Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 263.

• About Mi Note Pro...

sakis0547 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

@maddoctor τις κάνει μόνο του το τηλέφωνο του.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @caeser ευχαριστώ για την απάντηση! Όταν πήγα από stable σε Dev έκανα κανονικά factory reset, και όλα τα wipe. Μάλλον πάω για φλασαρισμα της ρομ... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @maddoctor η φωτογραφία με την εφαρμογή από πίσω είναι τυχαία, το μήνυμα μου το πετάει σε άκυρος στιγμές... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από την μέρα που έβαλα την 6.4.7 μου πετάει αυτό το μήνυμα... Το έχει κανένας άλλος?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sakis0547 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από sainis: “καλησπερα στο φορουμ...παρασκευη παρελαβα το mi note pro απο minideal το οποιο μου ηρθε με το miui 7.0.5 stable και ελληνικη ρομ και κυλουσαν ολα ομαλα μεχρι που μπηκα στο τρυπακι και εκανα αναβαθμιση σε 7,2,4(απο miui.com) κατευθειαν απο το upddater που ομως λογω απειριας δεν ηξερα οτι ηταν η κινεζικη ρομ...μετα την εγκατασταση προφανως χαθυηκε η ελληνικη γλωσσα καθως επισης το google play και οι ο google account δεν φορτωνονται-ανοιγουν κλπ κλπ παιδευτηκα αλλα δεν καταφερ…

• Ένα πάντως που μου άρεσε στην καινούρια αναβάθμιση (6.3.31)ειναι τα μικρότερα βήματα στην αυξομειωση της εντασης ! Ούτε στο μυαλό μου να είναι τα παιδιά που την βγάζουν.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

@MikeTheMechanic εγώ θα έλεγα το aliexpress Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

@maddoctor πότε θα την έχουμε??? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Κοίτα να δεις!!! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @caeser είσαι πρώτος με διαφορά!! Πολύ καλό το test σου!! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις έγινε η αναβάθμιση σε 6.3.24,όλα πολύ καλά!πιο smooth σε όλα και ταχύτερο άνοιγμα εφαρμογών!γενικά το κινητό έγινε καλύτερο σε όλα!και twrp 3.0! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια παρατήρηση.δεν ξέρω αν είναι bug η λειτουργία της miui,αλλά όταν χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της google και πατάω το μικρόφωνο για να του υπαγορευσω κείμενο δεν γίνετε τίποτα, ενώ σε ένα coolpad f1 με aosp rom του μιλάς και γράφει κανονικά.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

@pilot σε ευχαριστώ! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Το βρήκα, ευχαριστώ Βαγγέλη. Λοιπόν το ανέβασα, για να το πάρει όποιος θέλει. Είναι twrp 3.0 που δουλεύει μια χαρά. Είναι ουσιαστικά το backup του recovery 2 rom πίσω με flashify. Με αυτό κατάφερα και πέρασα την σημερινή rom. Dropbox - Stock Recovery” Για δώσε τα φώτα σου,πως το περνάμε αυτό το αρχείο?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pilot: “Παράθεση από sakis0547: “Επιβεβαιώνω και εγώ! Δεν δουλεύει σε καμιά από τις δυο(6.3.3/6.3.10)το ξαναπερασα με flashify... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το 3 η προηγούμενο ;;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το προηγούμενο.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Επιβεβαιώνω και εγώ! Δεν δουλεύει σε 6.3.3 το ξαναπερασα με flashify... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

@mixaliscy νέος είμαι θα μάθω... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Δηλαδή?? @mixaliscy Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Έχω ένα προβληματάκι με την φωτεινότητα! Κάποιες φορές αυξομειώνεται μόνη της! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χωρίς να έχεις ενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από panosdmk: “οκ σας ευχαριστω απλα η8ελα να ξερω αν γινεται κ τι παιζει. εχετε ακουσει ποτε 8α ερ8ει για μας το android 6? ” Για το απλό το MI note έχει ήδη κυκλοφορήσει η 6..οποτε θέμα χρόνου είναι να βγει και για το δικό μας Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk