Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 654.

• Πρόβλημα με redmi pro

thanfun - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ναι μεσα απο twrp κανεις ρεσετ και μετα μια ρομ όποια θέλεις. Βάλε και την σημερινη. ” συγνωμη που ξαναρωταω, αλλα που μπορω να κατεβασω "την σημερινή" ? edit περιμενουμε ανακοινωση εμαθα, οκ ΥΓ αυτο που επαθε Marios Galanis μοιαζει με αυτο που ολοι εδω λεμε σαν προβλημα με την ρυθμιση χαμηλης φωτεινότητας, το οποιο λυθηκε οπως ακουω στην 10 ("την σημερινή")

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από tassosmer: “Αυτό απ' όσο έχω δει αφορά την Oreo και πάλι όχι όλες τις συσκευές. Το άρθρο αυτό αναφέρεται σε Redmi Note 5 και Redmi Note 5 Pro. Εμείς που είμαστε σε MM δεν έχουμε πρόβλημα! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι ξερω τι λεει το αρθρο αλλα διαβασα αλλου και για το δικο μας δεν μπορω να βρω τωρα που το διαβασα αλλα το βρηκα κι εδω (σε μεταφραση google) Μετάφραση Google ” αλλα εχεις δικιο μαλλον ειναι χαζομαρα διοτι πραγματι α…

• Παράθεση από tassosmer: “Αυτό απ' όσο έχω δει αφορά την Oreo και πάλι όχι όλες τις συσκευές. Το άρθρο αυτό αναφέρεται σε Redmi Note 5 και Redmi Note 5 Pro. Εμείς που είμαστε σε MM δεν έχουμε πρόβλημα! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι ξερω τι λεει το αρθρο αλλα διαβασα αλλου και για το δικο μας δεν μπορω να βρω τωρα που το διαβασα αλλα το βρηκα κι εδω (σε μεταφραση google) Μετάφραση Google

• Παράθεση από tassosmer: “Παράθεση από thanfun: “ειναι αληθεια αυτο που διαβασα καπου οτι για την συσκευη μας (τουλαχιστον) οποιος παει σε MIUI 10 δεν θα μπορει να γυρισει σε προηγουμενη εκδοση και αν προσπαθησει θα παρει την συσκευη του τουβλο...? ξερει καποιος? καλα καταλαβα? ” Μήπως εννοείς το rollback; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι ναι κατι τετοιο οπως το λες, τι εννοει ακριβως ο ποιητης? κατι παρομοιο λεει εδω παρακατω [Updated] Important Announcement about Upd…

• ειναι αληθεια αυτο που διαβασα καπου οτι για την συσκευη μας (τουλαχιστον) οποιος παει σε MIUI 10 δεν θα μπορει να γυρισει σε προηγουμενη εκδοση και αν προσπαθησει θα παρει την συσκευη του τουβλο...? ξερει καποιος? καλα καταλαβα?

• οκ, το θεμα με την καμερα ξερω καλα οτι λυθηκε απλα ελεγα μηπως τωρα λειτουργει διχως καποια παρεμβαση καλη επιτυχια με το θεμα φωτεινοτητας λοιπον,

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν έχω βγάλει ακόμη ασφαλή συμπεράσματα μιας και είναι η πρώτη ημέρα που την δοκιμάζω. Θα σας πω μόλις κάνω 2-3 φορτίσεις ακόμη ” μηπως δοκιμασες να δεις το θεμα με την χαμηλη φωτεινιτητα (που μαυριζει η οθονη) και το θεματακι με την καμερα? ευχαριστούμε προκαταβολικά

• οριστε και μερικα screenshots, παρατηρησα ωραιοτερη γραμματοσειρά (και μεγαλυτερη για μας τους μεγαλύτερους), υπαρχουν πολλα νεα χαρακτηριστικα… σιγουρα οι ανθρωποι μας εδώ στο φορουμ θα κανουν καλη δουλεια forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56271/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56272/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56273/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56274/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56271/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56275…

• καλημερα, επειδή αυτή τη στιγμη κατεβαζω miui 10 για να δοκιμασω σκεφτηκα… αν καποιος ειναι βιαστικος και δεν θελει να περιμενει την περίφημη ομαδα του φορουμ και θελει (παντα με δικη του ευθηνη, εννοείται) να δοκιμασει το miui v10 (8.7.26) για το κινητο μας μπορει να κατεβασει, οποιος θελει ας μου πει ....δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να βαλω τα λινκ εδω (παρακαλω ας μου καποιος αν επιτρεπεται, ειναι σωστο)

• ναι, ναι αλλα τερμα αριστερα (χαμηλη φωτινοτητα)? εγω το εβαλα στο 1/4 αριστερα και συνεβει

• ναι φιλε μου την ειχα/εχω στο αυτοματο αλλα ποσο χαμηλα? επισης και σε εσας οταν μαυριζει ετσι οταν πατας το power και ξεκλειδωνεις αναβει στιγμιαια και μετα μαυρο?

• καλησπερα, ποσο χαμηλα πρεπει να ρυθμιστει η φωτεινοτητα για να σου συμβει να μαυρισει η οθονη (και να αναβει για λιγο οταν ξεκλειδωνει αλλα να ειναι εντελως μαυρη στη συνεχεια), νομιζω οτι το επαθα στο 1/4 περιπου της φωτεινοτητας, ειναι νορμαλ ή εχω αλλο θεμα? εκανα επαναφορα απο backup και την δευτερη ανοιξε κλεισε εστρωσε...

• Ε είσαι πολύ σκληρός...

• Είμαι χρόνια στο xda, αν εννοείς να ψάξω ανεπίσημες αναβαθμίσεις (είμαι και στο φοβερό για μένα ξαδερφάκι του xda το 4pda και σε άλλα, ξαδερφάκι με την έννοια ότι είναι πολλοί ίδιοι χρήστες....και πολύ μανούβρα η σωστή μετάφραση βρε αδερφέ) και δεν υπάρχουν, αλλά αν εννοείς να διαβασω σχετικά με την σύγκριση των δύο εταιρειών ναι οκ θα δω αλλά καταλαβαίνω... edit ok, σωστά. Τέλος, τέλος 1

• Ίσως δεν πρέπει να είσαι και τόσο απόλυτος με την qualcomm διότι από προσωπική εμπειρία που έχω ένα πολυ καλό για τα δεδομένα του τηλέφωνο με qualcomm cpu έχει να δει αναβάθμιση από τους πρώτους του μήνες (android 5 του 2015)... Ίσως βέβαια όλα είναι σχετικά τελικά

• Οκ φίλοι μου, δεν ήθελα να την προκαλέσω και δεν αξίζει περισσότερη διαφωνία, όλοι καταλαβαίνουμε το νόημα... ΥΓ Μπράβο φίλε που είσαι τόσο τυχερός που βρέθηκες στην Κίνα, σε ζηλεύω με την καλή έννοια φυσικά.

• Α οκ προς στιγμήν ανησύχησα λίγο.... Και αμέσως απάντησες και στην επόμενη απορία μου περι ξεκλειδωματος αν και θα έλεγα πως ήδη είναι αρκετά ισχυρός και στα 2,5 είναι από τους πιο υψηλά χρονισμένους...

• "Παρακολουθεί" τι εννοείς ακριβώς;

• Σε προηγούμενο κατάστημα μου είπαν πως φταίει η mobo και δεν φτιάχνεται, αλλά κάτι με έκανε να υποψιαστώ ότι είτε δεν ασχολήθηκαν είτε δεν μπορούν και έτσι απευθύνθηκα και σε δεύτερο....

• Με παρόμοιο πρόβλημα σε αυτό το τηλέφωνο και δίχως να το ανοίξω τελικά το πήγα σε γνωστό μαγαζί επιδιορθώσεων στην Αθήνα και το άνοιξε και σε 10 λεπτά το έφτιαξε, μου είπε ότι δεν άλλαξε μπαταρία αλλά ήταν πρόβλημα σχετικό με την τροφοδοσία ρεύματος (δυστυχώς δεν επέμενα στην ανάλυση).