Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 256.

• Ξανα εδω ο σπασοκλαμπανιας . Εβαλα την Fastboot , σεταρα τι account xiaomi στο κινητο Μπαινω fastboot , τρεχω το MiFlashUnlock και @@ GyLiOW1.jpg Ο λογαριασμος στο τηλ ειναι σωστος ξανατσεκαρισμενος και συνδεμενος , δοκιμασα και με account number και email και νουμερο τηλεφ τα ιδια κανει . ? ? ? ? ? ?

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από villasg: “6.12.1 ” Παράθεση από villasg: “Βαζω με τον οδηγο την "China Developer Fastboot" αφου της πειραξω το "cust.img" , και ολα πανε καλα . Θα ειμαι με την "China Developer Fastboot" . ” Βρε συ!Θες να περασεις china dev. Το ιδιο πράγμα είναι η fastboot με την updater zip. Ο τρόπος αλλάζει ” Πεστο ετσι γιατι εγω νομιζα οτι αυτη η fastfood ( Boot) ειχε κατι ειδικο και μαγικο για αλλες δουλειες ! ! ! ! Τηανκς

• Παράθεση από geoanto555: “Εδώ είσαι... Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) ” Διαβασμενο εως και 30 φορες μεχρι τωρα . Αυτο που δεν εχω καταλαβει και ρωταω ειναι . Βαζω με τον οδηγο την "China Developer Fastboot" αφου της πειραξω το "cust.img" , και ολα πανε καλα . Θα ειμαι με την "China Developer Fastboot" . Ξεκλειδωνω με αυτη και μετα περναω την δικια μας ή πρεπει να γινει και κατι ακομα ?

• Παράθεση από makis1024: “Ποιό κινητό έχεις, εάν έχεις Redmi note 4 προχώρα με αυτήν την Nikel, αλλιώς όχι. XTRV the Greek miui definition ” ΝΑι για να γραφω εδω για το Note 4 ρωταω . Αλλα πριν ξεκινησω να κανω κατι θα ηθελα να ξερω τα βηματα που θα ακολουθησω . Δηλαδη περναω την fastboot . Μετα τι κανω ? πως φτανω στο να εχω περασμενη μεσα την china dev ( μου τα λετε κομματι κομματι και δεν βγαζω ακρη - με το τσιγγελι - )

• Παράθεση από makis1024: “Όχι βρες την fastboot Rom. XTRV the Greek miui definition ” Την εχω κατεβσαει απο Redmi Note 4 Latest China Developer Version Fastboot File Download ---> nikel_images_6.12.1_20161201.0000.00_6.0_cn_e9549d3dff.tar

• Μα εγω θελω να περασω την Official china dev [ miui_HMNote4_6.12.1_3be3ad26f5_6.0.zip ] που ειναι Zip αρα δεν μπαινει με το τροπο [ fastboot mode ] που μου ειπες πιο πανω ή μηπως βαζω πρωτα την Fastboot rom Και μετα βαζω την china dev ?

• Παράθεση από makis1024: “Τι να σου επιβεβαίωσει κάποιος δηλαδή; αφού σου είπε ο Γιώργος, περνάς την Official china dev με το Mi flash σε fastboot mode και fastboot Rom και ξεκλειδώνεις, εκτός εάν θες να περιμένεις να βγεί η global dev και να την περάσεις μέσα από τον updater του κινητού. Άλλη λύση δεν υπάρχει προς το παρόν. ” Συγνωμη αλλα με μπερδεψες , λες περναω την Official china dev με το Mi flash σε fastboot mode και μετα λες fastboot Rom , τι εννοεις ? Θα περασω 2 rom ?

• Παράθεση από demakhs: “@geoanto555 δεν έχει global developer για το note 4??? @villasg αν δεν υπάρχει global developer για τη συσκευή σου, τότε θα κάνεις αυτό που σου γράφει ο @geoanto555..... ” Απο οτι ειδα δεν εχει Global dev . Υπαρχει καποιος με Note 4 3GB που να το παρελαβε με global stable απο vickmall να επιβαβαιωσει το τι κανουμε ? Ευχαριστω

• Τωρα που ξαναδοκιμασα βγαζει αλλα GyLiOW1.jpg Ο λογαριασμος στο τηλ ειναι σωστος , δοκιμασα και με account number και email και νουμερο τηλεφ τα ιδια κανει . Σταματω εδω γιατι επηξα . Οποια βοηθεια δεκτη ( θα κοιταξω να βρω και εναν αλλο υπολογιστη να κανω δοκιμη )

• Παράθεση από geoanto555: “Αν έχεις global δεν μπορείς να βάλεις china μεσω updater. ” Και τωρα τι θελει δλδ ?

• Προσπαθω να περασω την κινεζικη και παντα μου βγαζει το παρακατω , ( δοκιμσα και απο pc να την στειλω , την κατεβασα απο το κινητο , την αντεγραψα μεσα μεσω otg ) NGEJMEo.png την κατεβαζω απο en.miui.com/download-309.html#454 bTr4gGF.jpg Καποια βοηθεια ? Το κινητο εχει την Global stable V8.0.4.0.MBFMIDG (MIUI8) την οποια την περασεμε αναβαθμιση με το που το ανοιξα εχθες

• Παράθεση από demakhs: “Καλορίζικο!! Δοκίμασε, δεν χάνεις τίποτα. Αν δεν, αναβάθμισε στην global developer, μέσω του updater του κινητού... ” Να υποθεσω οτι θελει την "κινεζα" ? ? ? rJC7k7L.jpg

• Καλημερα παιδια και χρονια πολλα στους Νικολες . Εχθες πηρα στα χερια μου το νεο μου τηλεφωνο . Με το που το ανοιξα και το εβαλα για φορτιση , εψαξα και μου εβγαλε αναβαθμιση την οποια και εκανε . Απο τα λιγα που καταλαβαινω αυτη ειναι η Global Stable . Τωρα για να ξακλειδωσω Bootloader (εχω κανει αιτηση και εχω το οκ ) πρεπει να βαλω την κινεζικη ή μπορω και με αυτην ? KlgruHt.png

• Ευχαριστουμε αλλη μια φορα για τον κοπο σας

• Κατι που διαπιστωσα πριν λιγο Περιμενω 2 πραγματα με SG post , το ενα φακελος με κατι αμελητεας αξιας , το αλλο κινητο απο Vickmall με δηλωμενη αξια 20$ . Και τα 2 εφτασαν παρεα , αρα στον ιδιο σακο ! Πεμπτη Status Απλος φακελος ...........2016-11-17 17:49 Arrival at Destination Post (Country: GR)) κινητο.......................2016-11-17 17:49 Arrival at Destination Post (Country: GR) Σημερινο Status Απλος φακελος...........2016-11-20 10:51 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROM…

• Παράθεση από derveni: “Παράθεση από villasg: “Παράθεση από Giannis_Apokoronas: “Καλησπέρα σας.!!! Δεν ξέρω αν είναι σωστά που ρωτάω εδώ, Έχω βρει απο το ΥουΗου το "Remdi Note 4" Είδα κάτι παλιά σχόλια οτι έχουν παραγγείλει κίαλα άτομα απο εκεί. Τι μου προτείνετε να το πάρω απο εκει?? η έχετε να μου προτείνετε κάποια σελίδα απο εξωτερικό?? θα μου έρθει φτηνότερα? και αν πάρω με Global ή Stable ROM έχει καμιά διαφορά στην τιμή?? έχουν κάποια δυσκολία μεταξύ τους για όταν θα βάλω την Ελληνική?? ” Α…

• Παράθεση από Giannis_Apokoronas: “Καλησπέρα σας.!!! Δεν ξέρω αν είναι σωστά που ρωτάω εδώ, Έχω βρει απο το ΥουΗου το "Remdi Note 4" Είδα κάτι παλιά σχόλια οτι έχουν παραγγείλει κίαλα άτομα απο εκεί. Τι μου προτείνετε να το πάρω απο εκει?? η έχετε να μου προτείνετε κάποια σελίδα απο εξωτερικό?? θα μου έρθει φτηνότερα? και αν πάρω με Global ή Stable ROM έχει καμιά διαφορά στην τιμή?? έχουν κάποια δυσκολία μεταξύ τους για όταν θα βάλω την Ελληνική?? ” Αδελφε καλυτερα να ξεχασεις το κινητο απο κινα …

• Σημερα που βρηκα λιγο χρονο : - Την επωνυμία της επιχείρησης: aliexpress.com ----> DAYTECH Official Store - Tην Διεύθυνσή της (URL):DAYTECH Official Store - Tι ακριβώς αγοράσατε: Daytech Home Security IP Camera DT-C8815 - Την ημερομηνία αγοράς: 27/10 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 12 με τις αργίες μεσα στις 8/11 (SG post) - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Α…