Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Για να καταλάβεις περισσότερα για την ασφάλεια μας διάβασε λίγο για το root - unroot. Η xiaomi δεν μας το κλείδωσε για την ασφάλεια μας (από κλέφτες) αλλά για να μη βάζουν πειραγμένες ρομ οι Κινέζοι (άσχετο αν πάλι βρήκαν τρόπο)
-
Παράθεση από manol80: “Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν το συνδέω στον η/υ δεν κάνει σύνδεση μόνο του και πρέπει να κλήσω και να ξανανοίξω τον εντοπισμό σφαλμάτων usb.... ” Την ώρα που το συνδέεις, τράβα την κουρτινούλα από πάνω προς τα κάτω και δες πως είναι συνδεδεμένο Αν δεν το πειράξεις από εκεί μπορεί να είσαι στη φόρτιση μόνο και πρέπει να το βάλεις σε MTP εσύ ώστε να μπορείς από υπολογιστή να μπαίνεις μέσα στα αρχεία. Αυτό φυσικά μόνο την πρώτη φορά
-
Βοήθεια με redmi 3 pro
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Εφόσον έχεις ξεκλειδώσεις bootloader είναι εύκολο να αλλάξεις Rom με αυτό τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Μα γιατί να πάει σε άλλη ρομ? Αφού έχει official rom (παίρνει και updates και ξεκλείδωσε άρα είναι σίγουρα επίσημη) το μόνο που μένει είναι με miflash να περάσει το twrp και μετά φόρτσα για ελληνική ρομ @Spifx σου έμειναν τα εύκολα φίλε Μιλάμε για διαδικασία 1 ώρα το πιο πολύ Απλά κατέβασε από τώρα το twrp για το κινητό…
-
Backup αρχείων-
ΜήνυμαΓιατί δεν κάνεις nandroid backup από το twrp? Φυλάει τα πάντα και φυλάς το backup στον υπολογιστή
-
Πέρασε ή δεν πέρασε τελωνείο (όπως και τα δικά μας δέματα, έτσι και αυτών κάποτε περνούν κάποτε όχι) αλλά δεν παίζει ρόλο σε εσένα αφού ήδη έχουν μπει σε Ευρωπαικό έδαφος Είναι το ίδιο με το να σου στείλει ένα παιδί κινητό από Ελλάδα Δεν έχει σχέση αν πέρασε τελωνείο. Το θέμα είναι ότι μπήκε Ελλάδα. Δεν μας απασχολεί το πως
-
Σταματήστε να βάζετε παιχνιδάρες Μας άγγιξε η νοσταλγία
-
redmi note 3
ΜήνυμαΦιλε είμαι από κινητό και δυσκολεύομαι. Ψάξε google global developer rom kenzo και θα βρεις. Την κατεβάζεις, την ρίχνεις χύμα στο κινητό και πας από τον updater και την επιλέγεις.
-
Ναι η εναλλακτική σου είναι και πολυδοκιμασμενη και είναι οκ. @stamatisv παιδιά όλο αυτό ξεκίνησε, όταν ένα παλικάρι ξεκλειδωτο πέρασε μία μέρα ελληνική Ρομ και όλα οκ. Όταν όμως μετά από καιρό πήγαμε σε άλλο android εκεί το κινητό του (στην αλλαγή) μπρικαρε άγρια και παλεύαμε μέρες να το φτιάξουμε. Σκεφτείτε αυτό να τύχει σε όσους κρατάνε ένα κινητό. Πχ το redmi pro τι έχει να γίνει στο φόρουμ. Γι'αυτό και στην πορεία προστέθηκε όλη αυτή η ιστορία που ως πριν ένα χρόνο δεν υπήρχε. Η πείρα όμως …
-
Φίλε μου άκου με Κάτι ξέρω Εκεί λέει global Εγώ σου λέω πως δεν είναι. Δεν υπάρχει global με τέτοιο αριθμό. Η ρομ είναι 8.0.1.0 Του παιδιού είναι 8.0.1.0.1 Εκείνο το ένα στο τέλος είναι ψεύτικο. Απλά είναι βασισμένη στην global. Επίσης η Xiaomi δεν παραδίδει ΚΑΝΕΝΑ κινητό μα ΚΑΝΕΝΑ ξεκλείδωτο. Ποτέ μα ποτέ !!!!! Εκτός αν το αγόρασες πριν το 2016
-
Τί να σου πω φίλε μου Μόνος είσαι Δεν έχω πείρα από themes
-
Παράθεση από ail31ou: “Και πως τον κλειδώνουμε? ” Κάνε πρώτα το τεστ αν είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Επίσης τι ρομ φοράει το κινητό? Βάλε μας μια φωτογραφία να μπορέσουμε να ξέρουμε τι έχεις απάνω Αν θες να διαβάσεις λίγο δες εδώ Αλλά please μία φωτογραφία γιατί μπορεί να πηδήξουμε βήματα αν είσαι με οκ ρομ =============== Φεβ 18th 2017, 3:09pm =============== Παράθεση από ail31ou: “Ειπε οτι ειχε αυτην.... αλλα βαζει την ελληνικη... Γτ να το μπρικαρει? ” Γιατί κάποιος πήρε το κινητό του και τ…
-
HardBrick?
ΜήνυμαΒάλε το σε φόρτιση για πολλές ώρες προς το παρών να δούμε πως θα αντιδράσει μετά από 8 ώρες