Google Camera.
να ρωτησω και κατι αλλο το κινητο ειχε global rom unlocked bootloader να τα πατησω τωρα clean all ή clean all and lock και θελω να κλεισωσω τον bootloader με την china dev fastboot γιατι στον οδηγω λεει μονο clean all.
Παράθεση από makis1024: “Πάτα ένα κουμπί για να κλείσει και πάτα μετά Power να ανοίξει , αφού δεν κλείδωσες bootloader και να μην πέρασε η China fastboot , ξαναδοκιμάζεις. ” μολις μπαινω σε fastboot στο κινητο και κανω refresh στο miflash βρισκει το κινητο αλλα στο κινητο φευγει το ανθρωπακι και γραφει press a key for shutdown δοκιμασα παλι το ιδιο ακριβως
Παράθεση από makis1024: “Το κινητό μήπως άνοιξε ; Σε τι κατάσταση είναι ; Ακόμα fastboot mode; ” το κινητο πανω αριστερα δειχνει press a key for shutdown με πολυ μικρα γραμματα
παιδια συνδεσα το mi8 fastboot με το mi flash για να περασω την china dev για να το κλειδωσω ποση ωρα κανει περιπου να τελειωσει η εγκατασταση με το mi flash? εχουν περασει 1200s και ακομα λεει flashing.
Παιδιά του αδερφού μου το Mi8 που πηρε μεταχειρισμένο CN Version φοράει Global Stable V10.0.2.0 και έχει unlocked bootloader αν έρθει καινούργιο update παίζει να κλειδώσει και την πάθουμε?
Καλησπέρα παιδιά πήρα το mi8 με unlocked bootloader φοράει την stable global την τελευταία πως μπορώ να βάλω την Global Dev? Δεν πιστεύω να μπρικαρει η συσκευή? Μπορώ να κατεβάσω την ρομ και την περάσω μέσω της αναβάθμισης θα έχω πρόβλημα?