Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 495.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “@tarnanasas αυτό το έρρορ που σου βγάζει σημαίνει ότι δεν έχεις βάλει το recovery.img μέσα στον φάκελο Manwlhs” Το έχω μέσα εκεί που λέει στις εντολές του adb και του fastboot εκεί που λέει το έχω βάλει εκτός αν δεν έχω καταλάβει σωστά! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα βγει οδηγός μέχρι το απόγευμα. Πρέπει να περάσεις πρώτα TWRP Recovery στην συσκευή σου και να την κάνεις Flash από αυτό. Δεν κάνουμε Flash μία ROM με το Mi-Flash tool, αλλά μόνο ειδικές Fastboot ROM. ” Ευχαριστω το TWRP Recovery απο τον updater θα τον περασω η απο το Mi-Flash tool τωρα κοιταζω την οδηγο που φιλου που μου εστειλε! Sorry για την ταλαιπωρια παιδια ειναι μεχρι να μπω σε μια σειρά!
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από tarnanas: “Απο το updater παλι δεν μου την κανει install γιατι ? ειμαι οπως ηρθε το κινητο με stable! Xiaomi Mi Max εχω! ” Πήγαινε στο forum - Συσκευές και βρες την δική σου. Εκεί άνοιξε ένα topic, εδώ είναι για τις τρέχουσες rom δεν θα το προσέξει κανείς. Ανάφερε αν είναι ξεκλείδωτος ο bootload, δώσε ένα screnshot σχετικά με το κινητό σου. ” ΟΚ σε ευχαριστω πολυ!
-
Παράθεση από gianniscfa: “Παράθεση από tarnanas: “Παω να την φλασαρω και δεν μου βγαζει αυτο το μηνυμα γνωριζει κανεις? ” συγγνωμη, ποιος σου ειπε να φλασαρεις την ρομ μεσω του mi flash ; ” εδω ενας φιλος του λεει στο ποστ 70 xiaomi-miui.gr/community/index…1-Xiaomi-Mi-Max/?pageNo=6
-
Παω να την φλασαρω και δεν μου βγαζει αυτο το μηνυμα γνωριζει κανεις?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tarnanas: “Απο το updater παλι δεν μου την κανει install γιατι ? ειμαι οπως ηρθε το κινητο με stable! Xiaomi Mi Max εχω! ” Πρέπει να είναι ξεκλείδωτος ο Bootloader της συσκευής σου και να έχεις TWRP Recovery για να μπορέσεις να βάλεις την Ελληνική ROM. Παράθεση από hadji13p: “ ” Τον ξεκλειδωσα χθες βραδυ! Οποτε τωρα να την περασω μεσω Mi Flash Tool ? ”
-
Απο το updater παλι δεν μου την κανει install γιατι ? ειμαι οπως ηρθε το κινητο με stable! Xiaomi Mi Max εχω!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Θα πρέπει να μπεις στο engineering mode και να επιλέξεις την ανάλογη επιλογή .. ” Θα το κοιτάξω.... Τώρα όσο αφορά την αναβάθμιση πήγα να την περάσω από το updater και μου δεν μου την κάνει θα την περάσω αύριο με το flash tool b87b43ee34ecdda9ef52c4aaa6985da2.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά γιατί ο αισθητήρας του φωτός δεν δουλεύει ενώ στην αρχή δούλευε? Ξέρετε ποιον λέω όταν σε περνούν τηλ μου σβήνει η οθόνη και πρέπει να πατήσω το κουμπί να ανοίξει γιατί???? ” Δεν ειναι ο αισθητηρας φωτος αυτός αλλά ο proximity και θέλει βαθμονόμηση..” Και πως γίνεται? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από petran66: “Παράθεση από tarnanas: “Καλησπερα παιδια μολις το ξεκλειδωσα και ειδα οτι βγηκε η Dev Version: 6.6.16 (MIUI8) την κατεβασα τωρα να την περασω κανονικα απο τον Updater απο πανω να μην κανω τιποτα αλλο?” Εγώ τη φλάσαρα με flashtool και όλα από την αρχή!! Δοκίμασε μέσω update και αν τα καταφέρεις, αφού τη περάσεις, κάνε επαναφορά όλων!! Αλλιώς κάνε ότι έκανα... Sent from my MI MAX using Tapatalk” Οκ θα το δοκιμάσω αύριο και θα σας πω!!!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποι…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από petran66: “Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά γιατί ο αισθητήρας του φωτός δεν δουλεύει ενώ στην αρχή δούλευε? Ξέρετε ποιον λέω όταν σε περνούν τηλ μου σβήνει η οθόνη και πρέπει να πατήσω το κουμπί να ανοίξει γιατί???? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δοκίμασες επανεκκίνηση?Κάτι τέτοια διορθώνονται συνήθως. Sent from my MI MAX using Tapatalk” Ναι δοκίμασα αλλά τίποτα άσε λίγο να το τσεκάρω και πάλι και θα σας πω ποιο μετά! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας T…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RadioactiveToy: “Καλημέρα να ρωτήσω κάτι που πρόσεξα. Ο φωτισμός του back button ειναι λίγο πιο αδύναμος απο των υπολοίπων 2 hardware buttons. Το εχετε προσέξει και στα δικά σας??? Sent from my MI MAX using Tapatalk ” Καλημέρα και στο δικό σε έτσι πρέπει να είναι...... Παιδιά γρήγορη η Xiaomi ήρθε και κωδικός για το ξεκλείδωμα 86299c1613dc4a9219c012b064221ca6.jpg το μεσημέρι που θα τελειώσω τη δουλειά αρχίζω την άλλη Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Δεν μας ζαλίζεις καθόλου...Εμείς μάλλον θα σε ζαλίσουμε με αυτά που θα σε βάλουμε να διαβάσεις... Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Καλή αρχή! :D” Είσαι ωραίος ξεκινάω τώρα χαχα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tarnanas: “Καλησπέρα παιδιά μόλις έφτασα και το έχω στα χέρια... Μου το έστειλαν με την MIUI Global 7.3 stable 7.3.11.0(0MBCCNDC) μαζί και το play store έχει μέσα το αφήνω όπως είναι? ” Προς το παρόν ναι. Σε αναμονή της MIUI V8 καλό είναι να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του Bootloader, ώστε να μπορέσεις ανά πάσα στιγμή να περάσεις την Ελληνική μόλις γίνει διαθέσιμη. :D” Θα σας ζαλισω λίγο αλλά πώς κάνω αίτηση για ξεκλειδωμα bootloader? Στάλθηκε από το MI MAX …