Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 119.

• XTRV rom για το 9s

itmaster99 - - RedMi Note 9S (Curtana)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μετά την εγκατάσταση ξανά γύρισες σε twrp. Μετά το πρώτο boot εννοώ.. ” Ναι. Ακριβώς αυτό έκανα Λειτούργησαν όλα χωρίς θέμα.

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πείτε μου αν με το υπάρχων twrp ζητάει κανονικά κωδικό pin και αν κάνει decrypt στην 11αρα ” Το υπάρχων twrp λειτουργεί κανονικά , ζήτησε pin δόθηκε και έκανε decrypt

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από itmaster99: “χρειάζεται να προσέξω κάτι πριν την αναβάθμιση? ” Πριν κάνεις οτιδήποτε, πάρε ένα backup από τα αρχεία της συσκευής σου στο PC, και απλά κάνε την Flash πάνω από την προηγούμενη ROM χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω... Κατά 99% θα τρέχει μία χαρά η ROM μετά, και μένει να δούμε αν θα χρειαστεί νέο TWRP Recovery για το Android 11. ” Αναβάθμιση ολοκληρώθηκε επιτυχώς!

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους,,,, φοράω την stable 12.0.2 android 10 έχω ενημέρωση για την stable 12.0.1 android 11 χρειάζεται να προσέξω κάτι πριν την αναβάθμιση?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Καλησπέρα...... Βλέπω την V12.0.3.0.QFAMIXM Τι αλλαγές έχουμε σε σχέση με την 12.0.2 που φοράω.??

• Γεια σας και χαρά σας, Λοιπόν κατέβασα στο κινητό μου το mtz που επέλεξα στη σωστή ανάλυση, πάω θέματα να κάνω import, επιλέγω το αρχείο και απλά δεν συμβαίνει τίποτε..... ένα χεράκι βοήθειας..?? Note 9s xtrv stable 12.0.2

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Χαιρετώ το forum Μια χρησιμη λειτουργία του dialer που δεν βρήκα μετά το πέρασμα της 12.0.2 είναι η επιβεβαίωση κλήσης από τις πρόσφατες επαφές. Ήταν βολική επιλογή..... Καλή συνέχεια σε όλους.

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Προσπάθησες να κάνεις απλά wipe cache και dalvic cache και να τη κάνεις εγκατάσταση; ” Όχι. Όσο λειτουργούσε με την 12.0.1 (όσα λειτουργούσαν βέβαια... ) είχα και ειδοποίηση για εκκρεμότητα αναβάθμισης. Ξεκίνησα την αναβάθμιση, έκανε επανεκκίνηση, μπήκε twrp και αυτή την φορά δεν με ρώτησε τίποτε. Ξεκίνησε την διαδικασία αλλά τα στάδια flash τα έκανε 5 φορές. Τελικά έβγαλε ολοκλήρωση διαδικασίας και επανεκκίνησε κανονικά Όλα λειτουργούν σωστά. Έλεγξα σχεδόν τα πάντα, όλ…

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Twrp σε βάζει; ” Ναι με βάζει κανονικά Με την ευκαιρία για να πάρω backup από το Twrp ποιά partitions επιλέγω..?? Και από την καρτέλα options τσεκάρω κάποια από τις 3 επιλογές που έχει..??

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Περασε τη εκ νέου από πάνω... ” Εδωσα να την περάσει και το twrp κάνει συνέχεια loop ενημερώσεις ..... Τι κάνω τώρα...??? Μετά από 5 loop ενημέρωσης επανεκκίνησε και όλα είναι εντάξει. Εάν παρατηρήσω κάτι θα επανέλθω. Ευχαριστώ πολύ..!

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Περασε τη εκ νέου από πάνω... ” Υπάρχει πιθανότητα απώλειας δεδομένων μου.??

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από itmaster99: “και στην επανεκίνηση το twrp ζητάει αν θέλω keep read only να μείνει το partition unmodified ” OXI δεν πρέπει να μείνει Read Only γιατί δεν θα σου περάσει την ROM.. Απαντάς ΝΟ (Οχι) ” Καλημέρα Ο ευφυής ΕΓΩ όμως έδωσα keep.... Αρκετά error 7 Αποτυχία update Reboot Ξεκίνησε μεν με 12.0.1 αλλά wifi NO, ήχο ΝΟ, εφαρμογές δυσλειτουργούν, δεν λειτουργούν κτλ..... Αν ξαναδώσω να ενημερωθεί με σωστή απάντηση θα είναι ΟΚ.? Θα πάνε όλα καλά?

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Καλησπέρα...... Μου ήρθε ειδοποίηση για νέα έκδοση, δίνω οκ να προχωρήσει η λήψη, κατέβηκε, δίνω εγκατάσταση και στην επανεκίνηση το twrp ζητάει αν θέλω keep read only να μείνει το partition unmodified Xmmmm Πως προχωράω? Στην προηγούμενη αναβάθμιση από miui 11 > 12 όλα έγιναν μόνα τους χωρίς να χρειαστεί να επέμβω κάπου....

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Καλημέρα παρέα... Επανέρχομαι για να σημειώσω ότι το θέμα της παραπάνω κατανάλωσης που προανέφερα δεν ισχύει. Δεύτερον κάποια μικροπροβλήματα που χρίζουν διόρθωσης νομίζω: α) στα Στατιστικά Μπαταρίας δεν βλέπω χρόνο από την τελευταία φόρτιση όπως είχε τέτοια πληροφορία η 11 (εκτός αν δεν την "ανακάλυψα" κάπου...) β) στην οθόνη κλειδώματος γιατί να βλέπω "Σάββατο 10/31"...?? δεν μ αρέσει γ) στην λειτουργία: Εύρεση Επαφών και όταν είμαι σε σκοτεινή λειτουργία (που είμαι έτσι μόνιμα) δεν βλέπεις τί…

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Καλοφόρετη η νέα xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9Pro_HMNote9S_V12.0.1.0.QJWMIXM Χθες βραδάκι την φόρεσε και το δικό μου, μοιάζει ο.κ. μέχρι τώρα αν και παρατήρησα μια παραπάνω κατανάλωση.. confused.png .. Για να δούμε.. Ευχαριστούμε όλη την ομάδα που μας χαρίζει XTRV εμπειρία.!!

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από itmaster99: “Μόλις πριν λίγο ένα bug έκανε την εμφάνισή του..... Στις καρτέλες των επαφών κάτω από τα Περισσότερα η επιλογή "Προεπιλεγμένος ήχος κλήσης" δεν λειτουργεί.... Ανοίγει στιγμιαία και αμέσως κρεμάει ” Δοκίμασε να γυρίσεις την γλώσσα στα Αγγλικά και δες αν χτυπάει στο ίδιο σημείο.. ” Χτυπάει το ίδιο και αφορά γενικά τα Θέματα το πρόβλημα.