Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Τί να σου πω? Δεν ξέρω και τι επέλεξες και τι όχι. Κανονικά θα έπρεπε να έκανες μέσω MiCloud και δεν θα είχες θέμα Κάποτε όμως αυτό που είπες συμβαίνει σε αλλαγή ρομ. Και χωρίς ακόμα backup. Ίσως να είναι στις ρυθμίσεις της ρομ και να το ξέχασαν οι Κινέζοι.
-
Παράθεση από nikon-a: “ενα wipe cache+dalvik θα στρωσει την κατασταση; ” Το πιο πιθανό όχι αλλά δοκίμασε Φυσικά υπάρχει λύση. Ψάξε στο φόρουμ για ειδοποιήσεις και υπάρχει τόπικ πως σου λέει να κάνεις όλα όσα πρέπει και θα είναι φτιαγμένο μετά. (να κάνεις εννοούμε τικαρίσματα και τέτοια, όχι κάτι σπουδαίο)
-
Ταπετσαρίες unofficial
ΜήνυμαΥπάρχει τέτοιο φίλε μου εδώ μέσα στο φόρουμ μας
-
Αγορά συσκευής xiaomi!!!
ΜήνυμαΚαλημέρα Όπως το βλέπω ή θα πάει για το Redmi note 4 ή για το redmi pro Δέστε τα λίγο και αποφασίστε
-
Αγορά συσκευής xiaomi!!!
ΜήνυμαΠαράθεση από AnnaKar: “Σαν συσκευή τι προτείνεις; ” Με 200? Δεν το κάνεις 200κάτι και να σου πω να πάρεις το Mi4c? Κοίτα επιλογές πολλές έχεις, Το θέμα είναι τι ζητάς. Σε οθόνη να είναι 5άρι? 5μιση? Μετά χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Τα χλιδάτα (σε εξαρτήματα, ποιότητα κλπ) και τα άλλα που έχουν όμως άλλα καλά όπως δαχτυλικό αποτύπωμα, ράδιο, μπαταρία. Πες μας προς τα που το πας να σου πούμε και το κατάλληλο
-
Παράθεση από nickstath: “Συγκεκριμένη; ” Ναι, για να πας στην Nougat έπρεπε να φοράς την τελευταία developer που είχε ελεγχθεί πως ήταν οκ. Όποιαδήποτε άλλη πολύ πιθανόν να σου έβγαζε errrors και να ήθελες factory reset
-
Παράθεση από Thracia: “Αλλα έπεσε στην γειτονιά σου ” Ο ... "γείτονας" μου, πρέπει να είναι Κίνα τώρα διακοπές και πρέπει να πήρε και ένα Mi Mix =============== Φεβ 24th 2017, 6:13am =============== Παράθεση από billfot: “Να ξερετε παντως απο εγκυρες πηγες ” Ξέρεις ότι οι Κινέζες είναι το 1/6 των γυναικών της Γης, έτσι? Ο πλοροφοριοδότης σου είναι η Μοσάτ?
-
Γρηγορο αδειασμα μπαταριας
ΜήνυμαΑυτό εδώ σου κάνει?
-
Αγορά συσκευής xiaomi!!!
ΜήνυμαΚοίταξε όλες βγαίνουν απλά πρέπει να έχεις τα εργαλεία που χρειάζονται Λογικά ναι, αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις και να κάνεις όλη τη διαδικασία
-
Βοήθεια με redmi 3 pro
ΜήνυμαΠαράθεση από Spifx: “έχω stable μάλλον δεν δουλεύει σε εμένα γιατί γράφει στην αρχή ότι είναι για developer μόνο σωστά; ” Υπάρχει μία πιθανότητα ναι αν και τελευταία περνάει και με stable Για να βάλεις developer απλά κατέβασε την, ρίξε την χύμα στο κινητό και μετά από updater 3 τελείες πάνω δεξιά και επέλεξε το ως αναβάθμιση από πακέτο και θα πας σε Developer rom Μετά ξεκλειδώνει με τον οδηγό για κλειδωμένο bootloader Αμέσως μετά ξεκινάς για twrp με τον οδηγό αυτό και επιλέγεις τον 3ος Τρόπος εγ…
-
Παράθεση από zisistil: “Η ιδέα πάντως του μεσάζοντα στην Κύπρο να μας τα προωθεί Ελλάδα θα ήταν μια καλή ιδέα μιας και εκεί ακόμα οι έλεγχοι είναι χαλαροί. Μιχάλη σκέψου το σοβαρά σαν καριέρα. ” Κοίτα, μέχρι τώρα από 15 περίπου κινητά, ένα πέρασε από φορολογία και ήταν και πολύ λίγη Αλλά μετά υπάρχει άλλο τεράστιο θέμα που το έγραψα προχτές Για να στείλω από Κύπρο ένα κινητό Ελλάδα (νεκρό μάλιστα τότε) ήθελαν 75 ευρώ (λόγο του ότι έχει μπαταρία μέσα μου είχαν πει, χωρίς την μπαταρία πέφτει πάααα…