Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 654.

• Παράθεση από makis1024: “Δεν γίνεται αυτό που λες ” ευχαριστω για την απαντηση, ουτε και με flashify δηλαδη γινεται?

• συγνωμη εννοουσα να βαλω το νεοτερο twrp 3.2 με σκοπο να μεινω σε αυτο απο εδω και στο εξης διχως να τα κανω ολα απο την αρχη, απλα να επαναφερω το data partition που ειχα κρατησει με το twrp 3.1 edit μηπως αν κανω την δουλεια με flashify? δηλαδη αν οπως ειμαι με το twrp 3.1 βαλω κατευθειαν το twrp 3.2...γινεται αυτο?

• καλημερα, να υποθεσω οτι δεν γινεται επαναφορα data partition που εχει κρατηθει με twrp 3.1 σε twrp 3.2, σωστα?

• καταλαβα και σε ευχαριστω, το μονο που δεν ξεκαθαρισα ειναι τι εννουσες να κοψουμε κτλ αφου η καμερα μας πουλιεται ενωμενη με την 2η (νομισα να βαλουμε μια αλλη καλυτερη απο αλλο xiaomi που ειναι μονη της και να την ταιριαξουμε με την παλια 2η την οποια εχουμε κοψει και διαχωρησει απο την παλια 1η) ....μαλλον σκεφτομαι χαζομαρες, αντι να σκεφτω να παρω ενα τφ με καλυτερη καμερα, αλλα μ αρεσουν το redmi pro και τα "μαστορεματα"...

• καταλαβα, μονο αν εχω προβλημα ...αρα δεν παιζει να βαλω απο Redmi Note 3 pro για παραδειγμα (που μαλλον ειναι καλυτερη) και να εχω ενα κινητο με καλυτερη καμερα στα σκοταδια?

• Παράθεση από geoanto555: “"κόψιμο" την βάση της κάμερας και πάντρεμα την νεα βασική με την παλιά "δεύτερη" ” ευχαριστω αλλα καταλαβα στο περιπου, δηλαδη αγοραζουμε μια αλλη καμερα καλυτερη απο την stock που φοραει και που δεν ταιριαζει ακριβως και την κοβουμε λιγο για να ταιριαξει? παρακαλω πολυ θα ηθελα περισσοτερα, δηλαδη ποια καμερα (λινκ) και αν υπαρχουν καπου οδηγιες ...οκ μπορω να ανοιξω και μαλλον να βγαλω την καμερα, αλλα θα με βοηθουσαν οι οδηγιες... ευχαριστω εδιτ 1 βρηκα κατι εδω αλλα…

• Redmi pro πρόβλημα με κάμερα

thanfun - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “προχωρησει σε πατέντες που πρότεινε ο Θανάσης @GR_Macedon ” Καλημερα, συγνωμη αλλα σε ποιες πατεντες αναφερεσαι? (διοτι κι εγω προσπαθω να βελτιωσω την καμερα και εκανα αυτο που λεω στην προηγουμενη σελιδα)

• Παράθεση από thanfun: “καλημερα και καλη χρονια σε ολους, περα απο τα παραπανω.... ” Παράθεση από NasDriver: “Θα πρέπει να περάσεις μια official fastboot ROM, προκειμένου να δεις εάν είναι πρόβλημα software or hardware, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα χάσεις ότι έχεις στη συσκευή και πέρασμα όλα από την αρχή ” επισης θα ηθελα να ρωτησω, αυτο (το να φλασαρει official fastboot ROM) σημαινει πως θα κλειδωσει ο bootloader? επιπλεον παρατηρησα οτι στο λινκ δεν υπαρχει ROM για το redmi pro (omega) ή κανω λα…

• καλημερα και καλη χρονια σε ολους, περα απο τα παραπανω θα πρεπει να καθαρισεις με ελαφρες κινησεις και προσοχη και με ενα υγρο (με νερο) μαλακο πανακι τους φωτογραφικους φακους στην πλατη του τηλεφωνου, αν μπορεις καλο θα ηταν με προσοχη να ανοιξεις την πλατη του τηλεφωνου και να κανεις το ιδιο και απο την εσωτερικη πλευρα. πιστεψε με ισως εκπλαγεις απο το αποτελεσμα ...

• Κλειδωμένο redmi pro

Μήνυμα

μπαινεις με twrp > file browser και σβηνεις το καταλληλο αρχειακι και αν δεν εχει twrp βαλε το εσυ Remove /Bypass Lockscreen With Recovery | Android Development and Hacking

• ποιότητα φωτογραφιών

Μήνυμα

καλησπερα, δεν ξερω ισως δεν το προσεξα πριν αλλα νομιζω πως μετα την αναβαθμιση σε miui 10 και ολο και περισσοτερο με καθε αναβαθμιση miui 10 παρατηρω κακη ποιοτητα των φωτογραφιων, μια θολουρα σκετη. οκ δεν εχουμε και την καλυτερη καμερα αλλα βγαζω φωτογραφια και αν ειναι λιγα μετρα μακρια το αντικειμενο και μετα κανω μεγεθηνση στην φωτογραφια και σχεδον δεν ξεχωριζω πχ στο προσωπο που ειναι τα ματια και που ειναι το στομα, πολυ κακη ευκρινεια...δοκιμασα αλλες ρυθμισεις, αλλες εφαρμογες καμερα…

• Παράθεση από Tredor: “Έχεις να προτείνεις κάποιο μαγαζί να του το πω εάν θέλει να το στείλει , όχι ότι χρειάζεται πλέον το κινητό απλώς.. ” αν και δεν μου αρεσει η διαφημιση (και υπαρχουν και καποια παραπονάκια), απο προσωπικη εμπειρια, εκει που αλλοι ελεγαν δεν γινεται, φταιει η μητρικη και αλλα τετοια τα παιδια εδω το εφτιαξαν (μου ειπαν οτι αλλαξαν καποιο τσιπακι, πραγμα που ξερω ειναι προχωρημενο, και μπραβο τους αν ειναι αληθεια), ελπιζω να συμβει και σε σενα... Επισκευή iPhone - Xiaomi - S…

• Παράθεση από katsim: “Αύριο θα επιχειρήσω να αλλάξω την μπαταρία , πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο;; Το έχει κάνει κανείς αλλος;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλημερα, εχω αλλαξει μπαταρια, αν θες δες εδω παρακατω Οδηγίες για αλλαγή μπαταρίας

• Rom 8.11.15 redmi pro

Μήνυμα

... MIUI 10 Global Beta ROM 8.11.22 Changelog Preview: Optimization and Bug Fixes - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum ...

• Παράθεση από dhmlaz: “Για να μην υπάρχει ενημέρωση για τον λόγο που δεν υπάρχει beta αυτήν την βδομάδα για το Redmi Pro (HMPRO) ΜΆΛΛΟΝ ΦΤΆΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΈΛΟς ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΩΝ, με έκδοση beta, αφου οι Κινέζοι για λόγους ιδιοτέλειας δεν φρόντισαν να δώσουν στην συγκεκριμένη συσκευή αναβάθμιση έστω ένα σκαλί παραπάνω για την έκδοση android. υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα για χρήση της συσκευής, που αμφιβάλλω εαν θα υπάρξει απόσβεση αφού δεν ειναι δυνατή η εκμετάλευση της έκδοσης miui 10 στο σύνολό της. ” υπα…

• Οδηγίες για αλλαγή μπαταρίας σε XiaoMi Redmi Pro αλλά ίσως και σε άλλα μοντέλα προσφατα αλλαξα μπαταρια και πηρα μια απο το ali και την αλλαξα μονος...μπαταρία δείτε εδώ (προσοχη αυτες που λενε 4600, 4700 κτλ ισως να λενε ψεματα και ειναι απλα 4050 οπως συνηθως, επισης προσοχη καλυτερα να εχει αισθητηρα θερμοκρασιας) 1. απενεργοποιείτε το τφ και βγαζετε το συρταρακι των sim 2. ξεβιδωνετε με ειδικο μικρο κατσαβιδι (μεχρι να ερθει απο ali "εφτιαξα" μονος μου ενα ισιο που να ταιριαζει) πενταπολικο …

• μια ερωτηση, βλεπω οτι βγηκε η εβδομαδιαια 8.11.8 αλλα μιας και βγηκε σταθερη (αν καταλαβα καλα) θα βγαλετε κι εδω καποια cn stable ? MIUI 10 China Stable ROM V10.1.3.0 MHQCNFI for Redmi Pro Released!Update! - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum RedmiPro HMPro omega MIUI 10 MIUI10 Stable V10.1.3.0 links - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum

• δεν ξερω αλλα εδω σαν να λεει οτι δεν θα παρουμε stable στο redmi pro MIUI 10 Global Stable ROM: Supported Devices and Download Links! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum edit συγνωμη ακυρο, global stable λεει.....κατι που ειναι γνωστο αλλα θα παρει το ξαδερφακι nikel (mtk) γεγονος που εχει ενδιαφερον

• δοκιμασα την εγκατασταση της τελευταιας aroma cn/eu source rom 8.10.18 και δυστυχως η εγκατασταση κολλάει, την μια φορα στο 45% και την αλλη στο 0% εκανα πριν full wipe factory reset τελικα εκανα επαναφορα σε προηγουμενη κατασταση

• βγηκε η 8.10.18 MIUI 10 China Developer ROM 8.10.18 Released: Full Changelog and Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum νομιζω πως και για το δικο μας θα βγει και σε λιγο καιρο θα φτασουμε και σε σταθερη οι administrators εδω ξερουν καλυτερα και θα μας ενημερωσουν