Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 495.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panagiotakis: “Παράθεση από tarnanas: “Καλησπέρα παιδιά μου έχει βγάλει μια αναβάθμιση τη κατεβάζει αλλά δεν μου την περνάει μου βγάζει σφάλμα και τώρα μου έβγαλε αυτό; να την κατεβάσω να την περάσω χειροκίνητα; Την ελληνική stable έχω πάνω ” Kατέβασέ την από τον server και πέρνα την χειροκίνητα με twrp” Αυτό θα κάνω σταθερή αξία.. Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vagelis33: “χρονια πολλα σε ολους. μια ερωτηση. εχω ξεκληδωσει και εχω περασει την V11,3,2,0 σταθερη του φορουμ. πως κανω αναβαθμιση? γιατι ειδα οτι εχει βγει πιο καινουρια. οταν παω να κανω ελενχο για ενημερωσεις μου λει οτι η συσκευη ειναι ενημερωμενη.” Μπαίνεις εδώ xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_V11.3.3.0.PFCCNXM_v11-9.zip Την κατεβάζεις και την φλασαρεις μέσω του twrp πριν και μετά dalvik cache και έτοιμος... Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Το mi9 lite είναι μόνο global version. Το Chinese είναι το cc9” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από shagg: “Mi 9 Lite ” mi9 lite υπαρχει ενα και ειναι Global.” Με προλάβατε.... Χρόνια πολλά παιδιά!!! Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kwstpap: “δοκιμασε το.αν εχει θεμα ξερεις την διαδικασια χαχαχα και σ 19,4 ν μεινεις παλι δεν εχει θεμα” Καλημέρα.... Βαριέμαι χθες από τις 7 μέχρι τις 2 το βράδυ δοκίμασα ότι gcam υπάρχει Χαχαχα κάηκα τελείως έβλεπα λαγκαρισματα στον ύπνο μου Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kwstpap: “Κάνε unistall με το zip που έχουν στους xda και περνά την έκδοση 19.4.και πες μας αν δουλεύει αυτη Sent from my MI CC 9 using Tapatalk” Λοιπόν την έσβησα και πέρασα την 19.4 δουλεύει άψογα άμα την κάνω αναβάθμιση από την manager λέτε να ξανά κάνει τα ίδια; Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “@geoanto555 δεν μοι ανοίγει από κινητό. Εδώ το magisk Releases · topjohnwu/Magisk · GitHub” Το κατέβασα το φλασαρα όλα κομπλέ ήτανε μην πάρω φορά χα χα Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit : κανένα καλό modul που να αξίζει έχετε βάλει; εκτός από YouTube background που πέρασα...
-
RE:
ΜήνυμαΟκ σε ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΧάχα όχι αλλά άμα μπλέκεις με άσχετους αυτά παθαίνεις βέβαια έχω να ασχοληθώ κάνα χρόνο επί mi5s και έχω μείνει πίσω ... Δεν το έχει μέσα... από που να το κατεβάσω για να το φλασαρω Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΑααα Χαχαχα πωπω πολύ βλακς δεν το ήξερα είμαι για κάτσε να μπω να το δοκιμάσω και επιστρέφω.! Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “εβαλες τον κωδικο στο twrp???” Όχι στο twrp δεν έχω βάλει κωδικό μόνο δακτυλικο πιν και ο κωδικός στο mi account εντωμεταξύ δεν μου βγάζει ούτε τα κατεβασμένα να περάσω τι είναι αυτά άδειοι φάκελοι Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Έχεις το τελευταιο twrp ετσι ? 29-11 αν θυμαμαι καλα.” Ναι έχω βάλει δακτυλικο και πιν αλλά το ίδιο κάνει Ναι το τελευταίο εχω Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “εβαλες κωδικο οταν μπηκες στο κινητο;” Ναι του Mi account όταν πέρασα την ρομ μετά το φλασαρισμα στο twrp όχι δεν έβαλα Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βρε παιδιά για πείτε μου λίγο γιατί θα τρελαθώ είχα την τελευταία xtrv επειδή δεν μου είχε κάτσει καλά έκανα format data και πέρασα την τελευταία δικιάς μας stable την πέρασα όλα καλά έστησα το τηλ και τώρα μπήκα στο twrp και μου βγάζει πάλι αυτό με τον κωδικό όταν έκανα το format data δεν μου έβγαλε τίποτα... Και εκτός αυτό δεν μπορώ να κάνω back up... + ότι δεν μου εμφανίζονται ούτε το αρχείο του ρουτ να το φλασαρω ουτε ρομ Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk