Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 654.
-
Παράθεση από vanni: “Συγνώμη αλλά πιάνοντας τα συγκεκριμένα ποστ αναφέρονται στις ειδοποιήσεις στην lockscreen και όχι στα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης, όπου ούτε και στα sms εμφανίζεται στην γραμμή κατάστασης. Επίσης κάποιος ανέφερε ότι κατεβάζοντας την κουρτίνα από την lockscreen ούτε εκεί του εμφανίζει ειδοποιήσεις όχι ότι δεν εμφανίζει τα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης. Οπότε ας ξεχωρίσουμε τι εννοούμε δεν εμφανίζονται ειδοποιήσεις στην lockscreen ότι δεν εμφανίζει τίποτα ούτε στην κου…
-
Παράθεση από vanni: “Γιατί σε εμένα μια χαρά εμφανίζονται ” λοιπον αυτο που λεμε ειναι οτι ναι μολις χτυπησει η ειδοποίηση και ανοιξεις την οθονη πριν την ξεκλειδωσεις φαίνεται κανονικα η ειδοποίηση όπως στην φωτο σου (ολοκληρη ειδοποιηση στο κεντρο οθονης), αλλα οχι το εικονίδιο στην γραμμη καταστασης της κλειδωμενης ακομα οθονης ενω θα έπρεπε (στην φωτο σου επανω αριστερα αν ειχες miui 9 θα φαινοντουσαν τα αντιστοιχα εικονιδια αυτων των ειδοποιησεων, αν δεν κανω καποιο λαθος). αν ξεκλειδωσεις …
-
ευχαριστω για την απαντηση αλλα επιπλεον σε αυτο που λες ποσο ρολο θα παιξει η εγκατασταση - ανανεωση ολων των partitions γενικα (ισως εκει ειναι η ουσια?) μιας και αυτο το "κολπο" υποτιθεται οτι θα γινει για να "στρωσει" το τηλεφωνο (πχ απο πολλα φλασαρισματα?) και μετα το στρωσιμο θα βαλουμε παλι αυτην που ειχαμε και θελουμε πχ την 10 αλλα διχως καποια προβληματακια...(ή μηπως δεν καταλαβα καλα και εννοειται οτι μενεις εκει στην 9 διχως προβληματα?) επισης εμαθα οτι χθες και σημερα βγαινουν κα…
-
Και μια ερώτηση για τους έμπειρους και τους γνώστες εδώ παρακαλώ.... κάπου όπου αναφέρονται διάφορα προβλήματα για την miui 10 (όπως προβλήματα με κακό σήμα, με την sim και διάφορα άλλα) κάποιος είπε ότι για να ησυχάσετε απο αυτά και να "στρώσει" το τηλέφωνο πρέπει να κάνετε εγκατάσταση μια fastboot china stable rom με sp flash tool δηλαδή και πολλά προβλήματα θα διορθωθούν.... Υπάρχει περίπτωση αυτό να στέκει ? Να έχει κάποια δόση αλήθειας ? Παρακαλώ πείτε μου ...
-
Ναι μολις χτυπησει η ειδοποίηση και ανοιξεις την οθονη πριν την ξεκλειδωσεις φαίνεται η ειδοποίηση όπως στην πρωτη φωτο σου, αλλα οχι τα εικονίδια στην μπαρα. αν ξεκλειδωσω και δε την διωξω την ειδοποίηση δεν ξαναφαινεται ενω έπρεπε να φαίνεται μονο το εικονίδιο νομιζω αλλα δεν φαίνεται Στην δεύτερη φωτο ξεκλειδωσες? Ποια ρομ εχεις? Έτσι μου έρχεται να ξαναβαλω την 9 για να δω την διαφορά και να καταλάβω τι γίνεται
-
Παράθεση από BanditGR: “Εγώ πάλι και την κουρτίνα να κατεβάσω στη lockscreen δεν βλέπω τίποτα από ειδοποιήσεις (ούτε καν τη μπάρα του Security app), μόνο τα switches. Όλα αυτά στην Global του nikel. Προφανώς στην κινέζικη μπορεί να είναι διαφορετική η εικόνα. ” τελικά έχεις δίκιο, προσεξα πως και την κουρτινα να κατεβασω με κλειδωμένη οθόνη δεν φαίνονται οι ειδοποίησεις ουτε ολόκληρες η μια πανω απο την άλλη ουτε τα εικονίδια τους το ενα διπλα στο αλλο επάνω
-
Παράθεση από dhmlaz: “Για να γνωρίζεις ότι γενικά πέφτω έξω με τις εκτιμήσεις μου αλλά και παρατηρήσεις μου σημαίνει ότι έχεις δει όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις μου. Είναι σαφές ότι κάπου έχεις πελαγώσει. ” ωχ παρεξηγηση, συγνωμη αλλα δεν ειναι προφανες οτι αστειευομαι και μαλιστα κοροιδευω και τον εαυτο μου που κανω γενικευση? δεν φαινεται η γελαστη φατσουλα? ειναι τοσο δυσκολα αντιλυπτο? αν ναι σε καποια απο τις παραπανω ερωτησεις ζητω συγνωμη, προφανως και δεν εχω την ταση να παρακολουθω κ…
-
Παράθεση από BanditGR: “Τα lockscreen notifications δουλεύουν. Επίσης δουλεύει το LED της ειδοποίησης. Για τα εικονίδια δεν έχω προσέξει αλλά ειλικρινά με όλα τα προηγούμενα να χάσεις ειδοποίηση απλά δεν παίζει. ” ναι εχεις δικιο δουλευουν με τον τροπο που προειπα και ναι δεν θα χασεις ειδοποιηση αλλα υπαρχει αυτο το προβλημα (αυτο δεν υπηρχε στην miui 9) δεν φαινονται εικονίδια εφαρμογων και ειδοποιησεων στην μπαρα καταστασης στην lock screen (αν κατεβασεις την κουρτινα φαινονται κανονικα) ... …
-
Παράθεση από thanasisk: “Υπαρχει επιλογή να φαίνονται οι ειδοποιήσεις όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο ή έχει αφαιρεθεί στην τελευταία global που πέρασα; ” αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι ενα bug (σε lock screen φαινονται οι ειδοποιησεις μια φορα στο κεντρο και αν κατεβασεις κουρτινα, αλλα οχι τα εικονηδια μετα στην μπαρα επανω) του miui 10 που προσπαθουν ολοι (κινεζοι, ινδοι και λοιποί) να λυσουν αλλα και παλι αν δεν κανω λαθος δεν τα καταφεραν αν εννοεις αυτο...
-
Παράθεση από dhmlaz: “Μην κάνετε κόπο για miui 10. Εάν έχετε συνδρομή και για Internet δεν δουλεύει η λειτουργία των δεδομένων σε καμία κάρτα εάν το τηλέφωνο το χρησιμοποιείς σαν δίκαρτο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” γενικα μην κανεις γενικευσεις ( γενικευση?...) διοτι συνηθως πεφτεις εξω... με λιγα λογια εγω εχω δοκιμασει πολλες εκδοσεις miui 10 και σε ολες με δικαρτο και δυο καρτες μεσα δουλευαν κανονικα τα δεδομενα και με τις δυο (εχω συνδρομη δεδομενων στην μια κα…
-
Ράγισμα οθόνης.
Μήνυμαδεν κανουν τιποτα, δεν ξερω ισως αλλο burn in και αλλο ghost image...μαλιστα καποιος ελεγε οτι απλα καιγεται και η υπολοιπη οθονη...και ισως ειναι για αλλου ειδους οθονες super amoled ας πουμε που διαβασα οτι σε s7 φαινεται πως κατι γινεται, ενω η δικια μας ειναι oled (δεν ξερω την διαφορα αλλα μου μοιαζει κατωτερης ποοτητας - τεχνολογιας)
-
Battery drain
Μήνυμαη υπαρξη και μονο αρχειων στον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου δεν καταναλωνει μπαταρια, μπορεις να τα παρεις συνδεοντας το τηλεφωνο με καλωδιo στον υπλογιστη σου και να κανεις ενα copy paste, οκ θα κανει λιγη ωρα αλλα συνηθως ετσι γινεται. τωρα νομιζω οτι η μπαταρια ειναι σε φαση που λιγο πολυ θα ηθελε αλλαγη αλλα αυτο ειναι και υποκειμενικο υπαρχουν κειμενα στο ιντερνετ συμφωνα με τα οποια αν βγαλεις την μπαταρια την στιγμη που ειναι φορτισμενη και την τοποθετησεις στην καταψυξη (ενν…
-
Παράθεση από gkalen: “@thanfun Έγιναν κάτι αλλαγές στα εικονίδια ... Αν μπορείς επέλεξε και κάνε apply το default theme , μετά δώσε ένα screenshot με τα εικονίδια που βλέπεις "με παράξενη μορφή".. και για το quick apps που αναφέρεις.. ” ναι δοκιμασα αυτο που λες αλλα δεν (ισως αν κανω καθαρη εγκατασταση, ισως) δες εδω Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega ειναι ακριβως αυτο (ιδιο με την 8.8.9) και εδω τα συνημμενα
-
για την τελευταια global 8.8.30 εγκατασταση (απο πανω) σε δευτερολεπτα και απροβληματιστα, το τηλ οκ διχως επανεκκινησεις, καρτες σιμ οκ (φαινονται κανονικα στην οθονη κλειδωματος), πρωτα τεστ....καμερα οκ (δηλαδη 3d κτλ), ξυπνημα με διπλο κλικ οκ, υπενθιμησεις φαινονται ακουγονται οκ, θεματα λειτουργουν κανονικα (γινεται επεξεργασια δηλαδη αν γυρισεις σε ινδια), ενημερωσεις εφαρμογων συστηματος (προτέρημα σε σχεση με μη global απο οτι καταλαβα) αμεσως μετα την συνδεση σε ιντερνετ φαινονται οκ ο…
-
Παράθεση από thanfun: “ε ναι μετα το σχολιο μου το εβαλα για φορτιση και τελικα ειδα οτι ναι κανει/εκανε μερικα restart ui αλλα θερωρισα φταιει που δεν εκανα καθαρη εγκατασταση, κανω τωρα και τα λεμε, για την global μιλαω ” λοιπον μετα απο καθαρη εγκατασταση κανει συνεχομενα restart ui υπαρχει προβλημα, λυπαμαι και λυπαμαι που ισως σας μπερδεψα αρχικα οταν δοκιμασα την πρωτη φορα με οχι καθαρη εγκατασταση εβγαζε οτι σταματησαν καποιες υπηρεσιες ή υπηρεσια (ισως υπηρεσιες google, δεν προσεξα) ενω…
-
Παράθεση από thanfun: “για την νεα 8.8.30 λοιπον εγινε κανονικα η εγκατασταση αυτη τη φορα διχως προβληματα, φαινονται ολα νορμαλ αλλα παλι βγαζει οτι δεν υπαρχει καρτα σιμ (ενω εχω 2 σιμ κοσμοτε και το ονομα τους ειναι γραμμενο κανονικα), κατα τα αλλα φαινεται οκ, περισσοτερα μετα απο λιγο χρονο ” ε ναι μετα το σχολιο μου το εβαλα για φορτιση και τελικα ειδα οτι ναι κανει/εκανε μερικα restart ui αλλα θερωρισα φταιει που δεν εκανα καθαρη εγκατασταση, κανω τωρα και τα λεμε, για την global μιλαω