Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 495.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Πήγαινε στην εφαρμογή Ασφάλεια => Δικαιώματα => Δικαιώματα => Antutu και δώσε όλα τα διακιώματα που ζητάει η εφαρμογή. ” Πάω αλλά δεν μου βγάζει κάτι αλλά 920bd22b0fc8ba805e0016ba364e1e54.jpg816f1427e5b5d1848ce25221f6760a19.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Βασικά κατέβασε το root checker και δες αν είναι οκ rooted όπως τη θες! ” ναι το κατέβασα είμαι τελικά. Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tarnanas: “Έκανα πατάτα όμως.... Έσβησα το super su να το κατεβάσω από το Google play? ” Κακώς γιατί μπορεί να σου χαλάσει τα System Files. Αν δεις κανένα πρόβλημα ξανακάνε Flash την ROM. ” Ξανά κατέβασα το super su πάλι οπότε κομπλέ τώρα.... Μια απορία κατέβασα επίσης και το antutu και όταν πατάω install kai test μου βγάζει αυτό 51d…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά να ρωτήσω root είναι κανονικά γιατί μετά την εγκατάσταση μου εμφανίζει το super su η να το κάνω εγκατάσταση μέσα από το zip που είναι στα αρχεία? ” Εφ'όσον σου εμφανίζει το Super User, είσαι κανονικά ROΟΤ μέσα από αυτό.. :D” Κομπλέ τότε! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από petran66: “Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από petran66: “Κι εγώ έτσι τη πέρασα. Με update μου λέει τα ίδια με το φίλο!! Αλλά και πάλι δε φαίνεται να έκατσε καλά, γιατί δε μπήκε το Dolly atmos... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οχι εμενα μου τα περασε ολα κομπλε μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι !!!! ” Κουφά πράγματα!! Τώρα δοκίμασα πάλι με twrp recovery και έκατσε σωστά και με όλα μέσα!!Πάντως, τη πρώτη φορά κατάλαβα ότι κάτι δε πήγε καλά γιατί αμέσως μετά την …
-
Καλημέρα και από μένα από χθες το απόγευμα που την πέρασα όλα καλά μέχρι στιγμής στο Mi Max αν δω τίποτα περίεργο θα σας ενημερώσω... Να ευχαριστήσω την ομάδα για την καλή δουλειά που κάνουν!!!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tarnanas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Από επάνω.... ” Είσαι ώραιος!!!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάτι ακόμα γιατί μέσω updater δεν μπορώ να την περάσω??? dc45c2b3205bbc645acc50bd438f5d69.jpg ” Τελικά την πέρασα με 9a415aeabe2d3ab75c1a8a64543abde1.jpgrecovery-twrp Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Από επάνω.... ” Είσαι ώραιος!!!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάτι ακόμα γιατί μέσω updater δεν μπορώ να την περάσω??? dc45c2b3205bbc645acc50bd438f5d69.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Κάνε Reboot => Recovery να δούμε ..” Και αν δεν βάλεις τον κωδικό σε αφήνει να κάνεις ρυθμίσεις μόνο ένα προσαρτηση δεν κάνει και σου λέει decrypt password! Τελικά την πέρασα από πάνω και μετά έκανα ένα factory reset και φαίνεται οκ μέχρι στιγμής!
-
Καλησπερα και απο μενα με τα χιλια ζορια την περασα και εγω στο Mi Max για καποιο λογο πριν την περασω δεν μου εκανε εκκαθάριση Dalvik Cache + Cache και ετσι αποφασισα να την περασω απο πανω αλλα παλι μου εβγαλε ενα σφαλμα που τελικα εκανα ενα factory reset και μετα ειδα να την εχει περασει.....αλλα για να ειμαι σιγουρος τις κανα πατησα ενα factory reset για να καθαρίσει τι λετε και εσεις? τωρα περιμενω να ανοίξει!!!!
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από tarnanas: “en.miui.com/thread-293031-1-1.htmlΠαιδια ακουλουθησα αυτον τον οδηγο αλλα οταν παει να την φλασαρη μου λεει το παρακατω μηνυμα το εχω κανει πανω απο 10 φορες!!!! ” Πρέπει να γράψεις την παρακάτω εντολή: Fastboot flash recovery twrp.img και θα το πάρει σωστά! ” τελικα με τα πολλα το εκανα τωρα τι κανω παίρνω την dev και την ρίχνω στην sd και μετά? την περναω απο πανω η κανω εκκαθάριση τα παντα?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Γράψε "dir" και ανεβασε screenshot να δούμε το περιεχόμενο του φακέλου.. ” Οκ θα το κάνω μόλις πάω σπίτι! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για δειτει λιγο.....και πειτε μου τι κανω λαθος!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15374/