Παράθεση από TziMcN: “Ούτε και εγώ παιδιά, τίποτα... Έλεος, μας παίζουν, θα μας αναγκάσουν να πληρώσουμε στο τέλος... ” τζιμη εσυ εχεις το προβλημα στην προσθηκη λογαριασμου και συσκευης το γνωστο could not add...please go to my authorisation....και μπλα μπλα.;;
επισης βρηκε καποιος λυση στο προβλημα στην προσθηκη λογαριασμου και συσκευης το γνωστο could not add...please go to my authorisation....και μπλα μπλα.;;
Παράθεση από Sotiris_s: “Τίποτα πάλι... Προσπάθησε κανείς, είχε αποτέλεσμα;;; ” μπα...τιποτα....ουτε ετσι κανουμε δουλεια.....τι atomic clock και διάφορα κολπα...Ειναι αυτο που λεει καλα κρασια....η τον αιωνα τον ὰπαντα...η αλλο ρητο.. κακα τα ψεμματα παιδια μιλαμε για εκατομμυρια συσκευες,,,οποιος προλαβει τον κυριο ειδε... και απο την αλλη αμα σκεφτειτε ειναι δυνατον να περιμενει κανεις καθε μερα 7 το απογευμα να εχει πιθανοτητα μια στα εκατομμυρια να ξεκλειδωσει;;;....Αντε να το κανεις 1_2_3_…
το θεμα ειναι εδω ομως τωρα οτι πως σπενεργοποιουμε το volte σε cosmote που παρεχεται απο το δικτυο αυτοματα;;; Το vowifi το απενεργοποιησα,,,το volte ομως;;
παιδια....κακα τα ψεμματα ταρίφες εχουν ολοι απο 60-85 και οπου τα πιασουν...μην περιμενετε πιο χαμηλες τιμες,,,,και αν λεω αααν υπαρξουν χαμηλες τιμες θα ειναι μετα απο κανα χρονο....της ταξεως των 30 ευρω..
Παράθεση από Sotiris_s: “κρατά μας ενήμερους φίλε μου... Τι να έχει βρει, που δεν το ξέρει κανείς!!!! Μυστήριο... Εγώ ψάχνω όλη μέρα κ βρίσκω μόνο ανθρώπου που ρωτάνε πως να ξεκλειδώσουμε ... λύση δεν βρήκα να προτείνει κάποιος κάτι.. ” 1. σωτηρη ετσι και αλλιως με πληρωμη ειναι....το θεμα ειναι να βρεθει δωρεαν λυση....
Παράθεση από MIUI_ART: “Υπάρχει ένας τρόπος να βάλεις όποια ROM θέλεις χωρίς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader... ” - ποιος ειναι ο τροπος miui_art ;;;...εννοεις με εντολες cmd;;; γιατι παλι δεν θα πρωχωρησει..Αν ξερεις καλα θα ειναι
Παράθεση από MIUI_ART: “Υπάρχει ένας τρόπος να βάλεις όποια ROM θέλεις χωρίς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader... ” - ποιος ειναι ο τροπος miui_art ;;;...εννοεις με εντολες cmd;;; γιατι παλι δεν θα πρωχωρησει..Αν ξερεις καλα θα ειναι
Παράθεση από TziMcN: “Αυτό λέτε να γίνεται? Υπόσχεται Indonesian rom χωρίς ξεκλείδωτο bootloader και χωρίς απώλεια δεδομένων. ” το θεμα ειναι οτι μονο για redmi 11 ειναι..
με την sim activation βρεθηκε καποια λυση....;;;γιατι μην ξεχνατε οτι χωρις sim activation ξεκλειδωμα bootloader δεν γινεται..Δηλαδη και να μπορεσουμε να ξεκλειδωσουμε παλι bootloader,,,εαν ειναι μπλοκαρισμενη παλι η διαδικασια sim activation δουλεια δεν γινεται..
Οχι παλικαρια,σιγα μην δωσω 85 ευρω....εγω π.χ πηρα ενα redmi note 11 pro μεταχειρισμενο 100 ευρω και εχω και ενα poco x6 pro 5g στα 260 ευρω,,φανταστειτε να θελω 170 ευρω για ξεκλειδωμα...αλλη μια συσκευη αγοραζω αμα το σκεφτει κανεις....για να γινουν πλουσιοι οι μαγκες των ξελειδωματων που βρηκαν ευκαιρια λογω προσβασεως να εκμεταλευτουν την τρελλα μας,,,ο καθενας για τους λογους του φυσικα...που στην ουσια πιο πολυ το κανουμε για να ρουταρουμε για να βαλουμε τις εφαρμογες...και αλλοι για cust…
εννοω οχι ελληνας οτι ειναι..απλα τον ερωτησα για ελλαδα τι ωρα ισχυει και μου ειπε 19:00 αυτος ελεγε (00:00 Beijing time) που μεταφραζεται σε 19:00....επισης ελεγε οτι 12 το βραδυ κινας κανουν reset οι σερβερ τους....ετσι ελεγε τωρα αν ισχυει η οχι ποιος ξερει για το reset στους σερβερς.....Παντως αμα βαλεις στην αναζητηση google (00:00 Beijing time) σου βγαζει 19:00 δικη μας
τελικα oneironaut απο αλλο forum απο X αρχιζει ... σημερα ξεκλειδωσε ενας 12 η ωρα κινας δηλαδη δικια μας 19:00 απογευμα....γιατι τον ρωτησα του ειπα οτι ειμαι απο ελλαδα και μου ειπε 7 το απογευμα