Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 654.
-
Παράθεση από karaban21: “thanfun. ειναι global; ” ξερουμε οτι ποτε δεν δοθηκε global source για το omega, εδω η φοβερη ομαδα του φορουμ εκανε port την glabal του nikel... αυτη που δοκιμαζω εδω ειναι miuipro (google it) εχει παντου ελληνικα οταν επιλεξεις ελληνικη γλωσσα και εχει διαφορές απο την xtrv global ported, τωρα αν ειναι φτιαγμενη απο global source δεν ξερω αλλα θα προσπαθησω να μαθω και θα σου πω, edit εγω την βρηκα ψαχνωντας στο google και απο το 4pda.ru αλλα βλεπω στις ρυθμισεις οτι σ…
-
Ράγισμα οθόνης.
Μήνυμαθυμαμαι καποτε σε ενα τφ ειχα τετοιο θεμα και τελικα η οθονη απο πισω δεχοταν πιεση στο σημειο εκεινο με το ροζ (απο φουσκωμενη μπαταρια στην περιπτωση μου αλλαδες το)
-
Παράθεση από Manoscanon: “Τη συνιστάς δηλαδή ,, Ελληνικά έχει ? ,,, είναι σταθερή ,,, τη δοκιμάζεις πολλές μέρες ? τη δουλεύεις με δυο sim , η φωτεινότητα στην οθόνη είναι οκ ή σβήνει εντελώς όταν την χαμηλώσεις τελείως ? ” αν διαβασεις το ποστ μου λιγο (και την παραπομπη μου σε προηγουμενο ποστ μου εδω) θα δεις οτι μαλλον απανταω σε ολα οσα ρωτας, αλλα δεν πειραζει... την εχω 2-3 μερες, σταθερη ναι, ελληνικα φουλ, εχει root με magisk και δεν εχει τα προβληματα που λες (δεν εχω βεβαια wind)...δο…
-
Παράθεση από Marios Galanis: “καλησπερα καθως γυρισα απ τις διακοπες επιτελους μηπως καταφερω να φτιαξω το κινητο. Εχουμε κανα νεο με το προβλημα που κλεινει η οθονη και δεν ανοιγει; θα μπορουσα να εχω κανα λινκ απ την τελευταια ρομ; ευχαριστω ” πηγαινε λιγο πισω στην σελιδα 565 κατω κατω, δηλαδη εδω
-
Παράθεση από geotzia: “@thanfun μετά από κάποια χρήση που θα έχεις κάνει μέχρι τώρα γιά πες μας εντυπώσεις -μπαταρία ,και αν είναι θετικές πες μας και που την βρήκες. Με ενδιαφέρει το θέμα... ” καλησπέρα, καταρχήν να υπενθυμίσω ότι αν και νέος χρήστης Xiaomi εννοείται πως εκτιμώ πολύ και στηρίζω όσο μπορώ την δουλειά της αξιόλογης ομάδας που δημιουργεί εδώ στο φόρουμ, την οποία ευχαριστώ... τώρα στο προκείμενο, βλέπω ότι υπάρχουν ROM από διάφορες πηγές, αυτή που δοκιμάζω εγώ είναι MIUI 10 miuipr…
-
μιας και κανω σεταπ απο την αρχη, δοκιμαζω απο περιεργια μια miui 10 miuipro_v6.0_omega_8.8.9 (μεσω TWRP), αν θελει καποιος να μου πει να δωσω το λινκ (εχει ρομ για πολλες συσκευες), παρατηρησα πως -δεν εχει τα προβληματα που αναφερονται εδω (πλην του fix για την καμερα που, αγνωστο γιατι, χρειαστηκα να βαλω διοτι ειχα fc στο miuiextraphoto) -εχει πολυ περισσοτερες ρυθμισεις σε πολλες ενοτητες (πχ οθονη, μηνυματα, μπαταρια κτλ), εχει πχ οριο sms ανα συνομιλία (το ηθελα) και πολλα αλλα ! -εχει φο…
-
Καρτα sim και sd μαζι .
thanfun - - Ο καφενές μας
Μήνυμαη πιο καλη λυση θα ειναι αυτη οταν θα ειναι διαθεσιμη βεβαια (την ψαχνω αλλα δεν) youtube.com/watch?v=ULsoJZ7zg9k
-
μπορεις να τα αποσυμπιεσεις απο την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMPro_8.4.30_v9-6.0 και να τα κανεις εγκατασταση με root explorer (manual), δεν ξερω αν θα λειτουργησουν και πιθανως πρεπει να αφαιρεσεις τις υπαρχουσες εφαρμογες πριν την εγκατασταση
-
μια ερωτηση ή μαλλον δυο οι παγωμενες εφαρμογες (τις βλεπω με το link2sd, φαινονται απο τις ρυθμισεις βεβαια) γιατι ειναι παγωμενες? δεν χρειαζονται? μπορω να τις απεγκαταστησω? οπως εκανα ηδη με το yellow pages ή τηλεφωνικος καταλογος, που δεν ηταν παγωμενο αλλα δεν χρειαζεται...γενικως νομιζω υπαρχουν εφαρμογες που ισως δεν εχουν χρησιμότητα για Ελλάδα (νομίζω?) βεβαια μαλλον δεν ενοχλουν μια παγωμενη ειναι και η virtual sim app (δεν ηταν παγωμενη στην προηγουμενη global), τι κανει αυτη? (νομι…
-
ενα αλλο που παρατηρω (ασημαντο βεβαια) ειναι οτι αρκετα απο τα εικονίδια των εφαρμογων χρηστη (οπως πχ viber, whatsup) ειναι στην πιο λυτή φτωχή και άχρωμη εκδοσή τους ... αλλαξα θεμα αλλα δεν επηρεαζει επισης συνεχιζει να μου εμφανιζει στην μπαρα ειδοποιησεων το εικονιδιο quick apps (κατι σαν γαλαζιο πουλι) αντι για το εικονιδιακι του play store κατα το κατεβασμα απο play store και οχι κατα την εγκατασταση (ασημαντο κι αυτο)
-
Παράθεση από lefesta: “Καλημέρα σας και χρόνια πολλά, η μπαταρία πέρασε σε άλλο επίπεδο ειδικά όταν είναι σε αναμονή, αν μπορούσε να φτιαχτεί και η μπάντα συχνοτήτων που λείπει θα ήταν σούπερ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν μπορούσε να φτιαχτεί και η μπάντα συχνοτήτων που λείπει....μακάρι να μπορουσε αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι θεμα hardware .... μακαρι να κανω λαθος
-
δευτερη δοκιμη εκανα wipe data factory reset (ας πουμε καθαρη εγκατασταση) και εχω φυσικα επιλογη region κατα την εγκατασταση και και επιλογη για αλλαγη μετα, αλλα το δεν υπαρχει σιμ υπαρχει παλι με μια ή με δυο σιμ δεν αλλαζει αυτα φιλοι μου, τωρα κανω επαναφορα και παω σουπερ μαρκετ, μην κλεισει κι εχουμε αλλα ... τα λεμε αργοτερα
-
gkalen οποιος φλασαρει την αρχικη 889 απο το δικο σου ποστ (μερικες σελιδες πισω, στην 551....εδώ) θα εχει regions εχω το αρχειο αυτο της ρομ και μπορω να δοκιμασω και με δυο σιμ, αλλα θα το κανω σε λιγο διοτι μολις τελειωσα ολο το σεταπ του κινητου μου με την 889 (την δευτερη) και εκανα συνολικο μπακαπ ... να το αφησω λιγο να ξεκουραστει, αυτο και η (καινουρια) μπαταρια του εδιτ ξερω ξερω θα μου πεις τι λες ρε φιλε δεν ειναι ωρα για ξεκουραση, τρεχουμε τωρα, τρεχουμε...