Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
8@nos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο ερώτημα είναι αν θες stable rom ή developer rom (xtrv και ARΩMA είναι ίδιες developer rom απλά η ARΩMA σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις εσύ ό,τι θες στο φλασάρισμα της rom ). Εγώ με ARΩMA είμαι πολύ ευχαριστημένος απλά επειδή είναι developer rom έχει συχνές αναβαθμίσεις που μπορεί μαζί τους να φέρουν και κάποιο πρόβλημα.....αν θες να πάρεις αυτό το ρίσκο και φυσικά δεν έχεις πρόβλημα με τα συχνά φλασαρίσματα,βάλε developer.....αν πάλι όχι βάλε stable.
-
Γεια σου Γιώργο αστέρι Καλοδούλευτο @bourdan απλά από δω και πέρα καλό είναι πριν κάνεις κάποια κίνηση να ρωτάς πρώτα εδώ
-
Ωραία απενεργοποίησε το "ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI" και ενεργοποίησε το "Μη διατήρ. δραστηριοτήτων". Αν θες άλλαξε και τη βελτιστοποίηση μνήμης από μέτριο σε υψηλό. Κάνε επανεκκίνηση το κινητό και στο όριο διεργασ. παρασκηνίου βάλε 2-3, μετά πατάς βελτιστοποίηση να ξαναγίνει 100% και κάνε και εκκαθάριση. Αυτά! Τώρα απλά κοίτα μέσα σε 1-2 μέρες αν υπάρχει καμιά βελτίωση Αν όχι το επόμενο βήμα είναι ν'ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό ==> Οδηγός Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Defaul…
-
Στην εφαρμογή ασφάλεια έχεις πατήσει βελτιστοποίηση για να γράψει 100%? Καθαρισμό που λέει ακριβώς από κάτω έχεις κάνει? Μπορείς να δείξεις μια φώτο από Ρυθμίσεις ==> Πρόσθετες ρυθμίσεις ==> Επιλ. για προγραμματιστές (το κάτω μέρος που λέει για τις εφαρμογές)? Αν δεν σου εμφανίζεται το επιλ. για προγραμματιστές πήγαινε Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο και πατάς μερικές φορές το έκδοση MIUI και μετά αν πας στις πρόσθετες ρυθμίσεις θα το βρεις
-
Επανεκκινήσεις
ΜήνυμαΠιστεύω θα το δουν αυτοί....θα δοκιμάσουν πιστεύω ό,τι έχει σχέση με software και αν δεν στρώσει θα γίνει αλλαγή συσκευής
-
Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω με τον @MIUI_ART, για να το λέει κάτι θα ξέρει παραπάνω Απλά σε φίλο μου με mido που είχε official με twrp και root του ήρθε ειδοποίηση και έγινε κανονικά το nightly update (και αυτός είχε την ίδια απορία πριν βάλει το twrp έχοντας εμπειρία από προηγούμενα κινητά αλλά τελικά δεν είχε θέμα). Εγώ πιστεύω άμα θες twrp πας σε custom rom και ξεμπερδεύεις...άμα κάνεις τέτοια πειράματα σε official κατά τη γνώμη μου περισσότερο κινδυνεύεις για factory reset που θες να αποφύγεις…
-
Επανεκκινήσεις
ΜήνυμαΈχεις επίσημη global rom. Δοκίμασε αυτό==>Οδηγός Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Defaults) να δούμε...λογικά θα λυθεί το πρόβλημα Κάνε και έναν έλεγχο για το bootloader ==> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος.
-
Πριν ξεκινήσεις καλού κακού απενεργοποίησε και antivirus/firewall
-
Βάζοντας την ελληνική rom θα έχεις και dolby atmos Αν επιλέξεις ARΩMA μπορείς να εγκαταστήσεις εσύ ότι θες.... Ακολούθησε αυτό τον οδηγό ==>Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO απλά αν θες developer rom κατεβάζεις από εδώ και stable rom από εδώ Αν το φλασάρεις στην official να ξέρεις ότι κάθε φορά που θα κάνεις update τη rom θα πρέπει να ξαναφλασάρεις από την αρχή twrp, supersu, dolby atmos.