Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 778.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από recep: “Σκέφτομαι να το τιμήσω το 6/128 σε γκρι ματ, ωστόσο με κρατάει λίγο το αναμενόμενο note pro 2 Εσείς τι λέτε ???” τωρα τι κινητο εχεις; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
παιδια απο τη πρoηγουμενη φλασαρω χωρις wipe; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από apsogos4ever: “παιδια με την δικη μας 6.9.22 (ΜΙ Max Helium) δεν εχει ροοτ; ” Περίμενε κάποιον με το κινητό σου να απαντήσει.. δεν χρειάζεται να κάνεις την ερώτηση σε 2 σημεία.. ” Ok εγινε! ευχαριστω
-
παιδια με την δικη μας 6.9.22 (ΜΙ Max Helium) δεν εχει ροοτ; το titanium backup πως επαιξε ;εβαλα ροοτ explorer μόλις τωρα και μου βγαζει οτι δεν εχω ροοτ.Τι γινεται;
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από apsogos4ever: “φιλοι μου καλη σας μερα! Παρακαλω μια βοηθεια καιγομαι. Στο βιντεο αυτο youtube.com/watch?v=qzC08im437Y στο 35 δευτερολεπτο αρχιζει ενα παιχνιδακι.Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως λεγεται; ” Εσυ την εχεις παρει την απαντηση σου ....... αλλου ” Γι αυτό και δεν σας ζάλισα άλλο! χαχαχα.Φοβερό παιχνίδι παρεπιπτόντως!
-
Mi Max χαμηλός ήχος
ΜήνυμαΠαράθεση από mazelost: “οπως το είπες: Σκοτώνει Υπάρχει άραγε τρόπος να το...δυναμώσουμε;;;; ” καλημερα αδερφε! ειχα διαφασει οτι Viper4android τα κανει αυτα.Για δες εδώ
-
Αξεσουάρ Mi-Max
Μήνυματο original ειναι αυτο που στελνουν μαζι με το κινητο που πιανει ολη την οθονη; Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Mi Max χαμηλός ήχος
ΜήνυμαΑπο το ακουστικο ακουω μια χαρα , εχει σχεση το σημα και τι ακριβως ειναι εκεινη την στιγμη.4G ,3G Κτλ.To ηχείο όμως σκοτώνει!!! χαααχχααχ
-
όλα Μπόμπα παίδες......Σκοτώνει το κινητό και απο θερμοκρασίες ψυγείο.80500 antutu με φορτιστή ,πάνω ,cloud να συγχρονίζει ,whatsapp Να να κάνει Restore ....
-
Ξεκλειδωσα και bootloader με την βοηθεια του NasDriver !Ευχαριστω Ανεστακο!
-
Παρέλαβα σήμερα και μετά τον έλεγχο bootloader βγάζει πολύ ωραία αποτελέσματα:
-
παιδια καλημερα! παρελαβα το 3/64 με multilanguage stable.Το θεμα ειναι οτι κατεβασα την τελευταια stable απο το ξενο miui Helium φλασαρω με Mi tool και clean all data και δεν φλασαρει τιποτα!!! τι γινεται; κατι ξεχναω; Το βρηκα παιδια.Ήθελε edl mode.Την Τελευταια Stable 8.0 καλυτερα ή τελευταια Developer να βαλω;;;
-
Mi Max χαμηλός ήχος
Μήνυμαεννοεις στο ακουστικο;η στο ηχειο που χτυπαει το κουδουνισμα; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από thomas01: “Ο es file explorer για πρώτη φορά δείχνει διπλή την internal storage. Δεν το έχω ξαναδεί. Δεν διορθώνεται ούτε με καθαρισμό δεδομένων, ούτε με ξηλωμα της εφαρμογής και επανεγκατάσταση. ” τρελο bug έτσι; χαχαχαχα
-
Παράθεση από chrispre913: “Αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση ή αν την περάσεις από πάνω είναι το ίδιο; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οχι παλικαρι μου δεν ειναι το ιδιο.Αν κανουν 2 ακριβως ιδια κινητα καθαρη εγκατασταση δεν μπορει το ενα να κανει κολπα και το αλλο οχι επειδη δεν " εκατσε καλα " εγκατασταση.Αρχει ειναι που αποθηκευονται σε ενα χωρο του κινητου και το κινητο τα "διαβαζει" και εκτελει "εντολες".Απο εκει και περα αν εχει καποιο "θεμα" στο hardware κομματι ειν…