Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Αναζήτηση android tv box

mixaliscy - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Το θέμα είναι ότι το Mi Box το βλέπω δεξιά αριστερά στα 75-80 ευρώ, ενώ Ελλάδα (skroutz) το βρήκα 56. Εγώ όμως είμαι Κύπρο και το Skroutz δεν μου στέλνει καν. Άρα ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά στα 50 που δίνω?

• Αναζήτηση android tv box

mixaliscy - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παιδιά εγώ έχω 20άρα γραμμή σπίτι και το χρειάζομαι περισσότερο για το netflix Ποιες είναι οι εισηγήσεις σας? Θα ήθελα να δώσω κάπου 40-50 το πολύ

• Μωρά κατέληξα με το Mi8 Pro Ποια gcam θεωρείται πιο ευκολόχριστη να βάλω? Και από που να την κατεβάσω αν το έχετε εύκαιρο?

• Ευχαριστώ αδερφέ Τελικά βρήκα τα αρχεία και τα έσβησα και όλα καλά Βασικά διέγραψα από το system τα 2 αρχεία που τελειώνουν σε .key και τα 3 που ξεκινούν από locksettings και όλα καλά

• Παράθεση από BanditGR: “Έαν έχει ξεκλείδωτο bootloader δεν χρειάζεται να περαστεί εκ νέου ROM. Μέσω TWRP τα κλειδώματα πάνε περίπατο με το σβήσιμο των σωστών αρχείων. Παίζει και μέσω adb επίσης. ” Γεια σας, μόλις βρήκα ένα κινητό με το πρόβλημα του φίλου Είναι δική μας Ρομ που είχα τοποθετήσει εγώ σε ένα κινητό κόρης φίλου. Το θέμα είναι ότι η μικρή επανεκκινώντας το κινητό της, της ζητάει τον κωδικό (αυτή μέχρι τώρα το ξεκλείδωσε με δαχτυλικό) και δεν τον θυμάται. Στην εκκίνηση της συσκευής θέλ…

• Παράθεση από das_krimi: “Το ήξερες ότι οι vegan δεν τρων μπαταρίες ? Δεν είμαι απόλυτος απλά οι έρευνες για την σωστή χρήση και συντήρηση μπαταριών αυτό λένε... ” Ούτε ο σκύλος μου τις τρώει Πάμε τώρα στις έρευνες Αν εξαιρέσουμε κάποια άρθρα που αν θέλεις σου γράφω και εγώ ένα τώρα και μπορεί να γίνει "έρευνα" από κάποιον άλλο, κάπου αλλού, οι μελέτες όλες, ακόμα και τα manuals των εταιριών σου γράφουν ότι το κινητό αυτό με τη Χ μπαταρία έχει τόσες φορτίσεις να κάνει (αναλόγως κινητού και μπαταρ…

• Παράθεση από das_krimi: “Οταν εγώ φώναζα να μην τα αφηνετε να πέφτουν κάτω από 15% με λέγατε ψυχαναγκαστικό... Ε το κενζο μου χαίρει άκρας υγείας στα χέρια της μαμακας μου με 5.5-6 ώρες sot.... ” Καλά φίλε μου, η φίλη μου που εδώ και 3 χρόνια σχεδόν το αδειάζει κάθε μέρα και το επαναφορτίζει και συνεχίζει να έχει sot όπως εσένα είναι θαύμα? Κάτι θα του έτυχε του φίλου. Εξάλλου η μπαταρία μπορεί να πάθει ζημιά και από πτώση, από υγρασία, από έκθεση σε λάθος συνθήκες (πχ αφημένο σε χώρο να του κτυ…

• Οκ, φίλε για να κάνεις ότιδήποτε ξανάρχισε της διαδικασία του ξεκλειδώματος να δούμε τι συμβαίνει Να μας πεις που κόλλησες, γιατί, πως, να βοηθήσουμε. Τώρα θες να κάνεις downgrade από Κινέζικη σε Κινέζικη Μπορεί από τόσες δεκάδες χιλιάδες κόσμου στο φόρουμ να είσαι ο πρώτος που το επιχειρεί Δεν ξέρω τι να σου πω Και αλλαγή Miui μαζί με το downgrade Δοκίμασε αν θέλεις. Επειδή είναι επίσημη, στη χειρότερη να σβηστούν τα αρχεία (άρα φύλαξε τα). Αλλά το κινητό ή θα το κάνει είτε όχι. Δεν θα πάθει κά…

• Δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις τέτοιο downgrade Αν θέλεις να πας σε stable rom από developer είσαι αναγκασμένος να κάνεις Factory Reset (όπου θα ανοίξει σαν καινούριο, άρα φύλαξε τα πράγματα σου) Υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα και στο Downgrade από developer σε άλλη να θέλεις Factory Reset Άρα πρώτα δες αν είσαι διαθέσιμος και μετά. Επίσης τι ρομ έχεις? Αν ήταν ελληνική θα το έγραφε. Αν ήταν global δεν υπάρχει για το κινητό αυτό. Αν είσαι με κινέζικη developer θεωρώ πως δεν θα ήσουν αφού πάνω…

• Από ορθογραφία ο Λύκος ....

• Άλβιν μου, απλά για να έχουμε σωστές μετρήσεις και για να βλέπουμε το απόλυτο, ειδικά σε συγκριτικά καμερών, δοκίμαζε να βγάζεις με το κινητό και το χέρι ακουμπισμένο κάπου σταθερά Ώστε να μην αδικούμε καμιά κάμερα, ειδικά όταν είναι πολύ κοντά η μία στην άλλη όπως εδώ Επίσης βλέπω πως οι παραπάνω βγάζετε μόνο μακρινές - τοπία - δρόμους κλπ Στις κοντινές τί γίνεται? Δοκίμασε κανείς?

• Μα υπάρχει μια θολότητα (στην πρώτη gcam και στις άλλες 2 μετά stock) Σαν να μην ήσουν ακίνητος

• Τότε γράψετε ποια τον έχει ο καθένας σας να βγάλουμε άκρη

• Πάγωμα εφαρμογων

mixaliscy - - Mi-Note 2 (Scorpio)

Μήνυμα

Ίσως κάποιο app σου δημιουργεί πρόβλημα Όταν έκανες Factory Reset μετά σου ξαναέβαλε όλα τα app σου το back up? Ή ήταν καθαρό το κινητό?

• @papacharlie Υπάρχει οδηγός στο φόρουμ για manual calibration Manual battery calibration.

• Σαν φωτογραφίες εν κινήσει κάποιες Η 4η έχει ένα πράμα μπλε αριστερά, σαν αυτοκίνητο, στα 2 μέτρα από εσένα και δεν μπορώ να διακρίνω τι γράφει. Και η άλλη με το Φούρνο, τα φώτα στον πίσω δρόμο είναι απαράδεκτα. Σαν φωτογραφία του 2000 με φωτογραφική των 100 ευρώ

• Ισως σε εκείνη με τις σόμπες Λέω ίσως επειδή είμαι από κινητό. Αλλά τη βλέπω να μη χωρίζει τα χρώματα στον ουρανό τόσο πολύ όσο η άλλη

• Βασικά όπου το φως ήταν λίγο η gcam ξεχώρισε. Στις άλλες δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά

• MI 8 και εξέλιξη τιμών

mixaliscy - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

3 βδομάδες, σχεδόν όπως όλα

• MI 8 και εξέλιξη τιμών

mixaliscy - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

356 ευρώ πάλι με τα ίδια στοιχεία (global 6/128) το έβαλε και το Άλι και έχει και την τριγωνική dhl για να μη σας πιάνει ο φόρος (κάπου 26 ευρώ νομίζω)