Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 778.
-
παιδια στην 6.10.13 πολλα force close...σε διαφορες φασεις. Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
XIAOMI Mi Box 3 Pro
ΜήνυμαΚαλημέρα στους φίλους.Χτες Παρέλαβα το κουτί.Ήταν στα κινέζικα.Αγγλικά έβαλα σχετικά γρήγορα στο 1ο 10λεπτο.Να μην σας τα πολυλογο, παιδεύτικα με το root και Playstore αλλα 03.00 ta μεσανυχτα ηταν όλα έτοιμα.Το μηχάνημα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Έχω βάλει και kodi πάνω παίζει άψογα.To Screen Mirroring απο το κινητό δεν χάνει ΚΑΘΟΛΟΥ.Δεν έχω λόγια.ΦΟΒΕΡΟ......Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.Όποιος χρειαστεί βοήθεια με αγγλικά ,Playstore Και root σε 20 λεπτά του το φτιάχνω εύκολα.Να γράψω οδηγίες δηλαδη.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από prekasg: “εγω γιατι σε διαφορα review @ youtube βλεπω το mi5s να εχει καλυτερες φωτογραφιες απο το + ;” αυτο πως ειναι δυνατον; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gatos814: “Μετα απο καποιες ωρες με την καινουργια rom εχω διαπιστωσει ενα πραγμα : το τηλεφωνο ζεσταινεται ΣΑΦΩΣ πολυ λιγοτερο ! Πραγμα που ισως σημαίνει καλητερη διαχειριση ισχυος αρα και καλυτερη καταναλωση μπαταριας ! Ιδωμεν......” 1. για πιο τηλεφωνο αναφερεσαι; 2.εβαλες καποια εφαρμογη που μετραει θερμοκρασια; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
μολις περασα σε mi max pro Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
παιδια απο 6.9.29 περναω σε 6.10 χωρις wipe ετσι;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από efkolo: “Ευχαριστώ, ειλικρινά όμως δεν φοβάμαι καθόλου. Θέλω πάντα να είμαι διπλά σίγουρος όταν δεν είναι δική μου η συσκευή .” Μην φοβηθεις με edl απλα δεν φαινεται τιποτα στην οθονη χαχααχ Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
θελω να γραψω για ενα bug.Οταν απο το προγραμμα του mail πας στο gallery και κανεις attach πανω απο 4 φωτο κανει force close Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από efkolo: “σε καινούργια συσκευή που είναι stable και δεν ξεκλειδώνει μπορώ να φορτώσω developer με EDL ή υπάρχει και άλλος τρόπος;” απο οτι θυμαμαι με edl την περασα και εγω.Δεν περναγε αλλιως αλλα ειναι πολυ απλο.Μην το φοβασαι!! Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
Κυριοι σας ευχαριστουμε για το μερακι σας,σας ευχαρστουμε για την χαρα που μας δινετε με αυτο το τροπο σε αυτους τους δυσκολους καιρους.Συγχαρητηρια! Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
οντως μας εστειλε...με το 128 τι διαφορα εχει;μαλλον καμμια :p Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
παιδια αντιμετωπισα ενα bug.Στο email πανω απο 3 photο attachment βαραει force close.Ισως να εχει σχεση με το κομματι του gallery διοτι το κανει και στο email του ,gmail Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gto: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από michael: “Καποιος mod ας ανοιξει αλλο τοπικ για το mi5splus natrioum γιατι εχει διαφορετικη ρομ απο οτι το mi5s capricorn .προς αποφυγη μπερδέματος. ” @MIUI_ART ακους??? ” @MIUI_ART Πότε παίζει να έχουμε ελληνική rom για το Mi5s ;” Γιατι εχεις το Mi5s ? Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
Παιδια σας παρακαλω πολυ ,μπορει καποιος να μου απαντησει στο εξης:Οταν μου ερχεται ειδοποιησει οτι πχ καποιος εχει ποσταρει κατι στο Fb.Κοιταξτε πως μου το βγαζει.Δηλαδη δεν φαινεται η φωτο απο κατω.Τι πρεπει να κανω; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anestisleon: “θα ελεγα εμενα και πολλους αλλους εδω μεσα μας ενδιαφερει η αλλαγη, οχι οτι θα φαινεται αλλα πιστευω θα αλλαζει η διαχειρηση μπαταριας το πιο σημαντικο για smartphone πλεον η διαχειρηση μνημης και πολλα αλλα πιστευω που δεν ξερω” σωστος ο παικτης.Συμφωνω....και γενικως ολο το perfomance του κινητου.. Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
Χρόνια πολλά ADMIN
Μήνυμαχρονια πολλα με υγεια!!!! Sent from Mi Max Helium Perfomance