Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 96.
-
Μερικές ερωτήσεις, έτσι για να μαθαίνω.... 1) Εχθές έκανα την βλακεία να κάνω καταλάθος ένα reset to factory settings στο redmi 3s κινητό μου μέσω swipe (δεν επέλεξα κουτάκια) στο TWRP... Αν τυχόν επέλεγα κουτάκια, τότε αυτό το swipe σε ποια κουτάκια θα αντιστοιχούσε; 2) Μετά το swipe, ύστερα από αρκετή ώρα ξεκίνησε το κινητό μου και άρχισε επιτέλους να δουλεύει. Ξέρω ότι διέγραψε όλες τις εφαμογές, επαφές, ρυθμίσεις κλπ. Όσο αφορά όμως την rom που είχα εγκατεστημένη τι έκανε; Την κράτησε και απ…
-
@mary_kard και εγώ που νόμιζα ότι θα έκανε αυτόματο κλείδωμα.... σε ευχαριστώ πολύ!!! Έχω και μια ερώτηση ακόμα όμως, ποια είναι άραγε η κατασκευαστική διαφορά των flip θηκών που έχουν auto wake σε σχέση με τις υπόλοιπες που δεν έχουν;
-
Παράθεση από stamatisv: “Πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το prevent pocket dials/πρόληψη ατυχών κλήσεων ή κάπως έτσι , αν θυμάμαι καλά είναι στα settings > lock screen ” Και τι σημαίνει τότε το "μην καλύπτεται την πορτοκαλί περιοχή;" για ποιο λόγο μου το πετάει; Επίσης, για αυτήν την επιλογή (ναι την έχω ενεργοποιημένη...) είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά κανείς δεν απάντησε... Εφόσον την έχω ενεργοποιήσει την επιλογή αυτή, κανονικά δεν θα έπρεπε κάθε φορά που το κινητό είναι ξεκλείδωτο και το βάζ…
-
Γεια σας.... "Το μην καλύπτετε την πορτοκαλί περιοχή¨με μια πορτοκαλί οριζόντια μπάρα στο επάνω μέρος της οθόνης τι σημαίνει; Γιατί μου πετάει αυτό το μνμ που και που;
-
γεια σας παιδιά... φίλος μου ζήτησε να του πάρω καμιά καλή θήκη για το kate του. από τα λίγα που έψαξα βρήκα μόνο κάποιες της lenuo χωρίς καλές κριτικές όμως για αυτές και κάποιες σιλικονάτες διαφανείς.... παίζει τίποττα άλλο ή είναι αυτές οι μοναδικές επιλογές; σας ευχαριστώ!!!
-
@spiderman3 ξέρω πάρα πολύ καλά τι παίζει με τα τελωνεία και θέλω να το ρισκάρω.... Ξέρει κανείς την απάντηση σε αυτό που ρώτησα προηγουμένως; φιλικά πάντα.... (γεια σας, θέλω να παραγγείλω ένα redmi note 3 pro από το xiaomi online store στο aliexpress. Ως shipping, αν διαλέξω το aliexpress standard shipping (δωρεάν) μου αναφέρει tracking information available. Γνωρίζει κανείς αν το track number που θα δώσουν θα καλύπτει το πακέτο μόνο μέχρι τα σύνορα με ελλάδα ή αν θα το καλύπτει και εντός ελλά…
-
γεια σας, θέλω να παραγγείλω ένα redmi note 3 pro από το xiaomi online store στο aliexpress. Ως shipping, αν διαλέξω το aliexpress standard shipping (δωρεάν) μου αναφέρει tracking information available. Γνωρίζει κανείς αν το track number που θα δώσουν θα καλύπτει το πακέτο μόνο μέχρι τα σύνορα με ελλάδα ή αν θα το καλύπτει και εντός ελλάδας;
-
σε redmi 3s, πηγαίνοντας ρυθμίσεις > κλείδωμα οθόνης &κωδικός > προχωρημένες ρυθμίσεις > πρόληψη ατυχών κλήσεων, μπορείς να το ρυθμίσεις έτσι ώστε μόλις το κιν να μπαίνει σε τσέπη κλπ να κλειδώνει... σε μένα, παρόλο που το ενεργοποιώ δεν παίζει.... συμβαίνει και σε εσάς το ίδιο;
-
@gkalen σε ευχαριστώ και πάλι.... μια ερώτηση ακόμα μόνο απλά για επιβεβαίωση, μετά το format, μπορώ να περάσω νεότερη έκδοση rom, σωστά; Πιστεύω πως δεν είναι ανάγκη να περάσω ακριβώς την ίδια... αν κάνω λάθος σε παρακαλώ διόρθωσέ με...
-
Παράθεση από gkalen: “@newbie Flash player έχεις ?? Root explorer έχεις ?? EDIT Πιθανώς ούτε απ'αυτη έχεις .. Μάλλον δεν έχεις προσέξει στην εγκατάσταση ότι σου λέει "can't mount data" .. Πάρε backup της εσωτερικής μνήμης του τηλ.. γιατί θα χαθούν όλα , φωτο ή ότι άλλο έχεις Βάλτα στο pc ή σε εξωτερική micro sd .. Βάλε το ζιπ της ρομ στην εξωτερικη micro sd .. Μπες σε twrp .. Επέλεξε , Wipe , και μετά το δεξί κουτί που λέει , format data , πληκτρολόγησε yes και πάτα enter . Μετά πας πίσω στο αρχ…
-
όχι... τα μόνα που βλέπω και βλέπω πως περάσατε εσείς είναι το dolby atmos, super su, η μπάρα με τους ελληνικούς χαρακτήρες για την αναζήτηση στις επαφές, και το mod για τα sms (το υποστηρίζει μόνο αν γράφω όλα κεφαλαία)... 1η φορά με xiaomi, δεν ξέρω τι άλλο θα έπρεπε να είχε/μην είχε μέσα...
-
Γεια σας, επαναλαμβάνω προηγούμενο μήνυμά μου μιας και δεν βρήκα ανταπόκριση σε αυτό... "έχω περάσει τόσο την 6.12.29 όσο και την 7.1.5, και τις δυο σε redmi 3s με καθαρή εγκατάσταση και στις δυο... Διαπιστώνω ότι δεν υπάρχουν ενσωματωμένες οι εφαρμογές fix number και αυτή του παρόντος φόρουμ... Γίνεται να το τσεκάρουμε;" Δεν το επαναλαμβάνω γιατί έχω πρόβλημα με αυτό (κατέβασα το fix number από το google play καθώς και το app του φόρουμ από εδώ μέσα και την έχω κάνει τη δουλεία μου), αλλά το γρ…
-
Καλησπέρα σας, έχω περάσει τόσο την 6.12.29 όσο και την 7.1.5, και τις δυο σε redmi 3s με καθαρή εγκατάσταση και στις δυο... Διαπιστώνω ότι δεν υπάρχουν ενσωματωμένες οι εφαρμογές fix number και αυτή του παρόντος φόρουμ... Γίνεται να το τσεκάρουμε;
-
προσπαθώ να μεταφέρω δοκιμαστικά οποιοδήποτε app από την εσωτερική μνήμη στην sd αλλά δεν μου επιτρέπεται... γιατί;
-
επαναπαραθέτω ορισμένες προηγούμενες απορίες αφού δεν βρέθηκε ακόμη κάποιος φιλότιμος ή γνώστης να απαντήσει... ελπίζω να υπάρξει κάποια απάντηση τώρα!!! 1) Λειτουργία γαντιού υπάρχει στο 3s; και αν ναι, που την βρίσκω; 2) στο μενού του 3s (φαντάζομαι ότι υπάρχει και στα άλλα μοντέλα...) στις ρυθμίσεις > κλείδωμα οθόνης &κωδικός > συντομεύσεις οθόνης κλειδώματος, φαίνεται ότι μπορείς να ορίσεις δυο εφαρμογές (μια δεξιά και μια αριστερά) στην οθόνη κλειδώματος για πιο άμεση εκκίνησή τους όταν η ο…
-
Παράθεση από blackm76: “Παράθεση: “Εμένα προσωπικά με βοηθάει πολύ. Στην ουσία κάνει την αφή ποιο ευαίσθητη και όταν φοράς γάντια το χειμώνα δεν χρειάζεται να τα βγάζεις για να χειριστείς το τηλέφωνο σου. ” ” υπάρχει στο 3s; και αν ναι, που το βρίσκω; =============== Ιαν 6th 2017, 3:02am =============== μια ερώτηση στο μενού του 3s (φαντάζομαι ότι υπάρχει και στα άλλα μοντέλα...) στις ρυθμίσεις > κλείδωμα οθόνης &κωδικός > συντομεύσεις οθόνης κλειδώματος, φαίνεται ότι μπορείς να ορίσεις δυο εφαρ…
-
υπάρχει στο redmi 3s επίσης η λειτουργία γαντιού που προειπώθηκε; πληροφοριακά τι είναι αυτή; σε τι βοηθάει;