Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαδιαβάζοντας τα χαρακτηριστικά του κινητού πέρα από τις κάμερες δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές. Μήπως βλέποντας ότι έκαναν πατάτα με το mi8 και θέλοντας να έχουν τις πωλήσεις και τις τιμές σε ψηλά επίπεδα έβγαλαν αρον αρον το 9 ?
-
τώρα για να σας κάνω τούμπα τα πράγματα, το καλύτερο ψήσιμο το κάνουν οι ηλεκτρικές επαγγελματικες ψησταριες. Που να βρεις όμως ρεύμα στην εξοχή και ναναι και τριφασικό. Οι μαντεμενιες σχάρες είναι οι καλύτερες. Αν ταιριάζουν στην ψησταριά θα έχεις άριστο ψήσιμο. Είδα παλιότερα και έναν που είχε βάλει inox βεργες για σχάρα επίσης με άριστα αποτελέσματα αλλά δεν ξέρω το inox αν είναι στην θερμότητα <<υγιεινό>> Το ζητούμενο είναι να έχεις σταθερή θερμοκρασία, να μην έρχεται άμεσα το ψητό σε επαφή …
-
Έχω και το Redmi Pro, πολύ πολύ ευχαριστημένος από το κινητό. Κρίμα που σταματάνε τις αναβάθμισεις σε αυτή την συσκευή, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους. Έχω και το Redmi note 6 Pro. Στις λειτουργίες του σαφώς καλύτερο από το Redmi Pro αν και αυτό έχει μια άλλη αίσθηση κυρίως λόγω του μεταλλικου πλαισίου. Το pocofone δεν το ξέρω για να σου πω. Το 6 πάντως είναι ένα αξιοπρεπεστατο κινητό αν ήταν και μεταλλικό, όπως νόμιζα θα ήταν πολύ ωραίο
-
κάποτε πριν δεκαετίες μετακομισα στην Ελλάδα από την άλλη μου πατρίδα. Ποιο νωρίς επισκεφθηκα ένα τεράστιο κατάστημα με είδη κάμπινγκ και τότε πήρα μια ψησταριά υγραεριου με πέτρες λαβας. Αφού λοιπόν στην πρώτη μου πατρίδα το Ελλαδισταν τιμησα δεόντως την ψησταριά ήρθε η ώρα να αντικαταστησω τις πέτρες λαβας. Ψάξε από εδώ, ψάξε από εκεί ρώτα από παραδιπλα πέτρες λαβας γιοκ! Πέρασαν κάποια χρόνια μετά το μιλενιουμ και είδα ένα κατάστημα με ψησταριες, ουαου αναφωνησα όπως ο μιστερ βαρουφακης. (Στη…
-
Χάθηκε το twrp
Μήνυμανα γυρίσω στην προηγούμενη καλύτερα ??