Παράθεση από geotzia: “Μόνο από σήμερα;;;;; Καλημέρα παίδες!!! ” Σε συνέχεια του άνωθεν ποστ. Αν λέμε τα ίδια.... Ε ναιιιιιιιιι μόνο σήμερααααα... Τζιιιιιιιιιζζζζ
Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα παιδιά, από σήμερα τα κεφάλια μέσα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μα πώς τα λες έτσι βρε παιδί μου! Για διευκρίνισε λίγο ποιά κεφάλια και που μέσα ?? Έτσι για να κάνουμε like δηλαδή
η έκδοση που αναφέρει ο @mplevris δουλεύει στο κινητό μου. Το κινητό είναι root έχω φλασαρει και άλλη έκδοση για το api2. Να υποθέσω ότι για κάποιο λόγο φαίνεται σαν να μην είναι root για την gcam?? Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν είναι σωστά!
Παράθεση από geoanto555: “Εγω έχω αυτή GC6.2-F1-v3a.apk και είναι μια χαρά. ” την έχεις στο redmi note 6 Pro? Για poco και mi8 δεν είναι αυτή η έκδοση ? Ωραία αν δουλεύει λοιπόν στο redmi note 6 Pro, τότε κάνω κάτι λάθος ? Ή κάτι άλλο τρέχει και δεν δουλεύει στο δικό μου κινητό ?
Επανερχομαι πάλι στο θέμα της Google cam επειδή δεν βρήκα μια ξεκάθαρη απάντηση. Το gcam δουλεύει στο redmi note 6 Pro?? Μου δούλεψε μια φορά σε μια προηγούμενη ρομ και από εκεί και μετά παπαλα. Υπάρχει μέλος εδώ που του δουλεύει ? Δεν βρίσκω και κάτι ξεκάθαρο ούτε στο εξντια ούτε και αλλού ότι δουλεύει η τάδε βερσιόν ή δεν δουλεύει να ξέρω και γω να μην ψάχνω εγωιστικα να βρω τι είναι λάθος. Έχουμε και Πάσχα να γιορτάσουμε .
όλες αυτές οι ψησταριες δεν έχουν την τέλεια σχάρα. Αν θέλετε πραγματικά πολύ καλό αποτέλεσμα θα ψάξετε να βρείτε σχάρες μαντεμενιες από επαγγελματικες ηλεκτρικές ψησταριες. Αρκεί να ταιριάζουν στο μήκος. Αν ταιριάζουν στην ψησταριά κάντε αυτό το έξοδο και δεν θα χάσετε και θα με θυμηθείτε. 20 χρόνια εμπειρίας!
ειναι η δεύτερη φορά που μου το κάνει και αναρωτήθηκα μήπως πρέπει να το αναφέρω στα bug's ή να το γράψω εδώ. Λοιπόν την πρώτη φορά είχα ανοιχτό το YouTube και με καλούν χωρίς να φαίνεται τίποτα παρά μόνον να ακούγεται ο ήχος κλήσης. Έπρεπε να τερματίσει η κλήση να ανοίξω τις κλήσεις για να εμφανιστεί. Το έκανε και μια δεύτερη φορά ενώ ήμουνα στην εφαρμογή του fb. Τυχαίο να είναι ? Το αναφέρω πάντως!
καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Αν και είδα στο όνειρο μου ότι φίλησα το χέρι δεσπότι....πέρα από το τρολάρισμα .. σημαίνει κάτι θετικό, αρνητικό για την εβδομάδα, μιας και είναι Δευτέρα;;;;
εκανα αναβάθμιση στην 9.4.11 xtrv και ο updater κρασαρει. Επίσης κρασαρει και ο cm browser. Δεν ξέρω τι άλλο ακόμα! Μπορώ να γυρίσω μια ρομ πίσω που δεν την είχα βάλει ?? Η να πάω σε αυτήν που είχα ? Δύο εκδόσεις πίσω ? Ή υπάρχει άλλη λύση ?