Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 918.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμα2j68she.png
-
Δεν έχω την Developer. Τη stable έχω.
-
Παράθεση από caeser: “Δεν πιστεύω να προσπαθείς να συνδέσεις την συσκευή σου με κλειδωμένη οθόνη? Εαν ναι, ξεκλειδωσέ τη..Ωστόσο, τι ακριβώς συγχρονισμό προσπαθείς να κάνεις? Π.χ. back up δεν κρατάει προς το παρόν το MiPCSuite... Αναμένεται αναβάθμιση (για αυτό το θέμα και όχι μόνο), έτσι κι αλλιώς... ” Η οθόνη είναι ξεκλείδωτη. Όταν λέω συγχρονισμό εννοώ ότι δεν διαβάζει ούτε επαφές ούτε φωτογραφίες τίποτα δηλαδή. Πριν περάσω την ελληνική ρόμ όπως το είχα συνδέσει το αναγνώρισε αμέσως και μου έ…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από thanasis50: “Παιδιά το πρόβλημα με το συγχρονισμό του τηλεφώνου με το Mi Pc Suite, συνεχίζει να υπάρχει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν πέρασα την ρόμ το βρήκε αμέσως, και τώρα ενώ στην αρχή συγχρόνισε μετά δεν το βλέπει με τίποτε. ” 1. Θα απεγκαταστήσεις το πρόγραμμα. 2. Θα κατεβάσεις από εδώ την νεοτερη έκδοση pcsuite.mi.com/ 3. θα το εγκαταστήσεις και θα κάνεις μία επανεκκινηση το pc 4. θα χτυπήσεις καμιά 7-8 φορές την έκδοση miu μεχρι να γίνεις developer (…
-
Ξαναπέρασα πάλι την Ελληνική ρόμ γιατί είχα προβλήματα. Το θέμα με την σύνδεση στο mi pc suite παραμένει, ενώ μόλις το σύνδεσα για πρώτη φορά το αναγνώρισε αμέσως. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν κινέζικες εφαρμογές. Πως γίνεται αυτό;
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΑκολούθησα τον οδηγό . Μόλις συνδεσω την θύρα usb συγχρονίζει, άλλα μόλις βγει η αρχική οθόνη βγάζει Not sharing internet conection.