Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 495.

• RE:

tarnanas - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “@tarnanas, μπορείς να κάνεις μία ανάρτηση στο παζάρι αν θες να πουλήσεις την συσκευή σου, εδώ μία που το έγραψες μία που θα "χαθεί" μέσα στα ποστ :)” Το έβαλα και στο παζάρι... Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα στην παρέα όλο λέω να το κρατήσω και όλο το δίνω με κουράζει κάθε τόσο το μέγεθος ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι... Οπότε οποίος ενδιαφέρεται το δίνω μαζί με σφραγισμένο tempered glass και γνήσια θήκη smart flip Xiaomi και θήκη σιλικόνης 2 αν δεν κάνω λάθος αγοράστηκε από το honorbuy..... Τιμή 250 ευρώ ευχαριστώ και sorry τους διαχειριστές για το spam! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά και στην προηγούμενη αλλά και σε αυτήν μου κολλάει για 1_2 δευτερόλεπτα το Facebook ενώ ποτέ δεν μου το είχε κάνει αυτό αντιμετώπισε κανένας το ίδιο θέμα όλα τα άλλα κομπλέ!!!! Μιλάμε για το Mi Max!

• Αααα sorry δεν ήξερα έτσι εξηγείται!!!

• Όντως έχουνε διαφορά πολύ η τιμές.... Κάτι άσχετο NFC πάλι δεν έχουν βάλει??? Τόσο δύσκολο είναι βρε παιδιά!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Αγορά Mi5 32 Vs 64

tarnanas - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Απο μπαταρία τα πάει καλά με μέση χρήση 4 ωρες sot την ημερα internet.κτλ βγάζει δύο μέρες άνετα. ” Σε ευχαριστω πολυ!!!!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Για να ακριβολογουμε ο επεξεργαστής είναι ίδιος ο snapdragon 820, οι συχνότητες χρονισμου αλλαζουν ,Τα έχω δουλέψει και τα δύο μοντέλα ,στην καθημερινη χρήση δεν υπάρχει διαφορά,μονο στα benchmark (antutu .κ.α)θα δεις καποια διαφορά και είναι λογικό λόγο της υψηλότερης συχνοτητας.Αν σου αρκούν τα 32gb της stardard έκδοσης χτύπά το.” Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω.... Από μπαταρία τι λέει δεν λέω δεν είναι Mi Max αλλά όλο και κάτι θα κάνει! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποι…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Ή μόνη διαφορά είναι στο επεξεργαστή...” Ναι το γνωρίζω θα δω διαφορά η όχι? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αγορά Mi5 32 Vs 64

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά μάλλον θα δώσω το Mi Max 3/32 που έχω με κρύα καρδιά το δίνω απλός με κούρασε το μέγεθος και λέω να πάω στο στο mi5 αλλά είμαι ανάμεσα στις 2 εκδόσεις μπορούν τα παιδιά να μου πουν έχει διαφορά μεγάλη ο επεξεργαστής ο ένας με την άλλο η τσάμπα τα χρήματα τα παραπάνω! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από panospc: “Έχε υπόψιν σου πως δεν είναι MIUI 8. Έχουν κάνει τυπογραφικό λάθος και αντί για 7 έγραψαν 8. Θα το διορθώσουν αύριο απ' ότι είπαν. ” Χαχαχαχαχα αλήθεια λες και εγώ νόμιζα οτι ήταν 8αρα και έλεγα τόσο γρήγορα την έβγαλαν δεν το είχα διάβαση καθόλου! Σε ευχαριστω τωρα παω για την 6/7/14 dev!!!! Την περασα την dev ολα κομπλε μονο με τον συγχρονισμό εχω θεμα εχει κιαλος το ιδιο προβλημα?” Καλησπέρα παιδιά όλα καλά με την 6.7.14 dev το μόνο θέμα είναι ο …

• Παράθεση από panospc: “Έχε υπόψιν σου πως δεν είναι MIUI 8. Έχουν κάνει τυπογραφικό λάθος και αντί για 7 έγραψαν 8. Θα το διορθώσουν αύριο απ' ότι είπαν. ” Χαχαχαχαχα αλήθεια λες και εγώ νόμιζα οτι ήταν 8αρα και έλεγα τόσο γρήγορα την έβγαλαν δεν το είχα διάβαση καθόλου! Σε ευχαριστω τωρα παω για την 6/7/14 dev!!!! Την περασα την dev ολα κομπλε μονο με τον συγχρονισμό εχω θεμα εχει κιαλος το ιδιο προβλημα?

• Παράθεση από panospc: “Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά πόση ωρα θελει μετα απο το φορματ νταντα και εγκατασταση τις Miui 8 V7.5.3.0.MBCMIDE (MIUI8) μου εχει κολλησει εδω και 10 λεπτα στο αρχικα γραμματα του ΜΙ και το εχω κανει 2 φορες και παλι τα ιδια κανει γιατι? ” Μήπως δεν κατέβηκε σωστά το ZIP; Τσέκαρες το MD5 του ZIP να δεις εάν είναι σωστό;Παράθεση από lallasgr: “Μήπως φλασαρες στο τέλος και το superuser? Αν ναι δεν έπρεπε. ” Για ποιο λόγο; εγώ έτσι το έκανα με την επίσημη stable αγγλοκινέζ…

• Παράθεση από lallasgr: “@ktsak την ίδια παίρνει το 64 και το 128 @tarnanas αν δεν έχει βγάλει από κάτω το android κάτι δεν έγινε σωστά. Μήπως φλασαρες στο τέλος και το superuser? Αν ναι δεν έπρεπε. Αν δεν μπαίνει τώρα twrp ακόλουθα τον οδηγό από τους Διάφορους οδηγούς "unbrick flash official rom μπλα μπλα μπλα (snapdragon)" για να το επαναφέρεις και μετά πάλι Ελληνική. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οχι το από κάτω το android δεν το εχει βγαλει 2 φορες που το εχω καν…

• Παιδιά πόση ωρα θελει μετα απο το φορματ νταντα και εγκατασταση τις Miui 8 V7.5.3.0.MBCMIDE (MIUI8) μου εχει κολλησει εδω και 10 λεπτα στο αρχικα γραμματα του ΜΙ και το εχω κανει 2 φορες και παλι τα ιδια κανει γιατι?

• Την miui 8 stable την έβαλες κάνεις? Εγώ τώρα που έχασα τον twrp που φόρεσα την αγγλοκινεζικη πρέπει μέσω Fastboot να το ξανά βάλω??? Και κάτι ακόμα την stable 8 μόνο μέσω Fastboot μπαίνει η και μέσω στου updater? Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από homer66: “Παιδια αυτο που δινει το Geekbuying σε προσφορα International Version Xiaomi Mi Max 3GB 64GB Smartphone - Silver και λεει international version (στα χαρακτηριστικα του δε γραφει οτι εχει Ελληνικα) τι διαφορα εχει απ αυτο Xiaomi Mi Max 6.44 Inch FHD 3GB 32GB MIUI V8 Smartphone - Gold και πιο να προτιμησω ? Ευχαριστω” Αν μπορείς πάρε το 64 με τον 652 επεξεργαστή!!!! Λογικά θα έχει ελληνικά και αν δεν μόλις με το καλό το πάρεις υπάρχει οδηγός που σε βοηθάει να περάσεις ότι θέ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “tarnanas, μια ερωτηση: .. Ελληνικη stable, ποια ρομ είναι; εχει Ελληνικο μενου; με φλασαρισμα την περασες;” Καλημέρα ναι εννοείται είναι πλήρης ελληνική σε όλα απλός δεν μου δουλεύε καλά σε μένα και δεν ξέρω αν το έκανε και σε άλλους πάντως η αγγλοκινεζικη είναι πολύ καλή... Είναι ακριβώς ίδια με την global που μου ήρθε το κινητό και είχε και ελληνικά μέσα και δεν μπορώ να την βρω με τίποτα εκείνη! Με twrp την είχα περάσει τώρα όμως που πέρασα την αγγλοκινεζικη τον έχασα …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από matsakonas: “Κάνε backup στο micloud και δεν χάνεται τίποτα, θα στα εγκαταστήσει όλα μόλις συνδεθεις.” Οκ αυτό το έχω κάνει! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από matsakonas: “Και εγώ την αγγλοκινεζικη έχω και πάει μια χαρά το κινητό, δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξω και την τελευταία φορά που το έκανα παραλίγο να μείνω χωρίς κινητό, ας είναι καλά ο @lallasgr που το ανεστησε. Ας το όπως είναι, κατέβασε και ένα πληκτρολόγιο που σου αρέσει αν θες και πάει σφαίρα το κινητό.” Την πέρασα από πάνω απλός θέλω να κάνω ένα factory reset και φοβάμαι μην χάσω το play store.... Η τα έχει μέσα από μόνο του? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapata…