Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 343.
-
Ευχαριστουμε για όλα παιδιά. Τώρα κάνω και εγώ install
-
ολα καλά και από εμένα.Μπραβο παιδια
-
Καλημερα και από εμένα . Μέχρι στιγμής όλα καλά.Ευχαριστουμε για όλα
-
Κατεβαζω και εγώ τώρα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά
-
Ολα καλά και από εμένα.Α ν και την έκανα χωρίς factory reset δεν είχα κανένα θέμα. Μπράβο παιδια
-
Κατεβάζω και εγώ τώρα θα δοκιμάσω χωρίς Factory reset. Έχω την 6.5.26.
-
Κατι απλό Original Xiaomi Bluetooth Headset Earphone Handsfree Headset LYEJ01LM Black Color
-
Όλα καλά μέχρι στιγμής. Ευχαριστουμε πολυ
-
Καλημερα και από μένα . Όλα καλά μέχρι τώρα με την νέα ROM. Μπράβο παιδιά
-
@makis1024 Ευχαριστώ για την απάντηση. Εμένα μέχρι να κάνω το clean απο το security δεν μου εμφάνιζε την επιλογή για music κλπ. Μετά την εμφάνισε , δεν ξέρω μπορεί να έφαγε κάποιο σκάλωμα.
-
Που είναι αυτό?? Πες μου για να ξέρω. αλλά έφτιαξε ξαφνικά. Έκανα ένα clean από το security και ξαφνικά έφτιαξε . Τι να πω λίγο τρελό
-
Παιδια καλησπέρα και εμένα . έχω ένα θέμα με το ηχείο δεν ακούγεται κάτι από εκεί αλλά μόνο από το ακουστικό. Δοκίμασα και με tune in και με YouTube ακούγεται μόνο από το ακουστικό. Κανείς καμιά ιδέα???
-
Όλα καλά μέχρι στιγμής. Νεότερα σε κάνα 2 μέρες. Μπράβο στα παιδιά
-
Κατεβαζω και εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά.Ευχαριστώ τα παιδιά για όλα.
-
Πρωτος?? Downloading....
-
Τριμερής Κλήση
ΜήνυμαΠαιδιά και σε εμένα το βγάζει αυτό. Ξέρει κανείς τίποτα???
-
Downloading. Μπράβο στα παιδιά!!
-
Downloading.......... Installing......... Everything OK!!!! Μπράβο παιδιά !!
-
Παιδιά καλημέρα, μετά από λίγο ψάξιμο από την προηγούμενη έκδοση και μετά είδα λίγο παραπάνω battery drain. Είχε πέσει με την εγκατάσταση του tapatalk. Εχτές το απεγκατάστησα για να δω αν φταίει η ROM ή το tapatalk. Από εχτές είδα κιόλας διαφορά. Θεωρώ πως όντως τρώει αρκετή μπαταρία , δεν νομίζω να είναι η ROM.