Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 495.
-
Παράθεση από Ampelift: “Παράθεση από iacovides: “Σκέφτομαι να δώσω το Mi4 στον μικρό και να πάρω η το Mi5 η το Μαχ. Σίγουρα το Mi5 είναι πιο δυνατή συσκευή όμως το Max έχει άλλα προτερήματα. Τι να διαλέξω άραγε? ” Σε πληροφορώ ότι σε καθημερινή χρήση δεν θα καταλάβεις διαφορά το MAX είναι σφαίρα, στο λέω γιατί ήμουν απ τους πρώτους που πήρα Mi5 3/32 και το είχα περίπου 1 μήνα, μόνο στο antutu θα δεις διαφορά αλλά μόνο εκεί... Sent from my MI MAX using Tapatalk ” Και εγώ παιδιά μέσα στα αυτά τα 2…
-
Παράθεση από petran66: “Παράθεση από tarnanas: “Καλησπερα παιδια αξιζει το τηλεφωνο να το παρω? ειναι οντως γρηγορο? ελεγα να παρω το S6 και ενα ταμπλε για το drone και μολις βρηκα αυτο καπως μου εκατσε καλα για πειτε μου και εσεις? ” Αναλογως για τα λεφτα του,αξιζει με 1000!!!Και πολυ γρηγορο ειναι και με φοβερη μπαταρια!!Φαντασου ποσο θα βελτιωθει,μολις ασχοληθουν και τα παιδια εδω!! ” ωραια γιατι βρηκα να παρω ενα με την εκδοση 3/32 ελπιζω να μην το μετανιωσω ειχα το redmi note 4g και ειχα με…
-
Xiaomi Note Pro 4G LTE Phone MSM8994 Octa Core 5.7inch 2560*1440 Screen 4GB RAM 64GB 4G LTE Android Smartphone Golden
-
Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από tarnanas: “Και οχι twrp γιατι δεν το εχω περασει ” Κακώς.. Δεν ξέρω, υποθέτω πως ναι.Το δικό μου ήρθε με twrp -και αν δεν ερχόταν θα το πέρναγα χωρίς δεύτερη σκέψη- και δεν έχω δει το mi recovery. ” θα περιμένω να απαντήσει και κάνεις ακόμα για σιγουριά χαχαχα ” και καλά θα κάνεις φίλε..........περίμενε και σίγουρα θα σου πούνε πολλα μελη γνώμες και ύστερα ΕΣΎ αποφασίζεις! ” Τελικά τα κατάφερα πέρασα και τον tw…
-
Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από tarnanas: “Και οχι twrp γιατι δεν το εχω περασει ” Κακώς.. Δεν ξέρω, υποθέτω πως ναι. Το δικό μου ήρθε με twrp -και αν δεν ερχόταν θα το πέρναγα χωρίς δεύτερη σκέψη- και δεν έχω δει το mi recovery. ” θα περιμένω να απαντήσει και κάνεις ακόμα για σιγουριά χαχαχα
-
Ωραια ευχαριστω αλλα θα μπορεσω να κανω clean cache/dalvik cache μεσω mi recovery? Και οχι twrp γιατι δεν το εχω περασει
-
Παιδια καλησπερα θελω να κανω αναβαθμιση στης ανιψιάς μου το Xiaomi Remdi Note 4G αλλα το ειχα αφησει με την GTV 5.10.29 αμα την περασω απο πανω θα εχω θεμα γιατι εχω να ασχοληθω πολυ καιρο με αυτα η πως να την περασω καλυτερα! ευχαριστω!
-
Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω έδωσα το Xiaomi_Redmi_Note_4G δώρο στην ανιψιά μου να της αφήσω μέσα την προηγούμενη έκδοση η να της βάλω μια σταθερή θα έχει κανένα θέμα αν το αφήσω και έτσι? Η να της περασω αυτη εδω? γενικα δεν το σκαλίζει κοπέλες τα βασικά κάνει!!!! Ευχαριστω!
-
Πάντως παιδιά από το θέμα μπαταρίας μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής!!! Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλήμερα σε όλους μόλις έκανα την αναβάθμιση έχω θέμα αν μείνω χωρίς τον recovery? Γιατί δεν τον χρησιμοποιώ αν δω τίποτα περίεργο θα ενημερώσω!
-
Καλησπέρα και από μένα μόνο με μερικές ώρες με την νέα ρομ όλα καλά μέχρι στιγμής αν δω τίποτα περίεργο θα ενημερώσω!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vipercubic: “Εγώ ανακάλυψα πως δεν έχω push notifications στο native mail app. Εσείς έχετε? Ούτε σε exchange ούτε σε imap account. Αντίθετα στο gmail app έρχονται push κανονικά. (και στα IM έρχονται κανονικά τα push)” Και στο mail το ίδιο μου κάνει Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vipercubic: “Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από zefs: “Το Sync (συγχρονισμός) το έχεις ενεργοποιημένο; πρέπει να είναι On για κάθε εφαρμογή που θες να λαμβάνεις ειδοποιήσεις και να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ.” Ναι το έχω πάντα!! Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το wifi sleep policy (στο advanced του wifi settings) είναι στο always on?” Ναι είναι δες!!! Τι στο καλό έπαθε μην πω τίποτα άλλο..... Καλά δεν πέρναγα από πάνω τις αναβάθμισης τι με έπιασε να…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zefs: “Το Sync (συγχρονισμός) το έχεις ενεργοποιημένο; πρέπει να είναι On για κάθε εφαρμογή που θες να λαμβάνεις ειδοποιήσεις και να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ.” Ναι το έχω πάντα!! Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι ρίξτε μια ματιά και εσείς Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι τίποτα έτσι το είχα και στην προηγούμενη έκδοση αλλά τώρα του έκανα Clean install και δεν ξέρω τι γίνεται Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατί ενώ είμαι στο ίντερνετ δεν έρχεται καμιά ειδοποίηση? και μόλις το ξεκλειδώσω έρχονται όλα έχω βάλει από τα δικαιώματα και αυτόματη έναρξη και δικαιώματα αναδυόμενα παράθυρα
-
ΟΚ ευχαριστω πολυ!!!!!!