Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 544.

• Αν μπορουσα θα επερνα καμια μετοχη γιατι συντομα η αξια της xiaomi θα διπλασιαστη.

• 45 δισεκατομυρια δολαρια ειναι αξια της xiaomi όχι εκατομυρια.

• Το mi pad 2 υπάρχει σε δύο εκδόσεις με 16 και 64 gb rom και δεν δέχεται SD card.Ή γνώμη μου είναι ότι το mi pad 2 έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής(full metal body) ,πολύ καλό hardware +specs και στην τιμή που έχει είναι ότι καλύτερο υπάρχει .Για να παρεις με παρόμοια χαρακτηριστικά tablet στην Ελλάδα θα εδινες 500 ευρώ.

• Προβλήματα με Xiaomi Note 2

michael - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Ποια version rom εχει το κινητο?

• Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από Vulk: “Το μόνο που θα μπορούσα να σου προτείνω είναι το Cube U65 , πολύ απλά γιατί αυτό έχω στην κατοχή μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν θα απαριθμήσω τα χαρακτηριστικά του μιας και μπορείς πολύ εύκολα να τα δεις αναλυτικά στον σύνδεσμο που σου παρέθεσα. Το θεωρώ ως το απόλυτο vfm tablet, κάτι αντίστοιχο με το redmi note 2 μου στα κινητά. Επίσης μιας και δεν γνωρίζεις από μετατροπές rom όπως αναφέρεις, κανένα πρόβλημα μιας και το tablet δουλεύει απρ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Bodai: “ΑΝ μιλάτε για tablet τότε μια χαρά είναι ο καφές χωρίς καϊμάκι.. ” Ρε φίλε περίμενα πως και πως να βγει το Mi Pad 2 (που όντως είναι εργαλείο!) και να έχει simaki για να μπορώ να έχω data σύνδεση και όχι WiFi... Οπότε, στην περίπτωση τη δική μου, που θέλω να χρησιμοποιώ το tablet με data είναι "καφές χωρίς καϊμάκι"... Άσε θα πάρω κανά κουραμπιέ να φάω, αντι για καφέ, μέρες που είναι! ” Υπαρχει to hotspot οποτε no problem..για ποιο λογο να εχεισ σιμ στο …

• Πρόβλημα με flash σε Redmi 2

michael - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Παράθεση από txarnego: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από txarnego: “μπαίνω recovery,συνδέω το κινητό στον υπολογιστή και περιμένω να βρεθούν οι drivers δηλαδή; ” Ναι, αν δεν βρεις χρησιμοποιησε το MiPcSuite ” το κατέβασα και όταν προσπάθησα να συνδέσω το κινητό δεν έκανε ποτέ σύνδεση,σαν να μην το αναγνώριζε...κάθε φορά που το συνδέω μένει στο 50%(waiting for device)...βασικά ο υπολογιστής δεν βρίσκει drivers και έτσι δεν μπορώ να δω το κινητό ” Σε fastboot μπαινει?Volume – key and the Power bu…

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από michael: “Mi pad 2 με κλειστα ματια τη συγκρινεις τωρα? ” Η αλήθεια αν είχα τα λεφτά να το έπαιρνα θα έλιωνα πάνω του τώρα Έχει καιρό που το έχω βάλι στο μάτι, αλλά δεν με βλέπω να το παίρνω (τουλάχιστο όχι στους επόμενους 12 μήνες) ” Η αληθεια ειναι οτι σκοτωνει το εργαλειο..

• Παράθεση από Gkontos10: “παιδιά καλημέρα !! σαν ποιο εμπειροι που είστε θελω να βοηθήσετε να βρώ ένα ταπλετ θέλω να είναι κινέζικο και value of money μέχρι τώρα ειμουν μεταξύ Teclast X98 Air 3G - Chuwi Vi10 - Xiaomi mi pad2 απλά είμαι εντελώς άσχετος στο θέμα τάμπλετ και φοβάμαι λίγο τις μετατροπές ρομ κτλ .. εσείς τι θα μου προτείνατε ??? ” Mi pad 2 με κλειστα ματια τη συγκρινεις τωρα?

• Σου σβηστικε το partision του internal storage μια λυση ειναι η επαναφορα μεσο fastboot με miflash.δες εδω MIUI ROM Flashing Guide for Xiaomi Mi2/2S - Xiaomi Mi 2/2S/2A - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από ziogasbas: “Έχω εγκαταστήσει στο Redmi note 2 16 GB την GTV 5.12.10 Developer.Ποια είναι τα βήματα για να κάνω αναβάθμιση στην 5.12.17;(άσχετος με αυτά όπως καταλαβαίνετε)!!!Και κάτι άλλο.......όλοι μου λένε οτι δεν με ακούνε καλά όταν τους μιλάω στο κινητό(με ακούνε με βάθος όπως μου λένε).Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να διορθώσω; ” Για το θεμα με το μικροφωνο μπες στο Recovery και κανε wipe cache.Μετα περνα την 5,12,17. απο Recovery.

• Για να κατεβει το notification bar αρκει οπου θες πανω την οθονη να συρεις το δαχτυλο σου προς τα κατω.δεν χρειαζετε να ξεκινας απο πανω.Εγω εχω την 5.11.26 dev με καποια mod που εχω κανει για να φτιαξω μερικα bug τις rom.Ειναι απο της καλυτερεσ rom μεχρι στιγμης.

• Το εχω κανει .θα ανοιξεις το sp flash tool ως'Run as adminstrator' ,με κλειστη τη συσκευη θα κρατησεις πατημενο το volume down και θα συνδεσεις το usb.Τα υπολειπα νομιζω τα ξερεις..

• ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ to SP flash Tool v5.1516.00 με to redmi note 2 , πρεπει πρωτα να εχεις παρει nandroid backup με to droid mtk tool ή να εχεις την fastboot rom.Καλο ειναι αν δεν ειμασται σιγουρη για κατι να μην βγαζουμε αρνητικα συμπερασματα .

• Xiaomi Redmi 1S ανοιγοκλείνει

michael - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Προσπαθησε να κανεις αυτό που λεει εδώ Unbrick a Redmi 1s which doesnt startup or fastboot(power+volume-) not working - Redmi 1S - Xiaomi MIUI Official Forum

• Xiaomi Redmi 1S ανοιγοκλείνει

michael - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Δοκιμασε να μπεις στο bootloader με POWER+VOLUME DOWN.

• Παράθεση από angeloscha: “Καλησπερα, περασα στο 1S την 5.4.10 και πριν λιγο την 5.4.17. Για καποιο λογο εχω χασει root. Πως ειναι δυνατο? (ειχα stable μετα απο reset/wipe etc περασα CM11 και μετα απο reset/wipe etc πηγα σε 5.4.x) Καμια ιδεα? Thanks” Μπορεις να εγκαταστησεις το supersu μεσο TWRP ή CWM recovery και θα εχεις παλι root.κατεβασε το απο εδω SuperSU Download

• Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από michael: “Παράθεση από kostakislarisa: “Οκ και με antutu. Χαίρομαι που δείχνει να είναι γνήσιο γιατί σε μια κουβέντα που είχα με το chat από το site της xiaomi μου είπαν πως δεν υπάρχει εγγραφή με το imei και το s/n της συσκευής μου..” Μπορεις να μου πεις ποσους αισθητηρες λεει οτι εχει το κινητο στο antutu?” Θερμοκρασίας, πίεσης κλπ;” Εναι γνησιο 100%

• Παράθεση από kostakislarisa: “Οκ και με antutu. Χαίρομαι που δείχνει να είναι γνήσιο γιατί σε μια κουβέντα που είχα με το chat από το site της xiaomi μου είπαν πως δεν υπάρχει εγγραφή με το imei και το s/n της συσκευής μου..” Μπορεις να μου πεις ποσους αισθητηρες λεει οτι εχει το κινητο στο antutu?

• Παράθεση από kostakislarisa: “Μπήκα στο τεστ που έχει το κινητό και πάτησα συγχρόνως και με τα δέκα δάχτυλα και τα αναγνώρισε όσα έβγαζα τόσα αφαιρούμε, και το αντίστροφο. Οπότε είμαι κομπλέ;” Αν σου αναγνωρισε και τα 10 δαχτυλα εισαι κομπλε σιγουρα.καλο ειναι να το κανεις και με ενα απο τα προγραμματα που σου ειπα γιατι υπαρχει περιπτωση το προγραμμα που εχει το κινητο να ειναι haked