Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 168.

• RE: Mi9 πρώτες εντυπωσεις

vitriolis2003 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από cranton: “Εννοώ ότι όταν πάω να δω μια σειρά ή ταινία, παίζει μόνο ο ήχος και οι υπότιτλοι. Και εγώ μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και το χρησιμοποιούσα συχνά. Με την τελευταία αναβάθμιση έγινε, απλά δεν ξέρω αν το προκάλεσε αυτή ή κάτι άλλο. Clear davlink, cache κλπ δεν το έλυσαν9c476d1b69cd088862a6776f32daf718.jpg Sent from my MI 9 using Tapatalk” Βάλε ποιο παλιά rom, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

vitriolis2003 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Xtrv stable θέλεις να περάσεις; Τι έχεις τώρα; xtrv developer; Αν δε ξέρεις ανέβασε φωτογραφία από το σχετικά με το τηλέφωνο.” Ναι xtrv φοράω... Ποια είναι οι διαφορές τους; fc1226421beffa7e29bfec9ca4d98e45.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χρόνια πολλά σε όλους!!! Έχω σε mi 9 xtrv. Πως μπορώ να περάσω την stable. Ποια είναι η καλύτερη; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

vitriolis2003 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vitriolis2003: “Δεν μας λένε οι developer ” Αναφορικά με το Netflix είναι προφανώς πρόβλημα που προέρχεται από το Source (Xiaomi), και δεν μπορούμε να το αναπαράγουμε στις συσκευές που έχουμε διαθέσιμες. Για παράδειγμα στο δικό μου Mi 8 & Mi 6 παίζει μία χαρά... Θα δούμε στην επόμενη έκδοση. ;)” Κάνε τα μαγικά σου @MIUI_ART Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από vitriolis2003: “Με την καινούργια έκδοση δουλεύει το netflix ξέρει κάποιος; Αν είναι να μην την περάσω.. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από Jordan Nidis: “@vitriolis2003 δεν δουλεύει” Οπότε κάθομαι ακόμα με την παλιά. Τι φταίει τελικά. Δεν μας λένε οι developer Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με την καινούργια έκδοση δουλεύει το netflix ξέρει κάποιος; Αν είναι να μην την περάσω.. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

vitriolis2003 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από vinc11: “καλησπέρα στην παρέα στο δικό μου mi9 όλα μια χαρά και το Netflix παίζει και καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας έχει. Πέρασα την καινούργια rom κατευθείαν από πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα” Και σε μας γιατί δεν παίζει; Υπάρχει κάποια ρύθμιση και δεν παίζει; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Jordan Nidis: “Εγώ παίδες γύρισα στην προηγούμενη γιατί σήμερα ανακάλυψα ότι το Netflix δεν έπαιζε εικόνα, μόνο ήχο. Η μπαταρία επίσης είχε τρελή κατανάλωση. Συσκευή mi 9.” Κι εγώ γύρισα σε προηγούμενη γιατί δεν έπαιζε το netflix όπως λες και εσύ. Επίσης θέλω να επισημάνω άλλη μια φορά γιατί το πρόβλημά δεν έχει διορθωθεί αν μιλάς και σε καλούν δεν μπορείς να κάνεις εναλλαγή κλήσεων. Δείτε το λίγο παιδιά Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά από την τελευταία ενημέρωση γιατί δεν μου παίζει netflix, βασικά μόνο ήχο έχω και καθόλου εικόνα. Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων όπως και επανεγκατασταση της εφαρμογής. Αλλά τίποτα. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Tseligas2000: “Το dolby όχι .σαν εφαρμογή. Θα δω για λινκ το απόγευμα” Την έβαλα μέσω magisk δεν σε πρόλαβα. Νομίζω παίζει κανονικά Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Tseligas2000: “Βαλε στο google αυτό "[Oreo-Pie]Dolby Digital Plus_v.6.5-[UNiTY][Light]_by_repey6-20190606.zip" κατέβασε αυτή την έκδοση και αφού κανείς τα παραπάνω κανείς την εγκατάσταση του apk. Σε εμένα δουλεύει μια χαρα” Παράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από Tseligas2000: “Βαλε στο google αυτό "[Oreo-Pie]Dolby Digital Plus_v.6.5-[UNiTY][Light]_by_repey6-20190606.zip" κατέβασε αυτή την έκδοση και αφού κανείς τα παραπάνω κανείς την εγκατάσταση του apk. Σε εμένα δουλεύει μια χαρ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Tseligas2000: “Βαλε στο google αυτό "[Oreo-Pie]Dolby Digital Plus_v.6.5-[UNiTY][Light]_by_repey6-20190606.zip" κατέβασε αυτή την έκδοση και αφού κανείς τα παραπάνω κανείς την εγκατάσταση του apk. Σε εμένα δουλεύει μια χαρα” Από που θα το κατεβάσω. Δεν το έχεις βάλει σαν link απλά σαν όνομα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Tseligas2000: “Πρώτα θα βάλεις το VIPER μετά για ευκολία βάλε το icesound unity audio στην μνήμη του τηλεφώνου σου και κανε εγκατάσταση μέσο magisc από τα moduls. Στο VIPER δύσκολα θα δεις διαφορά , μπορείς να την δεις αν παίξεις λίγο με τον ισσοσταθμιστη. Όταν θα βάλεις το DOLBY θα δεις διαφορά.” Όλα τα παραπάνω που λες τα έκανα. Το dolby πως το περνάω; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ το εβαλα αλλά δεν είδα διαφορά. Μήπως πρέπει να πειράξω κάτι στις ρυθμίσεις. Ξέρει κάποιος; Το viper εννοώ ξέχασα να πατήσω παράθεση Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vitriolis2003: “Με ποιο mod μπορώ να αυξήσω την ένταση του ηχείου; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από amavroudis: “[Stable] MIUI V11.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 11 ROM) Ενημέρωση 03/12/2019 Δες εδώ.” Ευχαριστώ πολύ το έβαλα. Ξέρεις ποιες είναι οι ρυθμίσεις του να παίζει δυνατά; Δεν είδα διαφορά.... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Με ποιο mod μπορώ να αυξήσω την ένταση του ηχείου; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Δεν ξέρω αν το έχει προσέξει κάποιος αλλά αν μιλάς στο τηλέφωνο και σε παίρνουν τηλέφωνο και θες να κάνεις εναλλαγή κλήσεων δεν γίνεται. fdebe2335a2c44b3c5ca628e0b74d07e.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ποιο αρχείο .xml χρησιμοποιείτε σε mi 9 και extreme gcam ; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Κατέβασε τη global stable fastboot και κλείδωσε το bootloader Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)” Βγαίνει εκτός εγγύησης λόγω ξεκλειδωτου bootloader; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Πως μπορώ να γυρίσω στην επίσημη rom θέλω να το στείλω στο service. Έχω την xtrv Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk