Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 106.
-
για αποσυμπίεση χρησιμοποίησε το 7Zip. Για τα υπόλοιπα που ρωτάς θα μπορούσαν να είναι και έτσι, σίγουρα δεν μπορεί κάποιος να σου απαντήσει, μόνο αν έχει βρεθεί στην ίδια κατάσταση. Που και πάλι θα ακολουθούσε την πιο ενδεδειγμένη και ασφαλή διαδικασία που είναι αυτή που σου έγραψα προηγουμένως. Ενδιαφέρον θα είχε αν το δοκίμαζες και μας έλεγες αν δούλεψε.
-
Θεωρητικά μπορείς να flashαρεις μια recovery rom. Ώμος καλύτερα θα ήταν εφόσον σου μπαίνει σε fastboot να περάσεις μια official fastboot rom με το mi flash, να αποκατασταθεί το σύστημα σου και να δημιουργηθούν σωστά τα partition του λειτουργικού. Μετά ξαναβαζεις TWRP ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ αυτή τη φορά μην κάνεις πάλι κάποιο λάθος.
-
Μπορείς να την περάσεις αλλά θα πρέπει να κάνεις format data και factory reset από recovery και συνεπώς θα τα χάσεις όλα. Δεν μπορείς να πας από EEA σε Global με μια απλή αναβάθμιση.
-
Παράθεση από x3000x: “Έκανα μια δοκιμή με αυτό του 9s να φορτώσω την αναβάθμιση που ήρθε στην εργοστασιακή ρομ και μου βγάζει σφάλμα ” Δεν φταίει η recovery. Η rom από τον updater δεν είναι για εγκατάσταση από recovery αν θες να κάνεις update μέσο TWRP, κατέβασε μια recovery rom
-
Εδώ Αν και του 9S είναι συμβατές.
-
Συρτάρι εφαρμογών
ΜήνυμαΜπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν άλλο launcher π.χ. Nova έχει αρκετά καλή παραμετροποίηση.
-
Έχει βγει και 11.0.7 πάντως custom. Αν και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι διαφορετική εμπειρία χρήσης σου δίνει η 11.0.7 που λες ότι έχεις, από την 11.0.4 ώστε να την λες παλιά. Και μια και αναφέρθηκε πιο πάνω για τον browser της miui. Εμένα που δεν μου αρέσει ξέρει κανείς πως να τον αφαιρέσω από τις επιλογές στα link που θέλω να ανοίγω ή να έχω τη δυνατότητα να διαλέγω με ποιον θα τα ανοίγω ώστε να μην χρειάζεται να κάνω copy paste την διεύθυνση του link στο browser της επιλογής μου; Οι μόνες επ…
-
Γιατί το λες αυτό; Custom recovery έχει, custom rom παίρνει, root γίνεται, (με όλα του τα πλεονεκτήματα) xposed framework μπορείς να εγκαταστήσεις, εγγραφή κλίσης παίρνει, δεν ξέρω τι άλλο να ζητήσει κανείς;
-
Πρόβλημα μετά το update
ΜήνυμαΕίχα το ίδιο τηλέφωνο από αρχές καλοκαιριού. Και λέω είχα γιατί το έδωσα στη γυναίκα και πήρα το 9pro. Μπορώ να πω ότι άλλαξα αρκετές rom και παραπάνω από μία φορά τις ίδιες, καθότι brickαρισε και κάποιες φορές (από δική μου υπαιτιότητα). Τώρα έχει επάνω twrp και rom 11.0.10 από miui eu. Ποτέ δεν είχα αυτό το πρόβλημα που περιγράφετε ούτε με stock rom αλλά ούτε και με custom. Ίσως και να είναι πρόβλημα στο hardware. Κάποια αστοχία υλικού σε κάποια παρτίδα.
-
Το πρόβλημα με τα δικαιώματα υπερχρήστη στο file manager είναι για το 9s (curtana), στο 9pro (joyeuse) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (εννοείται βέβαια πως ξέρουμε τι πειράζουμε). Τώρα για τις αναβαθμίσεις. Να προτιμάς αυτές που είναι για recovery. Όταν βγαίνει κάποια για πέρασμα από recovery, την περνάς από εκεί.
-
Για όλα αυτά υπάρχουν εναλλακτικές τύπου Google drive ή local backup σε micro SD, το δεύτερο είναι και ασφαλέστερο. Αν και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει.
-
Τι έγινε και στο αναγνώρισε αυτή τη φορά; Έκανες κάτι διαφορετικό; Κανονικά πρέπει να περιμένεις να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να κάνει το τηλέφωνο επανεκκίνηση μόνο του. Σε win 7 64bit εμένα στο τέλος μου βγάζει μήνυμα σφάλματος. Και μόλις πατήσω να το κλείσω τότε κάνει επανεκκίνηση. (το έχω γράψει στο ποστ 17). Έλεγξε στης ρυθμίσεις ποια rom εγκατασταθηκε. Θα πρέπει να λέει QJZMIXM και όχι QJZEUXM.
-
Παράθεση από stauros2653: “ξεκλειδωσα bootloader ενεργοποιησα usb debug επελεξα το αρχειο απο την ρομ που αποσυμπιεσα (αυτην που εχει στο πρωτο ποστ) μπηκα fastboot ανοιγουν οι εντολες adb ρωταει αν θαλω να συνεχισω (Υ/Ν) παταωΥ και κλεινει το παραθυρο.κανω κατι λαθος? εχω ρμν 9 προ.ενημερωση επειδη μετα το ξεκλειδωμα γινεται ρεσετ εγω μπηκα κατευθειαν σε fastboot οποτε φανταζομε λογω ρεσετ επανηλθε σε αρχικη κατασταση χωρις usb debuking.dokimazv k epanerxomai ” Σίγουρα ξεκλείδωσε ο bootloader? …
-
ποιο μοντελλο εχω?
ΜήνυμαRedmi note 9S (curtana) Redmi note 9 pro (joyeuse) Για ευκολία το 9 pro ξεχωρίζει γιατί έχει NFC.
-
ποιο μοντελλο εχω?
ΜήνυμαIMG-20200906-160854 — ImgBB Εντελώς ξεκάθαρο από το κουτί. tB8fxzt
-
ποιο μοντελλο εχω?
ΜήνυμαRedmi note 9 pro (joyeuse)
-
Παράθεση από amavroudis: “Συνεδεσε το σε υπολογιστή και πέρασε στη μνήμη του τηλεφώνου σου το αρχείο της rom Γενικα δες τον οδηγό για εγκατάσταση xtrv Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020) ” Εναλλακτικά σε μια κάρτα μνήμης και μέσα από twrp το κάνεις install από εκεί