Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@Bodai Μετά από το προηγούμενο μνμ μου το αφήνω πίσω...Και απάντησα μόνο και μόνο γιατι ο προαναφερθέν αναφέρθηκε στο πρόσωπό μου αδίκως και έτσι εξήγησα πως έχουν τα πράγματα. Τα υπόλοιπα ήταν γενική παρατήρηση. Τώρα το ότι το συνεχίζει ο προαναφερθέν είναι δικό σας πρόβλημα εγώ τελείωσα.... Καλημέρες....
-
Ναι όντος ήταν πληθυντικός και δεν αναφερόμουν καν στο άτομό του...Το παιδάκια δεν ήταν υποτιμητικό γιατί έτσι μιλάω, δεστε κι άλλα μηνύματά μου...Ο καθένας έχει δικό του τρόπο γραφείς και λέγειν... Σε αυτούς που αναφερόμουν το κατάλαβαν μια χαρά.... Τώρα εσύ φίλε @GnF ποιο είναι το πρόβλημά σου δεν ξέρω....ίσος το όποιος έχει την μύγα...... και επιπροσθέτως μίλησες για μένα λες και εσύ δεν προσέβαλλες κανέναν......Ορισμένοι νομίζετε ότι πίσω από την ανωνυμία του υπολογιστεί και ενός nickname μπ…
-
Λοιπόν παιδάκια να ξεκαθαρίσουμε λίγο. . . . Εσείς που έχετε official roms συζητάτε σε λάθος section . . . . Έχετε την μανησια ρομ που παίρνει κάθε Παρασκευή update από το την μαμά xiaomi-miui. Αυτήν την εβδομάδα μιας και υπήρχαν θέματα με την ρομ δεν έβγαλαν update. Εμείς πάλι που φοράμε την ελληνική dev πήραμε update γιατί τα τσακαλια μας τραβάνε από αλλού τα update(κινέζικους σερβερ) . . . Από κει και πέρα εάν θέλετε να κρατήσετε την official τις συζητήσεις σας σε άλλο section. Εδώ είναι για …
-
Παράθεση από geoanto555: “............................Μιλάμε για το KENZO εννοείται.................................. Καλά βρε @Souits ένας τόσο ψαγμένος σαν εσένα δεν έχει κρατήσει ένα backup στo pc ..?? Αν θες να μείνεις σε lollipop κράτα ένα backup της marsh στον υπολογιστή σου με αυτό το twrp.. Μετά θα γυρίσεις με miflash,θα ξεκλειδώσεις εννοειται και θα κάνεις νέα διαμερίσματα σε efs με αυτό.. Οδηγός επαναφοράς αρχείων efs και χαμένου ΙΜΕΙ Το παλικάρι αντιμετώπισε το ίδιο θέμα με σένα και τ…
-
Δεν το δοκίμασα και ούτε θα το δοκιμάσω μάλλον......Βαρέθηκα..... Για όποιον άλλο έχει το κουράγιο..... * Hey Hello, Solution to SIM card Issue, First Flash This ROM using EDL and Then Flash MIUI7/8 Based on 5.1. http://bigota.d.miui.com/6.7.21/ ... obal_bc4c2904a5.tgz Guide for Flashing: This method works on Locked Bootloader.. Follow and read the guide carefully and Use Flash all option to make a clean install to avoid conflicts and issues. en.miui.com/thread-235865-1-1.html Backup your data b…
-
Ότι και να πείτε έχετε δίκαιο, αν και είχα φυσικά backup αλλά μετά από όταν έγινε αρκετά "stable" η MM και έχω και μικρό SSD οπότε είπα κι εγώ ο άμοιρος να τα διαγράψω μιας και θα μου ήταν φαινομενικά άχρηστα.... Αλλά τελικά μόνο άχρηστα δεν ήταν και να φανταστείτε είχα και ξεχωριστά backup EFS....Τι να πεις.....Απλά ήταν γραπτό...Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και τώρα με την Official global dev πάει καλά σε θέμα σήμα τουλάχιστον....από μπαταρία μια από τα ίδια.... Και πληροφο…
-
Καιρό τώρα είχα ΜΜ στο κινητό αλλά μιας και είδα και απόειδα απο θέμα μπαταρίας είπα να πάω πάλι σε Lollipop είτε 7.5.2 είτε σε 8.0.1 ότι και να έκανα όπως και να το έκανα το κινητο είτε κάνει reboot σε random time ποιο πολύ στο boot όμως αλλά εάν καταφέρει και κάνει boot δεν έχει σήμα....ΙΜΕΙ είναι κομπλέ baseband κομπλέ... Μόλις βάλω ΜΜ όλα κομπλέ.....Τι στραβό παίζει ρε παιδιά;;; Εννοείτε πως έχω δοκιμάσει με miflash και unlock και όλα τα συναφη....Εν ολίγεις τα έχω δοκιμάσει όλα όπως προαναφ…
-
Στα μέχρι τώρα στο αποτελέσματα υπάρχει συντριπτική πλειοψηφία σε 2 εκδώσεις...Αυτό που θα ήθελα να μάθω εγώ και πολλοί άλλοι είναι: εάν εσείς που έχετε την 8.0.1 περάσατε από την 7.5.2 και καταλήξατε ότι η 8.0.1 είναι καλύτερη αλλά και το αντίστροφο δλδ εσείς με την 7.5.2 περάσατε από την 8.0.1;;; Υ.Γ. Δώστε και κάνα SOT ρε παλικάρια....