Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 654.

• Προς στιγμήν θεωρησα οτι ειμαι μονο εγω που δεν καταφερνω root, που σημαινει κατι κανω λαθος πιθανως, αλλα βλεπω εχουν και αλλοι προβλημα που σημαινει σταματω να ψαχνω τι κανω λαθος και μου διαφευγει και φυσικα ευχαριστω οσους συνεχιζουν το ψαξιμο για αυτο το θεματακι υγ μηπως να δοκιμαζαμε magisk? (η αληθεια ειναι δοκιμασα το zip που εμπεριεχεται στην rom αλλα δεν πετυχαίνει η εγκατασταση, αλλα σε μια αλλη version miui 10 που δοκιμασα απο αλλου και το ειχε προεγκατεστημενο δουλευε αψογα)

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από gkalen: “@thanfun Κατέβασε τη ρομ από το προηγούμενο ποστ.. ” οκ, κατεβαζω και δοκιμαζω ” δυστυχως φιλε μου δεν αλλαξε κατι, τα ιδια. με καθαρη εγκατασταση (factrory reset) της 2ης rom που μας υπέδειξες και δεν καταφερα root δοκιμαζω το zip απο την rom αλλα και zip που κατεβασα απο chainfire.eu και ενω ολα δειχνουν οτι γινεται κανονικα η εγκατασταση μεσω twrp μολις ανοιξει το τφ δεν εχω τιποτα (ουτε καν το app εγκατεστημενο)

• Παράθεση από gkalen: “@thanfun Κατέβασε τη ρομ από το προηγούμενο ποστ.. ” οκ, κατεβαζω και δοκιμαζω

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Κάτσε όταν γυρίσω να δω τι έβαλα και θα σου πω. ” Supersu 2.79 sr3 ” δυστυχως δοκιμασα και ξαναδοκιμασα με αυτο που λες αλλα και με Supersu 2.82 sr3 που κατεβασα, δυστυχως δεν αλλαξε κατι, δεν μπορω να καταλαβω τι σημβαινει

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Εγώ το έβαλα με 3.2.2.0 tools. Αν και δε νομίζω να παίζει ρόλο. ” ε ρε συ τι μου διαφεύγει? μιλαμε για το αρχειο supersu.zip που εμπεριεχεται μεσα στην rom (και αποσυμπιεζεται και κατα την εγκατασταση), σωστα? για να καταλαβεις γινεται κανονικοτατα η εγκατασταση του αρχειου zip (βλεπω ολο το log κανονικα στο twrp) αλλα οταν ανοιγω την συσκευη δεν υπαρχει η εφαρμογη supersu και αν ζητηθει αδεια δεν γινεται διοτι δεν ειμαι root κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@thanfun πέρνα τη ROM με factory reset και κάνε μετά root με supersu. Ίσως έχουν μείνει κατάλοιπα από προηγούμενη ROM. Μετά τσέκαρε camera και Αποθήκη Εφαρμογων. ” οκ, εκανα factory reset αλλα και παλι δεν πετυχαινει η εγκατασταση supersu, χρησιμοποιω twrp 3.1.1.0 by geoanto555, εχει καποια σχεση?

• Παράθεση από gkalen: “Ροοτ με root explorer , όχι magisk.. Τo apk της κάμερας , εδώ .. Dropbox - MiuiCamera.zip ” ναι με εγκατασταση του supersu.zip (όχι magisk) προσπαθω να κανω root και δεν γινεται, τι μπορει να κανω λαθος? "Ροοτ με root explorer" τι εννοεις?

• Ράγισμα οθόνης.

thanfun - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από zchrisz: “Και μου έπεσε δίπλα σε θάλασσα παραλίγο να πάει για μέσα ... ” ε τοτε θα ειχες πετυχει διάνα και στις δυο ευαισθησιες που λεω

• Παράθεση από atmosstore: “Όλα δουλεύουν ρολόι , έκτος από την κάμερα που ανέφερε ο φίλος ! Θα περιμένουμε για το Fix! Ευχαριστούμε για την υπέροχη δουλειά παιδιά ” δηλαδη δεν ειχες προβλημα με το να κανεις root? πες μου πως το εκανες?

• Παράθεση από gkalen: “@thanfun Το απόγευμα θα τα φτιάξουμε όλα .. έγινε ένα λάθος και δεν το πήραμε χαμπάρι .. ” οκ, επιστρεφω στην παλια και περιμενω τα νεοτερα, και ετοιμος για νεες δοκιμες οταν ειστε ετοιμοι ... ... ελπιζω να ειναι αυτες οι δοκιμες απο εμας τους απλους χρηστες μια εστω και μικρη βοηθεια στην προσπαθεια σας

• καταρχήν ευχαριστούμε πολύ! τωρα...εγινε εγκατασταση της miui 10 διχως διαγραφη δεδομενων χρηστη (ειχα την προηγουμενη global) αλλα δεν μπορω να κανω root (κανω την εγκατασταση του zip αλλα τιποτα) και η καμερα βγαζει force close. τελικα εκανα διαγραφη των παντων μεσω twrp και καθαρη εγκατασταση απο την αρχη της rom αλλα παλι τα ιδια (και τα δυο θεματακια) μηπως καποιος ξερει κατι? κατα τα αλλα φαινεται ωραια, θα δω περισσοτερα αργοτερα επισης στις ρυθμισεις > εφαρμογες συστηματος η καμερα φαινε…

• καλημερα, μηπως ξερει καποιος για το αν εγινε κατι στην νεα miui 10 με την ελειψη χωρου στο system partition? διοτι για για να εχω διαθεσιμο χωρo (περιπου 300mb) και για να μπορω να ενσωματώνω στο system partition ενημερωμενες εφαρμογες συστηματος εχω μετατρεψει καποιες εφαρμογες συστηματος σε εφαρμογες χρηστη (πχ υπηρεσιες google play, gmail κτλ) με συνεπεια αν περασω απο πανω την ported global saurce miui 10 θα προκυψουν καποια conflicts... αντιμετωπιζονται αλλα καλο θα ηταν να ξερω

• Ράγισμα οθόνης.

Μήνυμα

παντως ειναι πολυ ευαισθητο σε πτωσεις και υγρασια...

• και εβαλες καινουρια η οποια σου κραταει πανω απο δυο μερες? ωραια! τι ακριβως εβαλες? και απο που την αγορασες?

• σε πιστευω απλα το λεω διοτι οι περισσότεροι μιλανε για μια μερα...

• αν δεν μου κανεις πλακα με ξεσκισες...

• Πρόβλημα με redmi pro

Μήνυμα

Παράθεση από Marios Galanis: “Τι ήταν αυτό το πρόβλημα της φωτεινότητας δεν το είδα κάπου ” ειναι αυτο που οταν ρυθμισεις την φωτεινοτητα χαμηλα (ας πουμε περιπου χαμηλοτερα και απο το 40% ή 35%) τοτε η οθονη μαυριζει εντελως και οταν πας να την ξεκλειδωσεις απλα αναβει στιγμιαία και μετα παλι μαυρο... για να το επαναφερεις πρεπει να την ρυθμισεις παραπανω μαλλον σε καποιο σκοτεινο δωματιο (δεν το δοκιμασα) ή να κανεις απο TWRP επαναφορα παλιου αντιγραφου partition δεδομενων ή διαγραφη (wipe) pa…

• αλλαξα κι εγω μπαταρια και εβαλα μια απο αυτες που λενε δηθεν 4700mha (4100 μου λεει στις ρυθμισεις) αλλα ξερει καποιος υπαρχει στα αληθεια μπαταρια 4700? τι παιζει? screenshot μετα την πρωτη φορτιση με πολυ απλη χρηση forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56445/

• Παράθεση από amavroudis: “Θα ανακοινωθεί όταν είναι έτοιμη. ” Αα, οκ νομισα οτι κατι εχασα, εφοσον διαβασα οτι ειναι ετοιμη (παραπανω)....

• ευχαριστούμε πολύ και ποτε και απο που θα μπορουμε να κατεβασουμε?