Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-918 από 918.
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Ποια έκδοσης windows εχεις; ” Windows 10 έχω 64 bit home
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “@thanasis50 χτύπα την έκδοση miui 7-8 φορές στο σχετικά με το τηλεφωνο ” Το έχω ηδη κάνει.
-
Όταν πάω να τρέξω το super su μου βγάζει μήνυμα λάθους.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “Παράθεση από thanasis50: “Δηλαδή ούτε φωτογραφίες επαφές τραγούδια κλπ. ” το redmi note 2 το βλέπει κανονικά, κάνε απεγκατάσταση και ξαναεγκατέστησε το !!!!! ” Το έκανα αλλά δεν τα εμφανίζει.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ποια ρομ έχεις Θανάση και ποια έκδοση του Mi PC Suite ? ” Την 7.2.1.0 εχω. Στο Mipc suite η έκδοση είναι η 3.2.1.3111
-
ΜήνυμαΕγκατέστησα το mi pcsuite στον υπολογιστή μου αλλά σε όλες τις εφαρμογές μου βγάζει ότι είναι κενές. Δηλαδή ούτε φωτογραφίες επαφές τραγούδια κλπ.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από thanasis50: “υτό τον οδηγό ακολούθησα και έκανα flash. Απλώς έχω την απορία πως ενώ το έβαλα χύμα στο C γιατί μου έβγαζε συνέχεια το ίδιο σφάλμα. ” Είχες ήδη TWRP όταν ξεκίνησες τον οδηγό;; ” Όχι δεν είχα.
-
Συγχρονισμός Gmail
ΜήνυμαΣυγχρονισμός από τις επαφές που είχα στο google είναι.
-
Παράθεση από kostas203: “@thanasis50 Εγκατάσταση FASTBOOT ROM μέσω εντολών DOS "Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error)" μπες εδω να λυσεις το προβλημα σου! ειχα το ιδιο και με βοηθησαν τα παιδια! ” Αυτό τον οδηγό ακολούθησα και έκανα flash. Απλώς έχω την απορία πως ενώ το έβαλα χύμα στο C γιατί μου έβγαζε συνέχεια το ίδιο σφάλμα.
-
Συγχρονισμός Gmail
ΜήνυμαΠροσπάθησα να κάνω συγχρονισμό επαφών άλλα μου βγάζει μήνυμα ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει προβλήματα αυτή τη στιγμή θα ειναι και πάλι σύντομα κοντά σας. Στα υπόλοιπα όμως (δεδομένα εφαρμογών ημερολόγιο) κάνει συγχρονισμό κανονικά. Τι συμβαίνει;
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από thanasis50: “Κάποιες κινέζικες εφαρμογές που είναι μέσα στην Ελληνική ρόμ πως θα τις σβήσω; ” Δηλαδή όλα καλά? Τα κατάφερες και έκανες το flash Θανάση?Τις κινέζικες (αυτές με τα κινέζικα γράμματα) πιάστες με το δάκτυλό σου, μιά-μία, σύρε τες πάνω, στην κορυφή της επιφάνειας εργασίας, θα βγει ο κάδος, επιλέγεις "απεγκατάσταση" και τέλος... ” Το έκανα το flash αν και με παίδεψε αρκετά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έβγαζε συνέχεια το μήνυμα σφάλματος, ενώ το έβ…
-
Κάποιες κινέζικες εφαρμογές που είναι μέσα στην Ελληνική ρόμ πως θα τις σβήσω;
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από thanasis50: “Έκανα ότι λέει ο οδηγός αλλά όταν πάτησα flash μου βγάζει το εξής σφάλμα ” γραψε στην αναζητηση missmatching και θα σου βγαλει τον οδηγό που θα συνεχίσεις ” Το έγραψα αλλά δεν έβγαλε τίποτα.
-
Έκανα ότι λέει ο οδηγός αλλά όταν πάτησα flash μου βγάζει το εξής σφάλμα
-
ΜήνυμαΓια να κάνω καθαρή εγκατάσταση πρέπει να κάνω πλήρες backup, και αν ναι πως θα το κάνω; (Ζητώ συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν το έχω κάνει πότε, και φοβάμαι μην γίνει καμία πατάτα.)
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο για το 4G;
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας. Είμαι κι εγώ από προχτές κάτοχος ενός xiaomi redmi note 2 tdd, και έχω μερικές απορίες. Η έκδοση MIUI που έχω είναι η MIUI7.0 | Stable 7.0.6.0.0(LHMCNCI). Αυτή είναι η πιο νέα έκδοση;