Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜπράβο και σε εσένα (και όλους τους άλλους φυσικά) που δοκιμάζεις και μαθαίνεις νέα πράγματα
-
Καθόταν ένας παππούς στην αυλή και κοίταζε τον μικρό του εγγονό να παίζει Βλέπει τον εγγονό να βγάζει ένα σκουλήκι από την τρύπα, οπότε πηγαίνει στον εγγονό και του λέει: - Θα σου δώσω πέντε ευρώ αν μπορέσεις να ξαναβάλεις το σκουλήκι μέσα στην τρύπα από όπου το έβγαλες. Το αγοράκι σκέφτηκε ότι είναι πολύ εύκολο, και έτσι προσπάθησε. Μετά από λίγο κατάλαβε ότι δεν γινόταν τίποτε έτσι. Έτρεξε μέσα πήρε την λακ της γιαγιάς και ψέκασε το σκουλήκι. Το άφησε να στεγνώσει και μετά χωρίς δυσκολία το έχ…
-
Δεν θυμάμαι ποιο κινητό ήταν (μιλάμε για πιο παλιά), όμως το ίδιο πρόβλημα του, είχε λυθεί όταν του φυσήξαν λίγο απλά στην υποδοχή
-
Πολύ σωστά Δεν χρειάζεται Factory Reset σε αλλαγή είδους (developer σε stable ή το αντίθετο) Ρομ, ΜΟΝΟ όταν μιλάμε από official σε official (δηλαδή China ή Global Rom) στις οποίες το κάνει μόνη της η Ρομ μέσω script Άρα όπως και να έχει τα πράγματα σου θα τα χάσεις. Άρα φύλαξε ότι χρειάζεσαι
-
Αναβάθμιση Σε Nougat
ΜήνυμαΕγκατεστημένη ποια Ρομ? Την Ελληνική, την Global, την Κινέζικη? Ποιανού 8.1.2 Αν είναι η Ελληνική όταν έρθει η Nougat θα πρέπει να τη βάζεις μόνος. Αν είναι οι άλλες 2 τότε θα σου βγάλει ειδοποίηση.
-
καλησπερα
ΜήνυμαΑΝ χρειαστεί αλλαγή δεν θα έχει κανένα κατάστημα λογικά Μόνο από κάποιον που του χάλασε ένα ή από εξωτερικό
-
boot unlock
ΜήνυμαΘα ακολουθάς τα βήματα και όπου σταλώσεις θα προχωράμε μαζί
-
Pop up ειδοποιήσεις
ΜήνυμαΔες λίγο εδώ
-
Παράθεση από pepakos: “Χθες πηγα πρώτη φορά σε marshmallow με καθαρή εγκατασταση και ανεκτησα δεδομένα από τοπικό αντίγραφο του mi cloud. Έχω το εξής θέμα, ίσως είναι και φυσιολογικό και συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί. Οι φωτογραφίες μου είναι θολές σε μικρογραφία και πρέπει μία μια να τις παταω να κατέβουν σε κανονικό μέγεθος. Υπάρχει τρόπος να γίνει η διαδικασία αυτη μαζικά ? Ευχαριστώ ” Λογικά από υπολογιστή και μετά τις βάζεις όλες στο κινητό Η αλήθεια δεν έχω δει κάπου να τις φέρνει μαζικά …
-
Παράθεση από Tsakman: “Μέσω της default εφαρμογής για sms μπορώ να στείλω sms και από τις 2 κάρτες που έχω αλλά μόνο λίγους χαρακτήρες σε κάθε μήνυμα (όχι 160). ” Δοκίμασες κεφαλαία?
-
Σίγουρα είσαι off topic μιας και μιλάς για Θέματα και όχι γραμματοσειρές που είναι το τόπικ Έχω όμως την ίδια ρομ και το ίδιο κινητό και είναι όλα οκ εμένα Καλύτερα γράψε το ή κάπου για θέματα, ή κάπου για την συγκεκριμένη Ρομ ή για το κινητό μας να το δούμε, όχι όμως εδώ. Μη χαλάμε το θέμα για παιδιά που θα μπουν να διαβάσουν για γραμματοσειρές.