Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 168.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

vitriolis2003 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Τώρα αυτήν την στιγμή πήγα να στείλω μήνυμα και μου κρασσαρει η εφαρμογή του κινητού για τα μηνύματα. Στις φωτογραφίες αυτά μου βγάζει μόνο.Ουτε το.zip της rom φαίνεται. 3a8a8c90d035e48217614fd2725c5300.jpg20481bbba82e6e9050df64246866d474.jpgd64b10b33ddd8d180e781bdc10dce62f.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Στο κινητό σου στο twrp,, έχει φάκελο sdcard ;” Ναι έχει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Αυτα που λες τα έχω πάθει,!!!!!!!! συνήθως δεν έβλεπε την ρομ. Υπάρχει λύση,, με καλώδιο otg συνδέεις usb στικάκι, στο οποίο έχεις αντιγράψει το magisk , και κάνει ς την εγκατάσταση. Έτσι το ελυνα αυτό το πρόβλημα. Δούλεψε το κινητό, κάτι έχει κολλήσει, μήπως φτιάξει με την χρήση. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα βάλω καλώδιο otg να δούμε. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Το έχω πάθει παλιά, όπου δεν έβλεπε το twrp ...κλπ !!!!! ( συνήθη σπαστικα). Δοκιμάστε αύριο, δούλεψε το κινητό χωρίς το magisk, κάποιο κόλλημα είναι. Ο υπολογιστής δεν βλέπει τους φακέλους του κινητού ; Υπόψιν με τις οδηγίες σε σένα, έκανα και εγώ την ίδια εγκατάσταση. Δοκιμάστε αύριο, μήπως ξεκολλήσει. Στο twrp κάνει ταπ, και άνοιξε όλους τους φακέλους που έχει, κάπου εκεί είναι το magisk. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το twrp δεν βλέπει το magis…

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Παράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από amavroudis: “Κατέβασε από εδώ Releases · topjohnwu/Magisk · GitHub Και κάνε το εγκατάσταση μέσα από το twrp Μετά κάνεις εγκατάσταση και τον manager. Ακολούθως κρύβεις το root για να μην είναι ορατό σε εφαρμογές που δεν λειτουργούν με rootαρισμενο τηλέφωνο.” Παράθεση από Vitriolis: “Παράθεση από amavroudis: “Κατέβασε από εδώ Releases · topjohnwu/Magisk · GitHub Και κάνε το εγκατάσταση μέσα από το twrp Μετά κάνεις εγκατάσταση και το…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Κατέβασε από εδώ Releases · topjohnwu/Magisk · GitHub Και κάνε το εγκατάσταση μέσα από το twrp Μετά κάνεις εγκατάσταση και τον manager. Ακολούθως κρύβεις το root για να μην είναι ορατό σε εφαρμογές που δεν λειτουργούν με rootαρισμενο τηλέφωνο.” Παράθεση από Vitriolis: “Παράθεση από amavroudis: “Κατέβασε από εδώ Releases · topjohnwu/Magisk · GitHub Και κάνε το εγκατάσταση μέσα από το twrp Μετά κάνεις εγκατάσταση και τον manager. Ακολούθως κρύβεις το root για να μην είναι…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από vitriolis2003: “Ούτε εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς παίζει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δυστυχώς δεν παίζει....και για το netflix θα κάνεις να είναι κρυφό το root..” Πως γίνεται αυτό δε το γνωρίζω....Και ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο... Ξεκλείδωσα το bootloader πέρασα την Rom που έχω στην φωτογραφία. Δεν βρίσκω το magisk μέσα στο twrp . Το ρίχνω στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού χωρίς να το αποσυμπίεση και μπαίνω σε λειτουργία rec…

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Ούτε εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς παίζει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Εχεις ξεκλειδωσει bootloader?? Ή φορας beta rom? Τεσπα... Μπες στο apkmirror κ κατεβασε την εφαρμογη απο εκει. Την κανεις instal κ είσαι ετοιμος!!” Και τα 27f4dd08513681c05685ebb7aa76fd3dd.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Πήγα να εγκαταστήσω το netflix και μου λέει ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή. Ξέρει κάποιος τι να κάνω; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Υπάρχει κάπου ο οδηγός; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ωραίος. Τώρα μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το twrp, miui 10, miui 11, android 10 κτλ δεν αναβαθμίζεις...” Να ρωτήσω κάτι; Πήγα να βάλω εφαρμογές που ήθελαν root και δεν τις παίρνει... Γιατί; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Να μάθουμε βασικές γνώσεις προγραμματισμού εννοώ στον υπολογιστή και μετά πας και σε κινητά... Ανέβασε και ένα screenshot από το όλα τα χαρακτηριστικά.” Τώρα βασικά παίρνει αναβάθμιση..97225088273d11bc703e2b9879ac61bf.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Vitriolis: “Τωρα περναω στο κινητο την rom και την περναω μεσω twrp ;” Σας επριξα αλλά τα κατάφερα8f2fd69a41b40b69f28268c10c62cc04.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αν έχεις θέμα ξανά από την αρχή. Πέρνα ξανά twrp και ξεκινας πάλι με την xtrv. Ολοι οι οδηγοί είναι στις επάνω αναρτήσεις.” Το έκανα αλλά μου βγάζει αυτόf491efb146caa5932ff40ae660ae21c6.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “δώσε την εντολή cd c:\adb και μετά την εντολή για εγκατάσταση του TWRP” Δηλαδή όλα τα κουφά στο δικό μου κινητό θα γίνουν; Σηκώνω τα χέρια δεν μπορώ να κάνω τίποτα53161d16e31d543b936749d12f9a820c.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Δες εδώ το δεύτερο τρόπο που περιγράφεται στο άρθρο για την εγκατάσταση του twrp.” Παράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από amavroudis: “TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Δες εδώ το δεύτερο τρόπο που περιγράφεται στο άρθρο για την εγκατάσταση του twrp.” Μήπως πρέπει να βάλω τίποτα ρυθμίσεις στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από amavroudis: “USB Debugging ενεργό.” Παράθεση από …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Δες εδώ το δεύτερο τρόπο που περιγράφεται στο άρθρο για την εγκατάσταση του twrp.” Μήπως πρέπει να βάλω τίποτα ρυθμίσεις στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Ξεκλειδωσα κανονικά τον bootloader με την βοήθεια του Nas driver . Μετά έριξα στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής το αρχείο twrp μπήκα σε recovery αλλά δεν βλέπω πουθενά install . Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “κάνεις fastboot flash recovery ονομα-twrp.img και μετά fastboot reboot με κρατημένο το vol +” Παράθεση από amavroudis: “Προχθές τα πέρασα και με το 25-8 λειτουργούν όλα φανταστικά...” Τι κάνω στραβά; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk