Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

flytouch1111 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά του κινητού πέρα από τις κάμερες δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές. Μήπως βλέποντας ότι έκαναν πατάτα με το mi8 και θέλοντας να έχουν τις πωλήσεις και τις τιμές σε ψηλά επίπεδα έβγαλαν αρον αρον το 9 ?

• το βάζεις στην πρίζα, το βλέπεις για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά φεύγεις. Εκτός και αν σαρεσει να το κοιτάς, άρα κάθε τόσο θα πρέπει να το πατάς για να μην κλείνει η οθόνη! Καλοοοο έεεε ?? Τασοοουυ ειχς ξιφύγι!!

• Magic WormHole

flytouch1111 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

καλότυχη και καλόμοιρη ναναι η κόρη σας και όλη η οικογένεια σου μαζί. Να την χαίρεστε να την καμαρώνετε!

• απορώ όμως! Έχεις σαν εταιρεία ένα πετυχημένο χαρντβαρε όπως π.χ. ο φακός στο mimix2 ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο. Πας και βγάζεις μετά μια θεωρουμενη ναυαρχίδα! Οκ μέχρι εδώ! ? Γιατί βρε φίλε ( όχι χριστιανε) δεν βάζεις την ίδια πετυχημένη κάμερα στην ναυαρχίδα ? Δεν το καταλαβαίνω αυτό!

• έμεινα με την 9.1.3 διστακτικος στην αναβάθμιση και είμαι και εγώ με την απορία.

• Magic WormHole

Μήνυμα

αααααχχ τι ωραία ημέρα, όλοι δουλεύουν και όχι μόνο εγώ! Και το ποιο ωραίο???? Είναι ακόμα πρωί και έχουν άλλες τέσσερις (4) ΗΜΕΡΕΣ To Go! Yes this day I like!

• Magic WormHole

Μήνυμα

αν πάρεις κινέζικη ψησταριά ξιαομι, θα έχεις τέτοια θέματα. Πάρε αμερικανική που ξέρουν από BBQ! T-bone!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

τώρα για να σας κάνω τούμπα τα πράγματα, το καλύτερο ψήσιμο το κάνουν οι ηλεκτρικές επαγγελματικες ψησταριες. Που να βρεις όμως ρεύμα στην εξοχή και ναναι και τριφασικό. Οι μαντεμενιες σχάρες είναι οι καλύτερες. Αν ταιριάζουν στην ψησταριά θα έχεις άριστο ψήσιμο. Είδα παλιότερα και έναν που είχε βάλει inox βεργες για σχάρα επίσης με άριστα αποτελέσματα αλλά δεν ξέρω το inox αν είναι στην θερμότητα <<υγιεινό>> Το ζητούμενο είναι να έχεις σταθερή θερμοκρασία, να μην έρχεται άμεσα το ψητό σε επαφή …

• Έχω και το Redmi Pro, πολύ πολύ ευχαριστημένος από το κινητό. Κρίμα που σταματάνε τις αναβάθμισεις σε αυτή την συσκευή, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους. Έχω και το Redmi note 6 Pro. Στις λειτουργίες του σαφώς καλύτερο από το Redmi Pro αν και αυτό έχει μια άλλη αίσθηση κυρίως λόγω του μεταλλικου πλαισίου. Το pocofone δεν το ξέρω για να σου πω. Το 6 πάντως είναι ένα αξιοπρεπεστατο κινητό αν ήταν και μεταλλικό, όπως νόμιζα θα ήταν πολύ ωραίο

• Magic WormHole

Μήνυμα

κάποτε πριν δεκαετίες μετακομισα στην Ελλάδα από την άλλη μου πατρίδα. Ποιο νωρίς επισκεφθηκα ένα τεράστιο κατάστημα με είδη κάμπινγκ και τότε πήρα μια ψησταριά υγραεριου με πέτρες λαβας. Αφού λοιπόν στην πρώτη μου πατρίδα το Ελλαδισταν τιμησα δεόντως την ψησταριά ήρθε η ώρα να αντικαταστησω τις πέτρες λαβας. Ψάξε από εδώ, ψάξε από εκεί ρώτα από παραδιπλα πέτρες λαβας γιοκ! Πέρασαν κάποια χρόνια μετά το μιλενιουμ και είδα ένα κατάστημα με ψησταριες, ουαου αναφωνησα όπως ο μιστερ βαρουφακης. (Στη…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ολες όλες??? ” εμ εδώ όποια γυναίκα μπαίνει φεύγει τρέχοντας εκτός από την @fog που δεν μπορείς να την πιάσεις γιατί είναι ομίχλη. Άρα είτε θα αλλάξουμε και θα κάνουμε κωλοτουμπα ή κάποιοι θα παριστανουν τις γυναίκες, έτσι για να ομορφήνει το κλίμα

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημέρα σε όλες!

• Δυστυχώς, τζίφος και με αυτήν την έκδοση!

• Παράθεση από geoanto555: “Εβαλα σήμερα μια και δείχνει να δουλεύει οκ, εκτός το night mode. Θα σου δώσω Λίνκ μετά. ” Αφεντικό, πως πάει το Τζικαμ που έβαλες ?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αμ πώς!! youtu.be/7g20nGlv5yU

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα x 3! youtu.be/88Ys9E8eZNo Και την κοπελιά μου την λένε Λενιώ!

• εχει βάλει κανείς αυτήν την ρημαδα την gcam? Μια φορά στην αρχή μου δούλεψε και μετά παπαλα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καλησπέρα ” απο τις μια το μεσημέρι ????? Αυτή η τρουμπα έχει μπερδέψει πολύ κόσμο

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Χωρίς να γνωρίζω μου φαίνεται ότι πηγές σχολική εκδρομή στο καπιτολ Σίτι! Άραγε γιατί όλα τα σχολεία στην Ελλάδα έχουν το ίδιο πρόγραμμα πάνω κάτω ??

• Χάθηκε το twrp

flytouch1111 - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

να γυρίσω στην προηγούμενη καλύτερα ??