Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 495.

• Παιδιά εγώ πάντως περάσα την Stable την αγγλοκινεζικη και έχασα το twrp έτσι γίνεται? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άμα περάσω πάνω από την ελληνική Stable την αγγλοκινεζικη δεν νομίζω να έχω θέμα? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πως μπορώ να δώσω δικαιώματα δεν το βρίσκω με τίποτα 09b4c99a0d6ce84c158f2022b5813560.jpg

• B φλασαρα τώρα με τον twrp to super User που ήταν μέσα στην Ρομ αλλά δεν μπορώ να βρω που να δώσω σε αυτό τα διακιώματα και μετά πάει λέγοντας αυτό στις εφαρμογές! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Mi Max

tarnanas - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παιδιά τι γίνεται με αυτά τα διακιώματα δεν μπορώ να βγάλω άκρη έχω την 7 Stable 3de2996c587184f8ec4db1aa03524e45.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά δίνω το κινητό σε άψογη κατάσταση όπως ήρθε Πωλείτε Xiaomi Mi Max 3/32 χρυσό φοράει από την πρώτη μέρα σιλικόνης θήκη και tempered glass μαζί δίνεται άλλο ένα tempered glass σφραγισμένο το κινητο ειναι 3 βδομάδων σαν καινούριο! Είναι ξεκλείδωτο και με περασμένη την MIUI 7 Stable!  Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από panospc: “Ναι δουλεύει κανονικά, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να δώσω root δικαιώματα στο es file explorer. Σε άλλες εφαρμογές που δοκίμασα δουλεύεi κανονικά το root.” Τώρα την πέρασα και θά τήν τσεκαρω μετά γιατί ξανά πάω για δουλειά πάλι τα λέμε το βράδυ! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “μθα μικρή βοήθεια;;;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15924/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15925/” Από πού την πήρες αν επιτρέπετε και πόσο? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από panospc: “Τελικά έκανα wipe από το μενού Wipe -> Wipe Data και εξαφανίστηκε το μήνυμα που μου έβγαζε για την κρυπτογράφηση. Από το Advanced Wipe ή το Factory Reset δεν έκανε, μου έβγαζε σφάλμα όσες φορές και αν δοκίμασα.” Ή ρομ δουλεύει κομπλε ? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από panospc: “Ακολούθησα τον οδηγό για την εγκατάσταση της ελληνικής stable αλλά αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα. Όταν μπαίνω στο TWRP μου βγάζει μια οθόνη που γράφει Mount. Decrypt Data, από κάτω έχει ένα textbox για να πληκτρολογήσω κωδικό και πιο κάτω δύο κουμπιά Cancel και Select Language. Αν πατήσω Cancel με πηγαίνει εκεί που κάνω swipe to allow modification και μετά με πηγαίνει στο κεντρικό μενού. Δοκίμασα να κάνω wipe το data + dalvik + cache αλλά μου έβγαλε κάποια errors, δοκίμασ…

• Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να δώσω το Mi Max που έχω με την 3/32 και να πάρω το 3/64 με τον 652 τι λέτε και εσείς καμιά γνωμη ???

• Καλησπερα και απο μενα μπορω να πω οτι εχει καλυτερη αυτονομια σε σχεση με την προηγουμενη τωρα η αριθμομηχανή τα ιδια κανει.... γενικα το τηλ δουλευει ρολοι σε Μι Μαχ!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από marioskoufos: “Ρε παιδια...εμεινε στο bootloop .τι στο καλο γινεται?καμια λυση?κανενας οδηγος?( εντωμεταξυ δεν αποθηκευε βιντεος απο καμερα,το ενωσα με suuite και κανει bootloop) καποιος μπορει να βοηθησει?” Τι προσπάθησες να κάνεις εξηγησε μας να καταλάβουμε!! και τι σου κάνει τώρα? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από panospc: “Παράθεση από NasDriver: “Πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε διαδικασία δες μην τυχών και έχει ενεργοποιημένο Mi account στην συσκευή και κλειδώσει κατά την εκκίνηση σε νέα ρομ. ” Όταν το πήρα είχε κάνει επαναφορά και με έβγαλε στον αρχικό οδηγό που βάζεις τα στοιχεία σου κλπ. Εάν ήταν κλειδωμένο δεν θα μου είχε ζητήσει το παλιό Mi Account; Παράθεση από tarnanas: “Καλημερα και εμένα όταν μου ήρθε με αυτήν έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και όλα πήγαν καλά! ” Παράθεση από tarnanas: “ Κ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Η διαφορά είναι εάν ήταν καινούργιο ή μεταχειρισμένο, όπως του φίλου @panospc :)” Καινούργιο το πήρα εγώ από το honorbuy! Και μου είχε αυτήν την Ρομ μέσα! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από panospc: “Καλησπέρα. Αγόρασα το κινητό μεταχειρισμένο και έχει έκδοση MIUI Global 7.3 | Stable 7.3.11.0.(0MBCCNDC). Φαντάζομαι είναι κάποια ανεπίσημη Multi μιας και έχει ελληνική γλώσσα. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω στην επίσημη ROM ώστε να ξεκλειδώσω τον bootloader αργότερα; Μπορώ να ακολουθήσω τον παρακάτω οδηγό άφοβα; Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)” Καλημερα και εμένα όταν μου ήρθε με αυτήν έκανα αίτη…

• Παιδιά ένα θέμα που συνάντησα είναι στο messenger όταν έρχεται κάποιο μήνυμα δεν κάνει το κλασσικό ήχο!!!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από MIUI_ART: “ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465” Δημήτρη μας γονάτισες σήμερα άσε τίποτα και για μας να βρούμε!!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Επειδή έχεις διαφορετικό μενού δοκίμασε και τα άλλα δικαιώματα. ” Αυτο θα κανω τωρα!