Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 256.
-
I feel lucky today ! ! ! !
-
Παράθεση από Thelosouvlakia: “Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα την ενημέρωση και καρκινιασε το nikel μου... ” Καλημερα , πανω που ειμουν ετοιμος να την περασω . Κανω κρατει να δω τι θα γινει
-
Thank you παρα πολυ
-
Ευχαριστω για την "φρεσκια"
-
Thanks Κατεβαινει
-
Ταχυτατοι . Thanks a lot
-
Παμε γερα καθε μερα ριχνω και μια ψηφο. μην ξεχνατε τα email να ξυπνανε οσοι το ξεχνανε
-
Thanks for the new rom
-
Ευχαριστω , κατεβαζω . ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
Χρονια Πολλα παιδια . Ευχαριστουμε για το "δωρακι"
-
Ευχαριστω , κατεβαινει Xiaomi_Redmi Note_4
-
Ολα καλα μεχρι στιγμης με Redmi Note_4
-
Κατεβαζω και εγω να δοκιμασω στο Xiaomi_Redmi Note_4 ! ! ! πιστευω χωρις προβληματα (sim)
-
Καλησπερα . Μια και αποκτησα πλεον το NOTE 4 και καταφερα με πολυ κοπο να περασω την δικια μας rom , θελω να κανω μια ερωτηση . Αυτη την στιγμη το τηλεφωνο εχει την Develop XTRVbeta1_6.12.1 . Θελω ομως να του βαλω την Stable γιατι θα το δωσω . Πως πρεπει να γινει η διαδικασια ? Φτανει το "factory reset" απο το κινητο και μετα μεσω twrp ---> Wipe ---> Wipe cache + wipe dalvick/art cache + data, ? Ή πρεπει να γινει καποια αλλη ενεργεια ? Ευχαριστω .
-
ΚΟΥΦΟ ! ! ! ! Εκει που ετοιμαζομουν για να κανω οτι λεει το video , ειπα να δοκιμασω αλλη μια φορα . ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ! ! ! ! *Το μονο που αλλαξε με πριν ειναι οτι ειχα κλειστο το wifi πριν κλεισω το τηλεφωνο* ** Διαπιστωση , ειχα βαλει χυμα την rom στο τηλεφωνο και το recovery δεν την εβλεπε ! ! Με εσωσε ενα usb stik Που εχω ( απο την μια μερια μικρο και απο την αλλη κανονικο ) που σε αυτο εβαλα την ρομ και την ειδε το twrp . ** Την πρωτη φορα εβγαλε κοκκινα για Mount Κλπ κλπ οποτε πηγα πισω και εκαν…