Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 256.
-
Καλησπερα . Μετα απο μεγαλη αποχη απο την κοινοτητα λογω προβληματων υγειας , ειπα να γινω up to date . Στο τηλεφωνο εχω την [nikel V8.3 XTRV 7.5.4] και λεω να παω στην τελευταια XTVR ή ARΩMA 7.11.30 ] Να παρω backup απο το twrp ( τι επιλεγω απο εκει να παρει για να κρατησεις εφαρμογες / επαφες / μυνηματα κλπ ) και μετα να κανω factory και να κανω restore ? Το twrp ειναι το ιδια εκδοση ( τωρα εχω 3,0,2-0 ) ? Για πειτε μην γινει κανα λαθος
-
Με καποια errors , επηρεαζουν αυτα ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44844/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44845/ =============== Οκτ 22nd 2017, 4:18pm =============== Παράθεση από demakhs: “αποθηκεύεται στον φάκελο twrp....βρες το και αντέγραψε το σε κάποιον υπολογιστή ή κάποιον δίσκο... ” Επελεξα να το βα΄λει στην Sd ( καρτα SD >TWRP >BACKUPS> ..... , να το κανω απο εκει ή να το παρω σε εξωτερικο Usb ?
-
Παράθεση από demakhs: “twrp-->wipes-->factory reset-->install την καινούρια. φρόντισε να έχεις πάρει ένα full backup μέσα από το twrp πριν, για παν ενδεχόμενο. ελπίζω να έχεις ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό κ στον google αλλά και στον mi account για να επανέλθουν οι επαφές, κλήσεις, μηνύματα, συμβάντα ημερολογίου κ.λ.π. οι δύο εκδόσεις είναι απολύτως ίδιες, η arΩma απλά σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης διάφορα εξτραδάκια, όπως root, dolby atmos κλπ κλπ ” Για…
-
Ρωταω και εδω που ειναι και το πιο σωστο νημα . Καλησπερα σε ολη την παρεα . Επειδη απουσιαζα αρκετους μηνες με νοσοκομεια και εχω χασει επεισοδια σχετικα με τις rom , θελω να ρωτησω καποια πραγματακια . Εχω την MIUI 8.3 XTVR-7.5.4 [ 7.5.4_xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRV_ ] . Για να περασω την τελευταια XTVR ή την AROMA , το κανω οπως περναγαμε τις rom ή θελει να κανω καποια διαδικασια ? Και ποια τελικα να περασω απο τις 2 ? Ευχαριστω πολυ
-
Καλησπερα σε ολη την παρεα . Επειδη απουσιαζα αρκετους μηνες με νοσοκομεια και εχω χασει επεισοδια σχετικα με τις rom , θελω να ρωτησω καποια πραγματακια . Στο Redmi Note 4 (nikel) Εχω την MIUI 8.3 XTVR-7.5.4 [ 7.5.4_xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRV_ ] . Για να περασω την τελευταια XTVR ή την AROMA , το κανω οπως περναγαμε τις rom ή θελει να κανω καποια διαδικασια ? Ευχαριστω πολυ
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΤο δοκιμασα αλλα μετα απο 2 μερες το ξανακανε
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΤο ειχα στο Auto , θα κανω δοκιμη οπως μου ειπατε
-
Μήνυμα1ον Το προβλημα που αναφερω το εχει κανεις αλλος ? Μηπως πρεπει να παω σε πιο πισω FW ( πχ 2.10.25 ) ? 2ον Που ειναι πιο καλα να εχω την ρυθμιση "Dual-band Wi-Fi" στα "Wi-Fi settings" ? Ευχαριστω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από newsformobiles: “Υπόψιν αυτές οι εκδόσεις, η μία είναι dev, η άλλη stable. Εσύ ποια έβαλες? ” Δοκιμασα και τις 2 αλλα επειδη ειναι στα κινεζικα εβαλα μετα την Αγγλικη 20.10.38 =============== Ιουν 3rd 2017, 8:05pm =============== Καλησπερα . Ενα προβλημα που αντιμετωπισα σημερα με παραξενεψε . Καποια στιγμη τωρα το απογευμα "χαθηκε" το 5G και ειχα μονο 2,4G (το εχω βαλει ωστε τα 2.4G and 5G ναι φαινονται ξεχωριστα ) και εβλεπα μονο το 2.4 .... απο καμμια συσκευη δεν εβλεπα το ΧΧΧΧ_5…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “.........................................................Για να κατεβάσετε το τελευταίο firmware, μπορείτε να το βρείτε από εδώ: MiWiFi – 下载 ............................ ” Καλησπερα γιατρε ευχαριστω για τον οδηγο και την GR εφαρμογη . Το παρελαβα και το συνδεσα . Αγορα απο Bangood [English Version] Original Xiaomi Mi WiFi 3 Router EU Plug Θα ηθελα μια διευκρινηση ποιο ειναι το τελευταιο FW γιατι στο λινκ ειναι ολα στα κινεζικα ... Εκει που λεει R3 εχει 2 το miwifi_r3_fir…
-
Ευχαριστουμε για τον κοπο σας .
-
Ας το παρει ο πιο τυχερος
-
ΜήνυμαThanks πεφτει παραγγελια
-
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Το Ιντερνετ τι λέει σχετικά; ” Εαν εννοεις ταχυτητα 828/10421 kbps , αλλιως εξηγησε τι εννοεις
-
ΜήνυμαΚαλησπερα και απο μενα . Θα ηθελα μια βοηθεια . Μετα απο διαφορες μ@λ@κιες στα dslam που εκανε η vodafone (πρωην hol ) το αγαπημενο μου modem/router [Tenda D301 Wireless N300 ADSL2+] αρχισε να εχει προβληματα [ και τα tp-link επισης ] , δεν επαιρνε Ip ή επαιρνε μετα απο 1+ ωρα κλπκλπ οποτε εβαλα την π@π@ρια που εδινε η hol [ZXHN H108N V2.3 ] . Το ερωτημα : Αμα παρω το Xiaomi Mi WiFi 3 ,με 25€ που το εχει το banggood με κουπονι 20router , και κλεισω το wifi απο το ZXHN και βαλω με καλωδιο etherne…
-
Ευχαριστουμε Καλο μηνα και προσοχη στα "φιδια"
-
Ευχαριστούμε και Χρονια Πολλα