Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 263.

• coolicool.com/xiaomi-note-16g-…-miui-6-hifi-smar-g-36354 Καλή επιτυχία σε όλους!!

• RE:

sakis0547 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από panosdmk: “εχω την 7.1.4.0 stable. το root checker m λεει αν ειναι root το κινιτο?” Αν μπόρεσες και έβαλες την 7.1.4.0 τότε o bootloader είναι ξεκλείδωτος.. Ναι το root checker σου λέει αν είσαι root. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από panosdmk: “καλησπερα παιδια να σας ρωτισω πως μπορω ν καταλαβω αν το κινιτο μ εινια ροοτ κ εχει ξεκληδοτο το bootloader? μπορεις να περασεις καπια ρομ ελινικη χωρις ν χρειαστη ν κανεις bootloader?” Κατέβασε το root checker για το root.. Ποια Ρομ έχει περασμένη επάνω το κινητό? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλή επιτυχία παιδιά!! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sakis0547 - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sakis0547: “Έχω παραλάβει και εγώ την συγκεκριμένη κάμερα, δεν μπορώ να την κάνω με τίποτα να δουλέψει.. Μιλάει κινέζικα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή από το Google Play,κάνω βήμα βήμα τις οδηγίες αλλά τίποτα.. Μάλλον είναι περασμένο το firmware για να μην δουλεύει η κάμερα έξω από την Κίνα... Τι κάνουμε από εδώ και πέρα? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βάζεις την μεταφρασμένη εφαρμογή, που σου λέει στα ελ…

• xiaomi ant new firmware bans

sakis0547 - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Έχω παραλάβει και εγώ την συγκεκριμένη κάμερα, δεν μπορώ να την κάνω με τίποτα να δουλέψει.. Μιλάει κινέζικα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή από το Google Play,κάνω βήμα βήμα τις οδηγίες αλλά τίποτα.. Μάλλον είναι περασμένο το firmware για να μην δουλεύει η κάμερα έξω από την Κίνα... Τι κάνουμε από εδώ και πέρα? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sakis0547 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από MeddlingMageGR: “Σε μένα πάντως όταν κλείνω το Wi-Fi δεν ξανά ανοίγει. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sakis0547: “Καλημέρα. Δεν ξέρω αν είναι bug της rom, αλλά πατάω να κλείσει το Wi-Fi, δείχνει να κλείνει αλλά σε 3 δευτερόλεπτα ξανά ανοίγει μόνο του... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μήπως κάποια εφαρμογή έχει δικαίωμα να το αλλάζει αυτό? Για ψάξε στα δικαιώματα...” Τα Είδα όλα,δικαιωματα αλ…

• Καλημέρα. Δεν ξέρω αν είναι bug της rom, αλλά πατάω να κλείσει το Wi-Fi, δείχνει να κλείνει αλλά σε 3 δευτερόλεπτα ξανά ανοίγει μόνο του... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Να την περάσεις!! Για την εφαρμογή του facebook σου έλεγε.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Το μόνο που δεν βολεύει είναι το ότι όταν έρχονται μηνύματα στο facebook δεν έρχονται ειδοποιήσεις.. Κατά τα άλλα άλλο πρόβλημα δεν έχω.. Συν του ότι κερδιζεις και σε ραμ και μπαταρία.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με ζέστη... Και το έχω όλη μέρα σχεδόν στα χέρια με δεδομένα ανοικτά...αλλα την εφαρμογή του facebook και το messenger τα έχω ξηλώσει.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Εγώ πάντως δεν τα έχω και δεν έχω κάνει ποτέ wipe internal data. Έχω κάνει 2 φορές factory reset λόγω rom, αλλά ως εκεί. Αν δεν βαριέστε δοκιμάστε factory reset. Υπόψιν έτσι χάνετε τα πάντα και πρέπει να στήσετε το τηλέφωνο εξ αρχής, αν θέλετε να τα διαγράψετε.” Factory reset από recovery ε? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “οντως και εγω το παρατηρησα μολις διαβασα το ποστ . δε διαγραφονται τα αρχεια 229ΜΒ συνολο !” Ακριβώς!!τα έχεις και εσύ ε? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Στις ρυθμίσεις πήγες? Κατέβασε το es explorer από το playstore, δώστου δικαιώματα root και ξαναδοκίμασε με αυτό. Και δες τι μήνυμα σου βγάζει.” Πήγα στις ρυθμίσεις ναι.. 2djcmu0.png Αυτό βγάζει όταν παταω στον κάδο jj1eu1.png Και το μήνυμα λάθους... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sakis0547: “Παράθεση από maddoctor: “Εγώ τέτοια αρχεία δεν έχω σε αυτόν τον φάκελο. Πήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογές συστήματος/μουσική και απενεργοποίησε τα πάντα. Μετά μπεςγια σιγουριά σε flight mode και σβύστα. Αυτά τα αρχεία είναι online υλικό. ” Όχι,δεν σβηνονται με τίποτα... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βγήκες τελείως offline και απενεργοποίησες αυτό που σου είπα και δεν σβύνονται? Με τι πρόγραμμα δοκίμασες και τι μήνυμα λάθους…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Εγώ τέτοια αρχεία δεν έχω σε αυτόν τον φάκελο. Πήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογές συστήματος/μουσική και απενεργοποίησε τα πάντα. Μετά μπεςγια σιγουριά σε flight mode και σβύστα. Αυτά τα αρχεία είναι online υλικό.” Όχι,δεν σβηνονται με τίποτα... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• dz9tp5.png Ναι μέσα στην ελληνική 7.1.5.0..και δεν διαγράφονται όχι... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα σε όλους! Μέσα στην μνήμη του κινητού έχει 5 κινέζικα τραγουδια,ξέρει κανένας πως μπορούμε να τα διαγραψουμε? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MeddlingMageGR: “Πάντως, και διόρθωσε με αν κάνω λάθος, το καπάκι αυτό είναι όμορφο, ταιριάζει με το χρυσό μέταλλο, αλλά εγώ μετά από λίγες μέρες το βαρέθηκα. Ξαναγύρισα στο λευκό και δεν θα το ξανά βγάλω. Μου αρέσει η ομοιομορφία και η αίσθηση στο χέρι. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό ακριβώς... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έβαλα και την 7.1.5.0.. Δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk