Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Χμμμμ τότε καλύτερα να στο κάνει και πάλι ο φίλος...εκτός και εάν βασίζεσαι στα "χέρια" σου, πες μου να σου κάνω έναν οδηγό.

• Φίλε μου @Fere είναι τόσο απλό αυτο που σου είπα που είναι οδηγός κυριολεκτικά και μάλιστα αναλυτικός.......

• Παράθεση από akisjes: “Το είπα γιατί είχα την εντύπωση ότι αυτή την ρομ την dev οι περισσότεροι την περάσανε με τον οδηγό για τον κλειδωμένο bootloader ” Το έγραφε ότι έχει την Ελληνική dev γιαυτό πείρα το θάρρος μιας και η διαδικασία από Ελληνική dev σε Ελληνική stable είναι πάρα πολύ απλή.

• Ναι σωστά...Τα είδα εχθές....σήμερα έκαναν κιόλας πρόοδο, εχθές είχε 3 bugs σήμερα 2....Άντε να δούμε....Αγαπάω Cyanogen.

• Παράθεση από parsifal: “Απίστευτη Xiaomi, έκανε release τον πηγαίο κώδικα του kernel για το kenzo ανήμερα Πρωταπριλιά! Με βλέπω να «αναβαθμίζω» το hermes μου πολύ πιο σύντομα από ότι υπολόγιζα! ” Και για πέστε και σε μας του ανίδεους σε τι αυτο συνεπάγεται;;;;;;;;;;

• Όχι δεν μπορώ να είμαι ποτέ σίγουρος σε τετοια θέματα απλά έτσι λένε οι "μεγάλοι" ότι γίνεται έτσι το μεταλαμπαδεύω κι εγώ....Εάν ξέρεις ότι είμαι κάπου λάθος παρακαλώ να το πεις μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου.

• @Thracia Μα γιαυτό στο είπα κι εγώ...Πόσα τέτοια σκαλώματα έχουμε φάει όλοι μας για ένα @@@@ γράμμα.......Άστα να πάνε....Άντε αφού τέλος καλά όλα καλά........ να χαίρεσαι τα κινητά σου. σ.σ. Σου προτείνω την Stable... Καλό είναι να υπάρχουν άτομα να χρησιμοποιούν την Ελληνική Dev για να μπορούν τα παλικάρια μας να εξελίσσουν την ρόμ αλλά η Stable.....είναι stable ρε παιδί μου πως να το κάνουμε, εμπειρικά μιλώντας πάντα.

• Καλησπέρα @Thracia, όταν μπαίνει edl δεν φαίνεται κανένα MΙ... Απλά μια κλειστεί οθόνη και αναβοσβήνει το red light. Ελπίζω το "adl" που έγραψες να είναι λάθος κεκτημένης ταχύτητας γιατί εάν το γράφεις και στο cmd έτσι λογικό να μην μπαίνει. Εάν έχεις stable θα σου πρότεινα μην το πειράξεις περαιτέρω και απλά να κάνεις τα update, εάν πάλι θέλεις ντε και καλά να αλλάξεις κάποια στιγμή rom να το κάνεις προσεκτηκά γιατί μπορεί να οδηγηθεί σε hardbrick λόγο έλλειψεις όπως φαίνεται του edl mode(emerg…

• Παράθεση από Fere: “Παιδιά καλησπέρα κ από μένα. Μια ερώτηση,εχω την miui.gr GTV 6.3.24/Beta και θα ήθελα καποιον οδηγο για να περάσω την stable. Ευχαριστώ πολύ. ” Την κατεβάζεις την περνάς στο κινητο μπαίνεις twrp κάνεις wipe: data, devlik και cache μόλις τελειώσεις με αυτά απλά κάνεις install το zip της stable.

• Παράθεση από requiem78: “Κι αν δεν μπορέσω να βρω; Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τότε θα σου απαντήσει με λύση κάποιος που γνωρίζει.... σ.σ. Πάνε σε ένα ίντερνετ καφέ.

• Παράθεση από requiem78: “Γειά σας παιδιά. Τη βοήθεια σας επειγόντως. Είχα τη multi από vickmall και αποφάσισα να βάλω την development cn για το unlocking. Ακολούθησα τον οδηγό έκανα αντικατάσταση τα αρχεία γιατί έχωwindows 10 32bit αλλά στο midrash παίρνω συνέχεια λάθος για ανεπάρκεια χώρου. Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πάνε σε έναν υπολογιστή με 64bit και θα τελειώσει η υπόθεση σε 10 λεπτά, τζάμπα θα ταλαιπωρηθείς τώρα.

• @Thracia Δλδ έχεις περάσει όλα τα απαραίτητα driver(miflash, mi pc suite και universal adb) και όταν πατάς 1. adb devices 2. adb reboot edl δεν μπαίνει σε edl mode; σ.σ. το adb φάκελο στο c: κατευθείαν έτσι;; σ.σ. Απαραίτητο να εμφανιστεί αυτό.

• Τι άλλο γράφει στο error; Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.

• @lallasgr η αντικατάσταση των αρχείων γίνεται μόνο σε συγκεκριμένο error μήνυμα... Αλλά φυσικά δεν έχει να χάσει τπτ αν δοκιμάσει. Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.

• Ερώτηση.... Κατέβασε το αγγλικό miunlock και προσπάθησε ντεμεκ να το ξεκλειδώσεις να δούμε τι θα σου γράψει. Εάν σου πει ότι είναι ήδη ξεκλείδωτο βλέπουμε τι θα κάνουμε... Εάν σου λέει ότι δεν γίνεται πάει να πει ότι θα πρέπει να περιμένεις το μήνυμα ώστε να το ξεκλειδώσεις κανονικά και μετά και πάλι βλέπουμε. Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.

• Αυτό μου το έβγαζε κι εμένα στο miflash όταν προσπαθούσα να το φλασαρο και ήταν κλειδωμένο το κινητό όταν το έκλεισα.. Με μοτίβο δλδ.... Όταν το άνοιξα το ξεκλείδωσα το έκλεισα και μετά δούλεψε το miflash. Στην παρούσα φάση όμως δεν ξέρω.... Προσπάθησε με Mi PC suite να κάνεις κάποιο install ή update; Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.

• Μην τρελαίνεσαι...Θα γίνει. Με Miflash και μια dev china π.χ.6.3.17 image πέρνα την και μετά ξανά μιλάμε. Υ.Γ. Ή απλά ακολούθησε αυτόν τον οδηγό. Υ.Γ.2 Ή απλά δοκίμασε να ξαναπεράσεις το TWRP(ενώ είσαι σε fastboot απλά τρέξε το twrp3.bat) ώστε όταν μπει να περάσεις την ZIP Ελληνική ρομ μεσώ mount από το TWRP και να την κάνεις istall.

• Εάν και πάλι δεν κάνω λάθος πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader, μετά να περάσεις TWRP και μετα μεσω TWRP θα μπορέσεις να περάσεις Ελληνική stable.

• Δεν είναι ειδικός αλλά δεν πρέπει να βάλεις πρώτα την dev για να κάνεις ξεκλείδωμα; Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.

• Παράθεση από Gk0ur0u: “Γεια σας παιδιά, Έχω το redmi 3 και μόλις μου ήρθε μήνυμα και ξεκλείδωσα τον bootloader. Ποια διαδικασία ακολουθώ για να βάλω την ελληνική stable rom? ” Στο προφίλ σου εχεις δηλωμένο το note 2. Έχεις πάρει και το redmi 3; Εάν πας στην κατηγορία του κινητο σου θα τα βρεις όλα είμαι σίγουρος.