Παράθεση από demakhs: “Δε δουλευε καλά το...υδραυλικό του σύστημα λέει!!!” Ποιος ξέρει ! Μάλιστα , Καλημέρα παιδιά !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα στην παρέα , @fog Ειρήνη χρόνια πολλά και πάνω από όλα χρόνια όμορφα , να χαίρεσαι όλους όσους αγαπάς !!!!f26c28d076e3ff6b7a1b6b2edd818865.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαχαχα για μένα τουλάχιστον έχουν τελειώσει και δυστυχώς δουλεύω και σήμερα και αύριο μιας και τα καταστήματα είναι ανοιχτά την Κυριακή !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παιδιά , χρόνια πολλά σε όλους,και ιδιαίτερα σε όσους φίλους έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά, καλή Ανάσταση σε όλους ότι καλύτερο σε εσάς και τις οικογένειές σας , να περάσετε όμορφα !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α τώρα που το θυμήθηκα είχα βάλει πριν από αυτή μια γνήσια από τον Μάρκο στο apiastos.gr κράτησε περίπου 4 μήνες μετά έκαψε ξαφνικά στοιχείο και τώρα πήρα αυτήν από το fix mobile 1) φωτογραφία γνήσια 2) oem από fix a061118c527dc81e26be8941a679e367.jpgec134e3c300fb08f2b6f4b246a6bf8c6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόνος σιγά 5 λεπτά υπόθεση είναι , αν θυμάμαι καλά 10.50 ή 11 ευρώ έκανε η μπαταρία , γνήσια δύσκολα να βρεις ακόμα και αυτοί που λένε γνήσια οι πιο πολλοί λένε ψέματα Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παιδιά , @NasDriver Ανέστη πολύχρονος φίλε , υγεία ευτυχία και ότι αγαπάς να το έχεις ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι δεν θα σχολιάσετε τίποτα που ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς έγινε στάχτη ;;; Μήτσο.................... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk