Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 579.
-
Διπλό κλικ
ΜήνυμαΜπορει να ειναι απλα το τζαμάκι-ζελατίνα-αυτοκόλλητο που μπορει να εχεις(δεν εχει κατσει καλα ας το πω ετσι)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ας τα παρουμε λιγο απο την αρχη γιατι οι screenshot δεν ειναι και πολυ σωστες καθως δεν ειναι απο 1 πληρης φορτιση-αποφορτιση Για να καταλαβουμε ακριβώς πως 'τα παει' η μπαταρια αστο να αποφορτιστεί αρκετα πχ μεχρι 10% μετα φόρτισε το μεχρι 100% βγαλτο και οσο αποφορτιζει μην το συνδεσεις καθολου στον φορτιστή η σε usb γενικα, μετα οταν παει στο 10% πανω κατω ξαναστειλε τις ιδιες φοτο + εκει που λεει οθονη στην φώτο κατω αριστερα πατα στο εικονίδιο τις οθόνης το πορτοκαλι και θα σου δειχνει ποση…
-
ΟΘΟΝΗ ΑΠΟ XIAOMI MI NOTE 2
ΜήνυμαΑκομα και ebay τοσο κανει...περιπου τα ιδια και aliexpress. Δεν ξερω αν μπορεις να βρεις εδω απο καποιον που ειχε-εχει καποιο χαλασμενο minote 2 να παρεις την οθονη κλπ Παντως καινουρια 8α την πληρωσεις αρκετα!
-
-
Παράθεση από laios23: “Ευχαριστω πολυ...Θα τον ξεκλειδωσω τοτε και το αφηνω ετσι μετα....Μια γρηγορη ερωτηση...Μπορω να βαλω wallpaper το οποιο με καθε αλλαγη οθονης θα κινειται ελαφρως??δλδ με το που σκρολαρεις προς τα δεξια να προχωραει κ η εικονα...το LG μου το ειχε αλλα εδω βλεπω οτι η εικονα ειναι στατικη.Θενκς ” Γινεται αν εννοεις αυτο! Οταν διαλεξεις εικονα για wallpaper πατα ενα ταπ στην τυχη αν δεν σου δειχνει αυτην την επιλογη πανω δεξια! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/5023…
-
Παράθεση από laios23: “Καλησπερα σας παιδια,μολις παρελαβα και εγω το κινητακι μου απο Banggood...Πρωτη εντυπωση ειναι οτι ειναι λιγο βαρυτερο απο το LG G5 που ειχα αλλα μενεις με το στομα ανοικτο βλεπωντας το...Εχει σχεδιαση και φινιρισμα πολυ ποιοτικο.Με το που το λειτουργησα εκανε αναβαθμιση... Μου βγαινουν τα εξης στοιχεια πλεον: Αndroid version: 7.1.1 NMF26X MIUI Version: Global 9.2 stable 9.2.3.0 (NDEMIEK) CPU :OCTACORE Max 2,45 Ghz Να σας πω οτι ειμαι παντελως ασχετος απο Xiaomi...Πρωτη φ…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Α... οκ!!!! Άρα μιλούσατε για μαϊμού ρομ. Οκ. Αυτό που συμβαίνει πάντα μέχρι να βγουν οι πρώτες Global. Κατανοητό και λογικό. Έτσι όπως το διάβασα, νόμιζα ότι μιλάμε για επίσημη global που όταν κάνει αναβάθμιση σε πάει σε brick... και λέω τι γίνεται;;;; Μέγα λάθος της Xiaomi που δίνει συσκευές χωρίς πριν να έχει βγάλει global rom. Πρέπει με κάποιον τρόπο να ελέγξει τους εμπόρους. Τα είχαμε τα προβλήματα πριν 2-3 χρόνια όταν οι global roms ήταν με το σταγονόμετρο. Τώρα...…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από philipnasty: “Παιδιά εγκρίθηκε το αίτημα και έλαβα μύνημα μετά απο 20 λεπτά οτι έχω άδεια για unlock! Ανέλπιστα γρήγορα! Κατέβασα το miflash unlock και ακολούθησα τις σχετικές οδηγίες--> Before you start to unlock, you need do the steps below on your phone: Go to "Setting" -> "My device" (MIUI 8 is "About phone") -> "All specs" -> tap "MIUI version" 6 times to make "Developer options" visible. Then go back to "Setting" -> "Additional settings" -> "Developer options" -> "Mi Unlock st…
-
Miui Battery Tips
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Σ'εμένα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, με βγάζει εκεί που το άφησα! Το δοκίμασα και μόλις τώρα επειδή το είπες, παιχνίδι ανοιχτό μαζί με messenger, viber και whatsapp, σε όλα έγγραψα από κάτι και έμεναν εκεί που τα άφησα όπως και το παιχνίδι φυσικά ” hmmm εμενα μου το εκλεισε πριν που δοκιμασα το angry birds :p μηπως επειδη εχω το ενεργειας παρασκηνίου τυπικο και τα κλεινει σε αυτη τν φαση :s Tο messenger viber κλπ λογικο να στα κραταει ανοιχτα αφου λογικα εχεις δωσει δικαιωματα…
-
Miui Battery Tips
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Τέλειος οδηγός αλλά θα προσθέσω μερικά πραγματάκια: 1. Στο Intelligent Apps Management - Ρυθμίσεις εφαρμογών εξοικονομήσεις ενεργείας στο παρασκήνιο, εγώ βάζω σε όλα περιορισμός δραστηριότητας παρασκηνίου και στην εξοικονόμηση μπαταρίας έχω μόνο τις εφαρμογές που έχω βάλει αυτόματη έναρξη + το gps. 2. Ασφάλεια ==> Άδειες ==> Άλλες άδειες ==> Άδειες ==> Εκκίνηση στο παρασκήνιο ==> επιλέγω αποδοχή μόνο στις εφαρμογές που έχω επιλέξει και αυτόματη έναρξη. 3. Επιλογές προγραμματ…
-
@sharkimi Στην global stable rom εχει αφαιρεθει αυτη η επιλογη Δοκιμασε να πας στις ρυθμισεις>προσθετες ρυθμισεις και βαλε στο region Ινδια αντι για ελλαδα που μαλλον εχεις, κανε μια επανεκκίνηση και ξαναδες για την επιλογη η κοιτα 1 καινουριο εικονιδιο-εφαρμογη που θα σου εχει στο themes απο οπου και μπορεις να διαλεξεις γραμματοσειρες! Μετα ξαναβαλε Ελλαδα στο region
-
Miui Battery Tips
ΜήνυμαΚαλησπέρα Miuiers! Μπαταριά-φορτιστής...Λεξεις που δυστυχως ολους μας "αγχωνουν" οταν προκειτε να τις αντιμετωπίσουμε στο smartphone μας! Παμε να δουμε μαζεμενα μερικα 'tips' για να αντεχει η μπαταρια σας λιγο περισσοτερο... Power saving mode - Λειτουργια εξοικονομήσεις μπαταριας: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50083/ Ενεργοποιήστε την λειτουργια εξοικονομήσεις μπαταρίας πηγαίνοντας Ρυθμίσεις>Μπαταριά>Εξοικονόμηση μπαταρίας και αφήστε το Miui να κανει τα δικα του! Θα παρακολουθεί τις…
-
Παράθεση από Kpap: “Καλησπέρα.Με συγχωρείτε αν η απορία μου έπρεπε να ειναι σε άλλο σημείο της σελίδας. Εχω το redmi note 2 σχεδόν 2 χρόνια,είχα κάποια θεματα με την μπαταρία εδω και λίγο καιρό,μία μου κράταγε μια μέρα, μία δεν έβγαζε 2ωρο με την ίδια χρήση. Πίστευα οτι θα φτιάξει με την καινούρια RΟΜ(8.2.1) που ανεβάσατε αλλα πάλι τα ίδια. Ότι τσεκάρισμα έχω κάνει στην μπαταρία δεν μου δείχνει κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ” Καλησπερα @Kpap σε καμια περίπτωση μην περιμένεις να ειν…