Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 654.

• Κάνε ένα wipe cache, dalvik cache, data και αν δεν ανοίγει πάλι μην ανησυχείς για αυτό κάναμε μπακαπ, κάνε restore

• Παράθεση από haris8: “επείδη δεν έχω ξανά κάνει back-up μέσω TWRP ... τικαρω κάτι άλλο έκτος από αυτά που έχει? ” κατα την γνωμη μου γενικως καλα ειναι να εχεις backup ολα τα partitions (ιδιαιτερα καποια σημαντικα οπως το nvram), τωρα αυτα που χρειαζονται για να επανελθεις σε προηγουμενη κατασταση ειναι τα: system, data, boot, logo (uboot, δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο αλλα μικρο ειναι παρε και απο αυτο) παρακαλω αν κανω καπου λαθος διορθώστε screen shots στο spoiler (Hidden Content) δοκιμη της νεα…

• δυστυχως η global βγαζει "error 7" κατα την εγκατασταση

• το 1ο λινκ δεν δουλευει

• Παράθεση από geotzia: “Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ένα backup με το twrp και να δοκιμάσεις την Ρώσικη που είχε βάλει ο @thanfun στο ποστ 6806. Γιά μένα εκτός που έχει ένα σωρό καλούδια έχει και την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας που έχω δεί μέχρι τώρα. Bugs δεν έχω ανακαλύψει κάποιο και την δουλεύω περίπου μία βδομάδα.Θα ήθελα να μάθω από τον thanfun για ποιόν λόγο γύρισε στην Ελληνική,μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα που μου έχει ξεφύγει... ” λοιπον συμφωνω μαζι σου και μιας και ρωτας να πω οτι τ…

• Redmi PRO καινούργια ROM

thanfun - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αν κάνεις wipe data, system στήνεις από την αρχή. Τα χάνεις όλα... Δες TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video) ” αν δεν κανω λαθος (ειμαι σιγουρος δηλαδη το λεει σε παρενεθεση οταν κανεις την αντιστοιχη επιλογη) σε wipe data με twrp δεν σβηνονται τα αποθηκευμενα αρχεια στον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου (αρχεια οπως μουσικη, φωτογραφιες, apk κτλ) παρα μονο σβηνεται μονο το data partition (ή το μονο το system partition κτλ)

• Παράθεση από thanfun: “αν θελει καποιος να δοκιμασει να πω οτι ειχα την 8.8.9 και για να κανω την δοκιμη εκανα καθαρισμο μεσω twrp cache και dalvik cache και εγκατασταση απο πανω διχως προβληματα, ” αν δοκιμασει καποιος να προσπαθησει να δει αν εχει προβληματα στην τηλεφωνία διοτι εχουν αναφερθει προβληματα (rom με cn saurce) του τυπου να σε καλει ο αλλος και να παιρνει μνμ οτι δεν εισαι διαθεσιμος (ή να χτυπαει μια και να κλεινει) ενω εχεις σημα κτλ

• Παράθεση από thanfun: “Θα δω και για τυχόν περισσότερα είτε μετάφραση είτε άλλο θεματακι ” αν θελει καποιος να δοκιμασει να πω οτι ειχα την 8.8.9 και για να κανω την δοκιμη εκανα καθαρισμο μεσω twrp cache και dalvik cache και εγκατασταση απο πανω διχως προβληματα, αν το θελησετε, για να επενελθετε στην αρχικη κατασταση μετα την δοκιμη εγκατασταση με τον ιδιο τροπο της 8.8.9 ρομ που ειχατε πριν. -επισης να πω οτι μετα την εγκατασταση δεν ειναι root και θελει μεσω twrp -αν εισαι στο ιντερνετ και α…

• Έχει αγγλικα -Στην οθόνη κλειδώματος όταν σύρετε δεξιά οι συντομεύσεις (και, ασχετο με μεταφραση, αν επιλεξεις carousel σε παει στην μουσικη) -Στην κεντρική επιφάνεια εργασίας όταν σύρετε δεξιά η οθόνη ενεργειών, οι συντομεύσεις κτλ Θα δω και για τυχόν περισσότερα είτε μετάφραση είτε άλλο θεματακι

• Mε μια πρώτη ματιά λειτουργεί μια χαρά κανονικά άψογα δίχως να βλέπω τα προβλήματα που είχαν αναφερθεί στην global Έχει κάποια παραπάνω χαρακτηριστικά, ρυθμίσεις και παραμέτρους ρυθμισεων από την global όπως είναι αναμενόμενο και εμένα προσωπικά μου αρέσουν Θέλει βέβαια ελληνική μετάφραση σε κάποια σημεία, αλλά αυτό γίνεται Μια χαρά, Ευχαριστούμε

• καλημερα εχει παρατηρησει καποιος με 8.8.9 ported global miui 10 προβληματα συνδεσιμοτητας σε τηλεφωνία ή wifi? ή με αλλες εκδοσεις miui 10 ακομα και οτι δεν ειναι διαθεσιμος οταν τον καλουν ενω εχει σημα? κατι που εχει αναφερθει αλλα δεν ξερω αν ισχυει ή ειναι τυχαιο

• καλημερα, τι παιζει με την 8.8.23, που διαβασα οτι κυκλοφορησε? ειναι για το redmi pro? ξερει καποιος αν ειναι καλυτερη ή λυνει καποια θεματα?

• Φωτισμός οθόνης

Μήνυμα

ναι φιλε, αν κανεις μια μικρη αναζητηση και διαβασεις σχετικα θα δεις οτι ειναι ενα γνωστο προβλημα οταν φορας την ported global miui 9 rom (ελπιζω αυτην να φορας διοτι δεν μας το λες), το προβλημα λυθηκε με την ported global miui 10 rom. παλι αν κανεις μια αναζητηση και διαβασεις θα το δεις, απλα μια αναζητηση αυτα

• ναι φυσικα και εχεις δικιο γι αυτο ειπα ειναι σαν να την φλασαρεις αλλα δεν ειναι φλασαρισμα, ειναι επαναφορα, δεν το ειπα καλα...

• Ράγισμα οθόνης.

Μήνυμα

αν ειναι απο καποια πιεση μπορει να μην ειναι η μπαταρια που την προκαλει αλλα ισως και κατι αλλο, δεν ξερω μια ιδεα σου δινω και μακαρι να βρεις την αιτια ευχομαι να ειναι κατι τετιο και να το βρεις

• Παράθεση από Manoscanon: “απλά όταν μπουτάρει γράφει miui8 ,,, δε ξέρω γιατί ” αν τα ξερω σωστα, καθε ρομ (ή ας πουμε καθε ομαδα που φτιαχνει μια ρομ) εχει το δικο της boot animation (ή και logo) που εγκαθιστούμε κατα το φλασαρισμα, γι αυτο ειχα πει κραταμε twrp backup τα boot, logo και system και αν τα επαναφερουμε ειναι σαν να την φλασαραμε παλι (αυτην του twrp backup), επομενως κανονικα επρεπε να γραφει το κλασικο mi (logo) και miuipro (boot animation) οχι miui8, δεν ξερω γιατι σου γραφει αυτ…

• Παράθεση από Manoscanon: “Θα το δοκιμάσω αύριο ,,, τη miuipro_v6.0_omega_8.8.9 κατεβάζω ? ” ναι αυτο που λεει omega....miuipro_v6.0_omega_8.8.9.zip το v.6 σημαινει android 6, το 8.8.9 σημαινει 9 αυγουστου 2018 την ημερομηνια δημοσιευσης (πολυ μελετη εριξα τελευταια, τα ματακια μου πονανε..., φυσικά τίποτα δεν ξέρω γι αυτό και ο αυτοσαρκασμός παρακάτω)

• Παράθεση από vasileios13: “Έκανα factory reset και έστρωσε,ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. ” ναι ρε συ τώρα πρόσεξα, κακώς αναρωτιέμαι, είσαι παλιός! και τελικά χρησιμοποίησες το "ισχυρό φάρμακο"...

• Παράθεση από vasileios13: “Παλικάρια σήμερα στο άσχετο και χωρίς να πειράξω κάτι,μου κολλάει στο "ΜΙ" η οθόνη και δεν ανοίγει το κινητό. Φοράει Κινέζικη 9.6 original rom. ” τα γνωστα φιλε, αν εισαι λιγο familiar και εχεις TWRP ξεκινα (κρατωντας πατημενα ταυτοχρονα τα volume up + power buttons) με ενα clear cache, dalvik cache μεσω TWRP και δες παντα κραταμε κι ενα twrp backup αν δεν εχεις TWRP, υπαρχουν σχετικοι οδηγοι εδω αλλα περιμενε λιγο και θα σου τα πουν καλυτερα οι πιο κατάλληλοι απο εμεν…

• εγω οντας και λιγο του ρισκου (αλλα με προσοχη) αρχικα την περασα απο επανω αφου πρωτα εχω κρατησει twrp backup τα: boot, uboot, logo, system, data για να μπορω να επανελθω ευκολα μετα και λοιπον εγινε κανονικα και το τηλεφωνο ανοιξε και λειτουργησε κανονικα, παιδες, παρακαλω ο,τι κανετε ειναι ευθηνη σας, οκ? επειτα μιας και ηδη ειχα σκοπο να το στεισω απο την αρχη (ειχα καποια δικα μου θεματα) εκανα καθαρη εγκατασταση και στησιμο