Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 168.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

vitriolis2003 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Γιατί μου βγάζει στις ρυθμίσεις φόρτωση και στο ημερολόγιο απόρριψη; Αυτή την έκδοση έχω σε mi 96cd76dbf8b3051f5724de7cb8150bf33.jpg043fe3ccf8a3f5404b91538bf8c38e2e.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γιατί μου βγάζει στις ρυθμίσεις φόρτωση και στο ημερολόγιο απόρριψη; Αυτή την έκδοση έχω σε mi 97217b82cca2be79f7b004186c7dfa132.jpg60a7c07febc7a5a16b7d98f8c6cb84e4.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Mi Band 4 εμφάνιση κλήσεων

vitriolis2003 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από aragorn2: “Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις των κλήσεων στο Mi band 4. Κάποιες φορές δονάει και εμφανίζει κανονικά τον αριθμό που καλεί και κάποιες άλλες όχι. Το έχετε ξανασυναντήσει; Κατά τα άλλα έχω δώσει πλήρη πρόσβαση και δεν έχω άλλο θέμα με τις υπόλοιπες λειτουργίες.” Και σε μένα συμβαίνει, δεν ξέρω το λόγο ή αν έχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πληροφοριακά σε root κινητό με xtrv rom επανήλθε το γνήσιο netflix και δουλεύει μια χαρά το δαχτυλικο στην alpha Bank και δουλεύει και η εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Πληροφοριακά σε root κινητό με xtrv rom επανήλθε το γνήσιο netflix και δουλεύει μια χαρά το δαχτυλικο στην alpha Bank και δουλεύει και η εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι κάνουμε εδώ παιδιά; eff047c79b3440a8d8a4d36db4e4cec8.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Έτσι πρέπει να το βγάζει; 03cc68f4001dcb683822911067ba163b.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από gvoi: “Πέρασε κανείς τη σημερινή? Με την 10.10 πάντως είδα λίγο καλύτερη μπαταρία Στάλθηκε από το MI 9 μου” Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμη ενημέρωση Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Στις 2 τελευταίες ρομ έχει χαθεί το διπλό gps... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65048/” Παράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από Octaviastikos: “Στις 2 τελευταίες ρομ έχει χαθεί το διπλό gps... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65048/” Ισχύει αλλά δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα στην ταχύτητα κλειδώματος του GPS Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από Octaviastikos: “Έχει μια απόκλιση 30 μέτρων...” Ίσως το δουν τα παιδιά και το…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Στις 2 τελευταίες ρομ έχει χαθεί το διπλό gps... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65048/” Ισχύει αλλά δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα στην ταχύτητα κλειδώματος του GPS Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gdy190: “Έχω το Mi 9 το 6/128 και όταν βάζω μία εικόνα ως οθόνη κλειδώματος δεν μου την κρατάει και μετά από κάποιο διάστημα που επαναφέρει την αρχική. Έχω την global 10.2. 30. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από chrisnik: “Οταν κανεις επανεκκινηση γινεται αυτο... Bug του carousel. Εφαρμογη που μπορεις να την σβησεις. Εγω επειδη δεν την χρησιμοποιω πηρε ποδι” Πως γίνεται να βάλω φωτογραφία ταπετσαρία και οθόνη κλειδώματος χωρίς να την κόβει όπως θέλει το …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panos21t: “Παράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από Octaviastikos: “Και την eu που έχω...έτσι δουλεύει... ” Δεν ξέρω τι να πω; Θα προτιμούσα να γινόταν όπως πριν που ήταν μαμά, να ανοίγει κατευθείαν στην εφαρμογή το link. Αν μπορούν τα παιδιά ας το κοιτάξουν για την επόμενη αναβάθμιση... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ρυθμισεις-apps-διαχειρηση εφαρμογων-3 τελειες πανω δεξια-Προεπιλεγμενες εφαρμογες-συνδεσμοι ανοιγματος-Προτιμησεις instant εφαρμογων-Βαλ το στο o…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Και την eu που έχω...έτσι δουλεύει...” Δεν ξέρω τι να πω; Θα προτιμούσα να γινόταν όπως πριν που ήταν μαμά, να ανοίγει κατευθείαν στην εφαρμογή το link. Αν μπορούν τα παιδιά ας το κοιτάξουν για την επόμενη αναβάθμιση... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από vitriolis2003: “Καλημέρα παιδιά!!! Μια ερώτηση θέλω να κάνω... Γιατί με την xtrv όταν βλέπω ένα link και το πατάω να μπω ενώ το έχω σε εφαρμογή ( π.χ sport24, gazzetta, banggood, gearbest) μου ανοίγει μέσω του browser; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τι εννοείς;;;” Όταν πατάω στο link ανοίγει την σελίδα στον browser όχι από …

Μήνυμα

Παράθεση από vitriolis2003: “Καλημέρα παιδιά!!! Μια ερώτηση θέλω να κάνω... Γιατί με την xtrv όταν βλέπω ένα link και το πατάω να μπω ενώ το έχω σε εφαρμογή ( π.χ sport24, gazzetta, banggood, gearbest) μου ανοίγει μέσω του browser; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά!!! Μια ερώτηση θέλω να κάνω... Γιατί με την xtrv όταν βλέπω ένα link και το πατάω να μπω ενώ το έχω σε εφαρμογή ( π.χ sport24, gazzetta, banggood, gearbest) μου ανοίγει μέσω του browser; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από kxt: “Άρα δεν είμαι ο μόνος που έχει το πρόβλημα.. Απεγκατασταση κάνεις πάλι μέσα από το magisk Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό έκανα που είπα πιο πάνω. Το εικονίδιο δεν έφυγε... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πως βγαίνει το εικονίδιο του dolby παιδιά; Με το uninstall που είχε δεν φεύγει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μετά από πολλές προσπάθειες αφαιρέθηκε, ίσως …

• Παράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από kxt: “Άρα δεν είμαι ο μόνος που έχει το πρόβλημα.. Απεγκατασταση κάνεις πάλι μέσα από το magisk Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό έκανα που είπα πιο πάνω. Το εικονίδιο δεν έφυγε... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πως βγαίνει το εικονίδιο του dolby παιδιά; Με το uninstall που είχε δεν φεύγει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από kxt: “Άρα δεν είμαι ο μόνος που έχει το πρόβλημα.. Απεγκατασταση κάνεις πάλι μέσα από το magisk Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό έκανα που είπα πιο πάνω. Το εικονίδιο δεν έφυγε... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από kxt: “[MM-P][6.0-9.0][Magisk]Dolby for Pie-2019060… | Android Development and Hacking Ενισχύει την ένταση του ήχου του κινητού Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πήγα το έβαλα για να το δω και δεν δουλεύει. Πως το βγάζω. Κατέβασα το uninstall που λέει αλλά τίποτα. Χώρια που δεν μου κατεβαίνει πλέον το παράθυρο ειδοποιήσεων. ( notification bar). Τι κάνω τώρα; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk