Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Περάστηκε σε Kenzo και Capricorn, όλα καλά.... Ευχαριστούμε....
-
Μπαίνεις twrp πατάς backup και μετά επιλέγεις τα πάντα και μετά swipe, αυτό είναι το backup. Μετα κάνεις install την νέα ρομ από το install, εαν δεν σου αρέσει μπαίνεις πάλι twrp κάνεις factory reset και μετά στο restore επιλέγεις τον φάκελο και swipe και είσαι πάλι όπως ήσουν...
-
Σωστά φαντάζεσαι, αλλά και εάν δεν σου αρέσει μπορείς να γυρίσεις με ένα restore από backup που θα πάρεις τώρα και μετά κάνε ότι θέλεις....
-
Να μην δώσεις σημασία στο beta είναι απλά μία ονομασία.... Είναι καλύτερη σε όλα....
-
Αυτήν βάλε εννοείτε....Πολύ καλύτερη....
-
Σε ποιο κινητο;;;; Στο Land;;;
-
Unpair, αποσύνδεση, καθαρισμό, απεγκατάσταση και μετά βάλε την άλλη... σ.σ. Βασικά κάνε πρώτα ένα unpair και ξανά pair μπας και στρώση με την κινέζικη εφαρμογή δλδ....
-
Άρα κάτι παίζει εδώ...... Βάλε πάλι την Ελληνική ή αυτήν από play store(με τις ίδιες διαδικασίες) και πες αντιδράσεις...
-
@Thracia Χμμμ δεν το λες και κανόνα αυτό που είπες γιατί: Μπορώ να πιάσω και 3,5 μέρες αναμονή(με 4 ώρες sot) αλλά 10 sot δεν πιάνω με τπτ ακόμα και σε 1 μέρα... Οπότε δεν είναι και κανόνας...Φυσικά δεν είπες πως είναι ο κανόνας απλά επισημάνω... Ο @pavlidisc μάλλον κατά τύχη πρέπει να πήρε από λάθος το κινητό που προορίζονταν για τον Hugo...
-
Φυσικά και δεν είναι ότι πω εγώ...Απλά είναι ΔΙΚΆ μου συμπεράσματα... Μακάρι να είχα τα δικά σου στατιστικά(άκουσε κει 10 sot 3 μέρες ). Τυχερέ! σ.σ. Παίξτε 1 ώρα Magic Rush και τα ξαναλέμε...Λάγνοι του sot θα κλάψετε........ @pavlidisc ΜΙΣΟΟΟΟΟΟΟ........Μιλάς με μία simmmmmmmm......... Τι να συγκρίνουμε;;;; Δεν γίνετε....Εγώ χρησιμοποιώ 2 sim και μάλιστα 4G στην μία 3G στην άλλη..... Οπότε πιστεύω έχω καλύτερο sot από σένα με 6 sot και 2 μέρες αναμονη....
-
10 sot σε 3 μερες είναι αστρονομικός αριθμός... Δεν αμφιβάλω μην μπερδεύεται τα λεγόμενά μου.... Απλά σε Redmi 3s κατάφερα 4 sot σε 4 μερες.... αλλά και 8 sot σε 2 μέρες.... Στο κενζο πάλι το καλύτερο που κατάφερα ήταν 8 sot σε 1 μέρα(και δύο το ανώτερο μιά δυο φορές έγινε αυτό) και 6 sot σε 2 μέρες... Υπόψην παίζω ένα πολύ βαρύ παιγνίδι και ένα λίιιγο ποιο ελαφρύ... Τα 8ώρα sot έγιναν χωρίς το πολύ βαρύ παιγνίδι... Οπότε με τους παραπάνω αριθμούς συμπεραίνεις ότι το μεγαλύτερο sot πετυχαίνετε σ…
-
Εγώ την πρώτη έβαλα....
-
Εσύ το τερμάτισες........χαχαχαχααχαχα =============== Δεκ 1st 2016, 5:20pm =============== Και δεν δουλεύει να φανταστώ;;;
-
Σηκώνω τα χέρια παιδιά... Δεν μπορώ να κάνω ή να πω κάτι άλλο....
-
Δοκιμάστε να τα κάνετε όλα από την αρχή και εκεί που λέει κινέζικα κάντε το με κινέζικα και όχι με αγγλικά.