Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
ΜήνυμαΠαιδιά η ώρα ήταν 5μιση το πρωί Όντως δεν είναι θέμα bl..ακόμα καλύτερα Εγώ το τσίμπησα
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
ΜήνυμαΤο gearbest το έβαλε προσφορά 356 ευρώ (6/128 μπλε global) ΑΛΛΑ με ανοιχτό bootloader. Εγώ το έχω παραγγείλει και μόλις έρθει το κλειδώνω. Ότι είναι global το είδα από τα κουτιά των αλλωνών. Έβγαλα και φωτογραφίες αν γίνει καμιά στραβή να επέμβει η Paypal. Απλά ενημερώνω
-
Βασικά πολλοί Κινέζοι που πουλάνε το κινητό σε εμάς, όταν το πάρουν από την Xiaomi το πειράζουν για δικούς τους λόγους. Του βάζουν είτε άλλον bootloader, είτε ψεύτικη ρομ και όλα αυτά σε κάποια φάση έχουν αντίκτυπο. Εκτός από το ότι το κινητό σου θα παλεύει να λειτουργήσει όπως πρέπει (χάνει σίγουρα 1/3 της δύναμης του), εκτός του ότι μέσα υπάρχουν πολλές φορές παράνομα αρχεία για ευνόητους λόγους, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (από εκεί το ανακαλύψαμε και εμείς στην πορεία) να σου μπρικάρει το κινη…
-
Κοίτα αν είσαι των παραγγελιών όπως εμένα που κάθε βδομάδα θα παραλάβω δέμα, σίγουρα κάποια, βάση στατιστικού και μόνο θα έχουν κάτι. Εγώ έχασα μέχρι και δέμα που πέρασε από τον έλεγχο στην Κύπρο Αυτό όμως που ορίζει το μαγαζί σοβαρό ή όχι, είναι η μετέπειτα συμπεριφορά του προς εσένα. Φυσικά εδώ έχουμε και την paypal που αναγνωρίζει πως στατιστικά 1 στα τόσα θα έχει θέμα και το ελέγχει αυτό με κάθε της πελάτη. Αν και εσύ από την πλευρά σου, τουλάχιστο στα σοβαρά πακέτα, βγάζεις φωτογραφίες, βίν…
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
ΜήνυμαΈχει ανέβει επειδή εξαντλήθηκε το μπλε Αναμένουμε να δούμε αν θα βγάλουν δεύτερη παρτίδα για να ρίξει την τιμή και στα άλλα, αλλιώς..... αναμονή πάλι Αν και τελευταία βλέπω και το mi mix2s αλλά στα ίδια βαδίζει και αυτό
-
Παράθεση από mixbel: “Το ξέρω αλλά πραγματικά χάνεται η μπάλα . Συγκεκριμένα μιλάω για το Gearbest . Κόκκινο αυτοκόλλητο στο κουτί , ευρωπαϊκός φορτιστής global version και σου λέει unlocked bootloader . ” Γιατί θέλεις να το αγοράσεις από το πιο αναξιόπιστο site ενώ υπάρχουν άλλα πολύ πιο σοβαρά? Για να καταλάβεις το μέγεθος του και τη σοβαρότητα του βλέπεις τα σχόλια Εγώ αν και πολλοί διαφωνούν, τα τελευταία μου 7-8 κινητά (ναι είμαι ο χαμάλης όλης της Κύπρου, εγώ είμαι με το mi4c ακόμα) τα παρ…
-
Χθεσινή προσφορά στην Κίνα Δυστυχώς δεν είχαν Global Mi 8 4/64 160 ευρώ Mi 8 6/128 260 Mi note 5 120 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58176/ ¨Εχω φίλο που είναι εκεί και τον έβαλα να βλέπει τιμές Στα Κινεζομάγαζα (του δρόμου) τα xiaomi είναι 10-20 ευρώ πιο ακριβά από τα κινεζοsites που αγοράζουμε εμείς
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
ΜήνυμαΧρηστάρα μου σε χαιρετώ Επειδή παραγγέλνω αρκετά συχνά κινητά για γνωστούς μου, πήρα ξανά και από ali και είναι πάλι όπως τα περιγράφουν (2-3 από αυτούς φυσικά) Το Banggood για κάποιο περίεργο λόγο δεν δέχεται για Κύπρο το χωρίς τελωνείο Για όλα τα άλλα μου πριοίντα που δεν είναι ακριβά από εκεί τα στέλνω Για κινητό όμως που θα περάσει από φόρο 100% χωρίς το κόλπο του τελωνείου δεν αξίζει
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
ΜήνυμαΑν πας μέσω του kimovil θα βρεις 2-3 χώρους από aliexpress που το έχουν τόσα και έχουν και τη μέθοδο DHL (26 δολάρια) που το κάνει να μην περνάει τελωνείο και να φθάνει σε 5-10 μέρες
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
ΜήνυμαΑυτή τη στιγμή το πιο φθηνό που βρήκα είναι 360-365
-
Eλληνική rom σε mi4c
ΜήνυμαΌπως και να έχει, δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι εννοείς. Αν μπορείς με μία φώτο ή κάτι που να διευκρινίζει ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε