Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από mrdj2k: “Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί δεόντος. ” 1ο θέλουμε να ανοίξεις δικό σου τόπικ για να μη χάνονται τα μηνύματα σου σε όλο αυτό το τόπικ και ψάχνουμε να δούμε κάθε φορά αν απάντησες και που 2ο Θέλουμε φωτογραφία από το τί σου γράφει στο 50% 3ο Ποιος σου είπε πως θες κλείδωμα για να περάσεις τη νέα ρομ? 4ο Η νέα ρομ έχει πολλά προβλήματα. Δεν περιμένεις να βγει άλλο 1-2 να είσαι οκ? =============== Φεβ 16th 2017, 6:23am =============== Προβλήματα Nougat (android 7) για mi4c 1. Γεν…
-
Xiaomi Mi4C rom
ΜήνυμαΆρα η αίτηση σου έγινε αποδεχτή Αν την χρησιμοποίησες σε άλλο κινητό πρέπει να περιμένεις άλλον ένα μήνα Αν όχι δικαιούσαι να ξεκλειδώσεις Πάντα με το νούμερο που δήλωσες τότε
-
Παιδιά στο mi4c πάτησα να μπει Recovery για το νέο ζιπ και είδα ότι μένει στο Mi χωρίς λόγο και δεν πάει recovery και ούτε ξανανοίγει. Δοκίμασα να ξεκλειδώσω και μου λέει δεν χρειάζεται, άρα είμαι ξεκλείδωτος Μετά από άλλα 5-6 restart μπήκε στο Miui Δοκιμάζω και ξαναενημερώνω για το θέμα recovery
-
Παράθεση από sso: “Πρόληψη ατυχών κλήσεων;; ” Στο miui8 η αλήθεια δεν το έψαξα Παλιά ήταν εδώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30207/
-
Παράθεση από manol80: “Καλημέρα... απορία γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβός κάποια πράγματα... σε kenzo ι καινούργια έκδοση έχει τα 6 ακόμα σωστά?? έχω πάνω την 6,9,9 για να περάσω την καινούργια πρέπει να περάσω κάποια άλλη πρώτα? ” Ναι πας κανονικά όπως πήγαινες και πριν
-
Παράθεση από RockHead: “Μου ζητάει να πατήσω 2 κουμπιά ταυτoχρονα και μου πετάει μηνυμα "don't cover the orange area" ” Αυτό το μήνυμα εμφανίζεται κάπως άκυρο επειδή είναι ένα μήνυμα που έχει να κάνει με την λειτουργία τζέπης. Άρα πήγαινε στις Ρυθμίσεις -> Κλείδωμα Οθόνης και κάπου εκεί μέσα έχει μία επιλογή που πρέπει να είναι on ... Κάτι για pocket πρέπει να αναφέρει. Απλά απενεργοποίησε την
-
Παράθεση από thanag7: “@mixaliscy Ευχαριστω. Απο οτι καταλαβα τα ιδια κανεισ κι εδω. Απλα αν κλειδωσει ο bootloader μετα θελει τη διαδικασια. TWRP κραταμε το ιδιο? Ναι κρατάμε το ίδιο και ναι καλά κατάλαβες. Στην ουσία δεν μιλάμε για καμιά μεγάλη διαδικασία. ” Παράθεση από xristosan: “Gtv βγαίνει τώρα; Όχι εδώ και μήνες. Ονομάζεται XTRV και έχει άλλο σκοπό και πλάνο. ” Παράθεση από gkalen: “Όποιος έχει Mi4c libra και θέλει να δοκιμάσει μία ρομ 7.2.9 , ας μου στείλει π.μ. ” Εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω…