Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 495.
-
Καλησπέρα παιδιά για θυμίστε μου λίγο που μπαίνω για να μου έρχονται τα μηνύματα του facebook και του viber γενικά η ειδοποιήσεις όταν είναι ανενεργή η οθόνη γιατι έκανα clean install και δεν το βρίσκω τώρα !!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε με άλλο καλώδιο USB και φορτιστή.” όλα καλα του άλλαξα το καλώδιο το usb και δουλεύει μια χαρα!!!! Λέω και εγω!!!!!
-
Ρε παιδιά γίνετε στα καλά καθούμενα να μην φορτίζει το κινητό χωρίς να μου έχει ξανά κάνει καμιά αίτια? Ειναι Xiaomi_Redmi_Note_4G Παιδια όλα καλα του άλλαξα το καλώδιο το usb και δουλεύει μια χαρα!!!! Λέω και εγω!!!!!
-
Καλησπέρα παιδιά μόλις πέρασα και εγώ την έκδοση και παρατήρησα οτι δεν δουλεύει το wifi hotspot άλλα ούτε στην προηγουμενη έκδοση δουλεύει και κολλάει το wifi τέλειος!!!
-
Παιδιά πως γίνεται αυτό? Γιατί με ενδιαφέρει!!!
-
Καλησπέρα παιδιά εγώ δεν έχω μέχρι στιγμής κάνενα θέμα... Αν βρω τίποτα θα ενημερώσω!!!
-
Καλησπέρα παιδιά την κατεβάζω τώρα και θα εντυπώσεις αύριο γιατί δεν έχω μπαταριά τώρα να την περάσω!!!!
-
Καλησπέρα παιδιά έχω εδώ και 2 ώρες την νέα ρομ και το κινητό ολα μια χαρα μεχρι στιγμης ααα σε Xiaomi_Redmi_Note_4G!!!!!
-
Παιδιά όλα καλά δουλεύει όπως πριν το απόγευμα θα δοκιμάσω την ρομ Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες αν μου κάνει νούμερα θα το δοκιμάσω!!!
-
Καλησπέρα παιδιά εγώ αύριο θα έχω νέα γιατί μου έριξε η μάνα μου ένα ποτήρι με μισό λίτρο νερό πάνω στο κινητό το σκούπισα δούλευε και τώρα που το είδα γιατί έβλεπα ταινία δεν δούλευε η αφή το πλάκωσα με το πιστολάκι και δούλεψε τώρα θα το βάλω αύριο να φορτίσει και αν δουλεύει θα σας πω και εγώ τις εντυπώσεις μου στη νέα ρομ!!!! Κάλο Βράδυ!
-
Καλησπέρα σε όλους και Καλό Μήνα και από μένα με Xiaomi_Redmi_Note_4G όλα καλά με την 5.8.27 από αύριο αν υπάρχει τίποτα θα ενημερώσω!!!!
-
Καλησπέρα και από μένα με XIAOMI REDMI NOTE 4G όλα καλά η 5.8.6!!! Μπράβο παιδιά!!!!!
-
Καλησπερα και απο μενα 2 μερα σημερα και ολα καλα με το 5.7.31 εχω το Xiaomi_Redmi_Note_4G
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tarnanas: “Είσαι ωραίος!!!!” Attachment (ID: 4968) ;)” Είσαι Ωραία!!!! Χαχαχα Xiaomi Redmi Note 4G
-
Είσαι ωραίος!!!! Πολύ καλό να κάνω μια ερώτηση ομως μπορούμε π.χ να βάλουμε μέσα στην κάρτα 2-3 100αρικα για να μπορέσουμε να πάρουμε πράγματα άξιας όπως κινητά ας πούμε??? Λογικά ναι εεε??? θα τη φορτώνεις όσο θέλεις εσύ?
-
Παράθεση από teoulas: “Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από teoulas: “καλημέρα, Προσπαθώ να κατεβάσω την 5.7.9 για το 3G στον υπολογιστή μου αλλά και τις 3 φορές μου γράφει οτι η λήψη δεν είναι φυσιολογική και θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη και μου δίνει μια επιλογή για απόρριψη. να το τρέξω κανονικά;” Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα σε όλους έτσι κάνει και καλά για ασφάλεια ο browser!!!!” Άπαξ και την τρέξω μπορώ να διαγράψω την παλιά; Έχει γεμίσει η sd κάρτα” Ναι μόλις την κάνεις εγκατάσταση μπορείς…
-
Παράθεση από teoulas: “καλημέρα, Προσπαθώ να κατεβάσω την 5.7.9 για το 3G στον υπολογιστή μου αλλά και τις 3 φορές μου γράφει οτι η λήψη δεν είναι φυσιολογική και θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη και μου δίνει μια επιλογή για απόρριψη. να το τρέξω κανονικά;” Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα σε όλους έτσι κάνει και καλά για ασφάλεια ο browser!!!!
-
Καλησπέρα παιδιά τελικά η εφαρμογές facebook messenger δουλεύουν κομπλέ με τα τα δικαιώματα που έδωσα που είπε ο φίλος ποιο πάνω τώρα το tapatalk ακόμα τα ίδια κάνει κόλλημα έχει φάει δεν μπορώ να καταλάβω!!!!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά έχει κάνεις πρόβλημα με το Tapatalk ??? Δεν με κάνει μου ανανέωση τα νήματα όποτε θυμάται!!!! (XIAOMI REDMI NOTE 4G)” Κοίταξες τις ρυθμίσεις του Tapatalk?” Τις κοίταξα το έσβησα το ξανά πέρασα αλλά τίποτα πριν λίγο μόνο με δεδομένα ανανέωσε τώρα δεν ξέρω τι θα κάνει!!!! Xiaomi Redmi Note 4G
-
Παράθεση από panokato1096: “Παράθεση από tarnanas: “Καλημέρα σε όλους Xiaomi Redmi Note 4G (Snapdragon edition) μέχρι στιγμής όλα καλά από μπαταρία με έχει ευχαριστήσει πάρα πολύ δεν το περίμενα πάντα με νορμάλ χρήση μέχρι και τώρα το έβαλα στη φόρτιση έτσι μόνο στο Facebook έχω ένα θέμα όταν μπαίνω στα μηνύματα και πατάω πάνω σε ένα μήνυμα δεν μου ανοίγει το Messenger και πρέπει να πηγαίνω να τι ανοίγω εγώ αυτό από εδώ και γενικά όταν έχω κλειστές τις εφαρμογές Facebook. Messenger. Viper δεν μο…