Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “το ιδιο κάνει και ο γκουρουαμπιές πλέον και χωρίς να ναι καν τίποτα!!!” Μπα από πού βγήκε αυτό το συμπέρασμα ?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από sso: “Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα στους τρούπιους φίλους !!!! ” Δηλαδή μόνο στον Μήτσουλα ” Με την βαθύτερη έννοια του όρου ναι Σωκράτη !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πόσο βαθύτερη όμως; @demakhs...Μήτσο Η snap είναι ΓΤΠ (αποκωδικωποίηση )” Σε διάμετρο Φ30 σε βάθος ένας μόνο ξέρει να μας πει !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα στους τρούπιους φίλους !!!! ” Δηλαδή μόνο στον Μήτσουλα :whistling:” Με την βαθύτερη έννοια του όρου ναι Σωκράτη !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στους τρούπιους φίλους !!!!16ffd3002097c4e9d6de19e047d32d9f.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την έχεις περάσει με format data ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα καλό μήνα παίδες , τι σας έφταιγαν στο επίσημο φόρουμ και τους την πέσατε βρε ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Γίναμε international Τάκη... Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk” Nαι ναι global Βασίλη , καλημέρες Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλό μήνα παίδες , τι σας έφταιγαν στο επίσημο φόρουμ και τους την πέσατε βρε ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Eαν είναι όντως bug ή θα περιμένεις να διορθωθεί στο επόμενο update ή περνάς μια προηγούμενη rom να δεις Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stelios Stelaras: “Και μονο που υπαρχει μεσα μια σημαια με το ονομα MACEDONIA διπλα, ειναι αποτρεπτικος παραγοντας για να μη ψηφισω. Θεωρω πως θα επρεπε να γινει κατι για αυτο το πραγμα στον διαγωνισμο... Πολυ ενδιαφερον ο διαγωνισμος, αλλα δε νομιζω οτι ειναι καλο να γινουμε μερος προπαγανδας... ΥΓ. Να δωσουμε τα παντα για την κοινοτητα μας, αλλα οχι βοηθοντας αυτους που αποκαλονται Μακεδονες” Από τον Ιανουάριο του 2015 φανάζουμε στο en.miui !!e73298d69caab81d7997fa2bb7afff3c.jpg Σ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alexha: “Καλημέρα και από μένα, ψηφίζω καθημερινά από την έναρξη της ψηφοφορίας ως alexchat. Όσοι ασχολούνται ξέρουν ότι η μεγάλη μπάλα παίζεται μεταξύ Κίνας και κυρίως Ινδίας και δεν μιλάω για την ψηφοφορία. Το ότι η Ελλάδα όμως, μπορεί και μπαίνει σφήνα ανάμεσά τους έστω σε αυτή την ψηφοφορία, και δεν το κάνει μόνο φέτος σημαίνει πολλά!! Είμαστε πρώτοι με διαφορά από τον δεύτερο, ας συνεχίσουμε έτσι και ας μην κερδίσουμε, σημασία έχει το ταξίδι!!” Η Κίνα και η Ινδία έχουν εξαιρεθε…
-
Οκ μπήκε και η σημερινή ψήφος Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΓιώργο μην με κάνεις να ανεβάσω αποδεικτικά , πολύ ευκολόπιστος είσαι !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zanos: “Χρόνια πολλα @demakhs μη ντρέπεσαι δεν είναι τίποτα ένα χρόνο στην πλάτη μόνο , για να το λέει ο Τάκης κάτι θα ξέρει παραπάνω.” Φοβάται το κέρασμα φίλε και κάνει την πάπια το άτιμο σκουλήκι !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από takisfrag: “@demakhs Μήτσε χρόνια πολλά σου εύχομαι να περάσεις και τα 100 να σε έχουμε εδώ να μας τα πρήξελ για πολλά χρόνια , Υδροχόος έτσι χμμμμμμμμμ μάλιστα έτσι εεξηγείτα ” λαθος πληροφορίες αγαπητέ...την πάτησες... - forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49500/ ...κ στην περίπτωση του Μάρκου, θα ναι κ δίπιτα κ τρίπιτα!!!” Δεν κάνω ποτέ λάθος να ξέρεις !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
Μήνυμα@demakhs Μήτσε χρόνια πολλά σου εύχομαι να περάσεις και τα 100 να σε έχουμε εδώ να μας τα πρήξελ για πολλά χρόνια , Υδροχόος έτσι χμμμμμμμμμ μάλιστα έτσι εξηγείται Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Τι θα γίνει με αυτό το mi note 3 που μου κλείνει πονηρά το ... κλείστρο?? :hmm:” Χτύπα το σε θέλει τρελά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 για σήμερα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anavrian: “καλημερα....παω εκκλησια τα παιδια....θα αναψω ενα κερακι για ολους μας.... Sent from my MI 3W using Tapatalk” Για όλους μας κεράκι , αλλά για τον Μήτσο άναψε λαμπάδα είναι περίπου 1.83 καλημέρες σε όλους !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Thracia: “Αφέθηκες, ούτε κιχ δεν ακούστικε ” Ακριβώς έτσι έγινε... Ε @takisfrag??? 1349277083-cartoon-kota-kokkoras-asteia-eikona.jpg” Ακριβώς έτσι !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk