Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 654.

• Α οκ τελικά δεν κάνω πολύ λάθος (ή και έχω δίκιο) ... δηλαδή καλά θυμάμαι, δεν με κατέβαλε ακόμα το γήρας...

• Ε δεν επιμένω απλά κάπου διάβασα σε άρθρα (του 2016 αν δεν κάνω λάθος) οταν πρωτοπαρουσιάστηκε ότι ας πούμε είχε ελκυστικά χαρακτηριστικά που αναμενόταν να το οδηγήσουν στην πρώτη γραμμή στις πωλήσεις...με αυτήν την έννοια μάλλον δόθηκε ο χαρακτηρισμός...

• Προβλημα με audio jack

thanfun - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Ορίστε μια εφαρμογή για να σε βοηθήσει να δεις μέσα details?id=com.jkfantasy.camera.jkpmagnifiercamera&hl=en_US&referrer=utm_source=google&utm_medium=organic&utm_term=magnifier camera&pcampaignid=APPU_1_jSBUW-KULOWE6QTjooS4DQ

• Μπράβο, ωραία, διότι είναι κρίμα η αδιαφορία για ένα μοντέλο πρώην ναυαρχίδα...για να δούμε λοιπόν τι θα δούμε... Αναμένουμε

• Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να βάλω όριο στα sms ανά επαφή / τηλ νούμερο διότι δε το βρήκα (πχ σε άλλο τηλέφωνο έβαζα 200)?

• Καλημέρα, μερικές φορές (χθες το βράδυ μου έσπασε τα νεύρα και συνεχίζει) έχω την εντύπωση (σίγουρα δηλαδή) ότι το φλας ανάβει σε λάθος χρόνο ή η φωτογραφία τραβιέται σε λάθος χρόνο (έλλειψη σωστού συντονισμού) με συνέπεια να βγαίνει σκοτεινή ακριβώς σαν να μην υπάρχει φλας. Καμιά ιδέα (έκανα εκκαθάριση δεδομένων, επανεκκίνηση κτλ)?

• επισης στις προσφατες εφαρμογες αν συρεις προς τα κατω μια προσφατη εφαρμογη τοτε κλειδωνει και δεν απαλείφεται με την εκαθαριση των προσφατων (και δεν ξερω ισως και με αλλη διαδικασια)

• ναι πραγματι, η ενεργεια απο την μπαταρια φευγει οπως το νερο μεσα απο την χουφτα, 24 ωρες αναμονη (ή και λίγη απλη χρηση) και αν αν, βεβαια παντα παιζει και η κατασταση / παλαιοτητα της μπαταριας μας...

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από thanfun: “στο system εφαρμογες συστηματος που πηραν update και μου εβγαλε μνμ δεν υπαρχει χωρος στο system partition ” Αυτό είναι όντως θέμα και πρέπει σίγουρα να το δούμε.. ” για παράδειγμα (διορθώστε με αν κανω λαθος) βλεπω ότι υπαρχουν ανενεργές εφαρμογες ή "παγωμένες" (πχ yellow pages, migames, καποια services ισως κ.α) που θα μπορουσαν να αφαιρεθουν από την ROM αλλα δεν ξερω ποσο χωρο εξασφαλίζουμε ετσι, ισως πρεπει να φυγουν καποιοι ηχοι, θεματα, εικο…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Σε όλα τα Xiaomi το system partition καταλαμβάνει κατά προσέγγιση περίπου 2.4GB. Είναι κάτι προκαθορισμενο και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει ούτε μεταβάλλεται κατά τη λειτουργία του κινητού. Εμένα για παράδειγμα στο whyred έχει 558 MB ελεύθερα. Το ότι είναι σχεδόν γεμάτο το partition δεν επηρεάζει καθόλου τη λειτουργία του κινητού. Ούτως ή άλλως έχεις το Userdata partition που αποθηκεύεις δεδομένα. ” ok, καταλαβαίνω, θα ηθελα να πω ότι αυτό το παρατηρησα όταν προσ…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Τα έδωσα αλλά FC's. Σε κάθε περίπτωση θα το ψάξω! Πάντως αυτή φαίνεται να είναι η λύση! Μπράβο σου που το βρήκες! EDIT: Το έφτιαξα. Λειτουργεί μια χαρα! ” ευχαριστω, αλλα κυριως χαιρομαι αν βοηθησα…. [Σημείωση: αν κλείνει απότομα η εφαρμογή (Force Close) τότε διαγραφή μέσα από τον φάκελο "MiuiExtraPhoto" που τοποθετήσαμε στο "system/priv-app" τον φάκελο "lib" (με ό,τι περιέχει μέσα) και αμέσως δουλεύει κανονικά....] παρακαλω δες και το υστερογραφο μου παραπανω στ…

• ναι, οσες φορες το δοκιμασα ναι, (προσεξε να δωσεις τα σωστα permissions σε φακελους και αρχεια)… αλλα εφοσον ετσι μου ειπατε, περιμενω κι εγω να γινει update στην rom (που θα είναι και πιο καλη δουλεια από εσας) και δεν το ψαχνω πολύ περαιτέρω... υγ δεν θελω να φαω παλι off topic και δεν ξερω που να το πω (παρακαλω πες μου) αλλα παρατηρησα και κατι άλλο...το system partition χωρητικότητας 2,4GB στο τηλεφωνο μας ασφυκτιά με αυτή την rom (ισως υπαρχουν ανενεργες εφαρμογες και μη απαραίτητα αρχεια…

• "Αποθηκεύονται κανονικά πλέον οι φωτογραφίες με Bokeh Effect. Απλά δεν μπορείς να τις επεξεργαστείς (3D Tilt κ.α.)." αυτο αν δεν κανω λαθος συνεχιζει να ισχυει και με την fixed rom, αν εχω δικιο λοιπον και θελεις οπωσηποτε να το εχεις (πριν το φτιαξει η ομάδα με update) δες εδω [Αποκλειστικό] Η πρώτη Global Source ROM για το RedMi PRO (Omega) είναι δική σας !

• Θηκες

thanfun - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

δες εδω Θήκες για κινητά iPhone - Xiaomi- LG - Samsung | Αποτελέσματα αναζήτησης για: 'redmi pro' κι εδω 11152113 και ψαχνοντας μπορει να βρεις και σε καποιο κινεζομαγαζο

• ok, απλα σας λέω τι εκανα σαν απλος χρηστης και σας το λεω ως μια βοήθεια στην προσπαθεια σας, για την οποία σας ευχαριστουμε.

• Παράθεση από thanasisk: “Στο redmi pro όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο κάμερες η φωτογραφία βγαίνει αρκετά μεγαλύτερη σε μέγεθος και μετά στην επεξεργασία έχεις την επιλογή να της αλλάξεις την εστίαση και εκεί που ήταν θαμπή να γίνει καθαρή ή και να την κάνεις όλη καθαρή. επίσης υπήρχε και μία επιλογή το 3D που όταν κούναγες το τηλέφωνο κουνιόταν και η φωτό σαν να ήταν 3D.αυτές οι επιλογές υπάρχουν. ” Καλημέρα, δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά νομίζω πως βρήκα τρόπο να επανέλθουν όλα αυτά που …

• λειτουργει ή υπολειτουργει η δευτερη καμερα οπως καταλαβα σε αυτη την ρομ? (δεν βλεπω το stereo mode και 3d effect)

• Παράθεση από makis1024: “Μην του κάνεις τέτοιες μαγκιές γιατί θα τρέχεις. Η Xiaomi .eu είναι China source , η xtrv είναι global source και στο omega έχουμε και portet από global του Nikel. Factory reset θα ήταν το ελάχιστο που θα έπρεπε να του κάνεις... ” οκ, εγινε ευκολα, νομιζω δεν είναι τοσο ρισκο, το πολύ πολύ να εκανα μετα wipe ή install rom, εφόσον είναι "συγγενικες" ROM θα ελεγα (?) με βαση προηγουμενη εμπειρια μου από αλλα android (?) μετα από λιγες δοκιμες, ελεγχους και αντιγραφη καποιω…

• εκανα εκατασταση μεσω twrp απο πανω (διχως να καθαρισω τιποτα) και ανοιξε κιολας και εχει φουλ ελληνικα, κανα δυο εφαρμογες επιπλεον και φαινεται κι αυτη μια χαρα... θελει βεβαια παρακολουθηση συγκριση σε για επιδοσεις μπαταρια κτλ εδιτ σαν να μην αλλαξε τιποτα (?) αλλα αλλαξε η εκδοση miui, εβγαλε καποιες ρυθμισεις παραπανω (όπως για ηχο φορτισης που ρωτουσε καποιος εδώ) εδιτ 2 εχασα και την προηγμενη επανεκινηση (recovery, fastboot κτλ), αλλαξαν και τα εικονιδια

• ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις, καταλαβα... εν τω μεταξυ, στο συντομο διαστημα μεχρι να δω την απαντηση σας προλαβα και εγκατεστησα για να δοκιμασω και την xiaomi.eu_multi_HMPro_8.4.26_v9-6.0....(δεν κρατιεμαι ολα τα πειραζω...) και θα σας πω